Jely byste do Tunisu?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4798
13.2.16 18:43

@Šarlota4 do chorvatska se letět dá, ale ta cena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
13.2.16 18:44

Třeba já byla v Itálii- každý nadvává, že moře je špinavé, ale mě se třeba tam líbílo víc jak ve Španělsku.. Měli jsme oblast.. kde byl utes mezi tím malá pláž a strašně velké vlny tam byly.. Co jsem slyšela pak, tak tam to bylo běžné, protože to bylo jakoby v tkaové oblasti.. takže s dětmi do vody se moc nechodilo- nechtěly bály se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
13.2.16 18:45

@Aghata tuctové jídlo v bulharsku? :-D Tak za sebe můžu říct, že sem byla v chorvatsku, ve španělsku, v egyptě a v tom bulharsku a pokud se týče jídla tak rozhodně vede bulharsko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
13.2.16 18:46

@Trinetka jo jo souhlas.. Taky můžu říct, čím víc evropská země tím lepší- hlavně jídla na co jsou lidi- děti zvyklé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
13.2.16 18:47

Super holky diky

A jeste kreta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.2.16 18:48

@Trinetka No jo no. Tak zakladatelka psala, ze chteji letet k mori.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
13.2.16 18:49

@valina1 hlavně si ujasnit, jeslti chceš písčitou a nebo kamenitou pláž.. já teda jednou přijela do Chorvatska a byla jsem zklamaná, když jsem viděla ty kameně.. Myslela jsem si, že je písek všude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
13.2.16 18:51

@Janasas no urcite piscitou :-) kamenita je krasna, ale asi ne moc pro prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
13.2.16 18:52

@valina1 kréta je drahá bych řekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
13.2.16 18:52

@valina1 Psala jsi cervenec, srpen, to znanena hlavni sezona a to mam obavu, ze za 25 tisic letecky k mori nesezenes. Mozna rak cerven nebo zari. Jinak my v Tunisku take byli a uz NIKDY vice. Kdyby jsem byvala vedela, ze je to takovy hnus, nikdy jsme tam nejeli. Vsude spina, bordel, odpadky, jidlo hrozny. Takze poradit kam za tyhle prachy. To je tak na aparman v Italii s vlastni dopravou a jidlem a zbyde kapesny na zmrzku. Nechci, aby to vyznelo nejak spatne, ale proc trvas na letadle, kdyz na to proste nemate? Bud jeste rok setrete a jedte za rok nebo jedte autem Italie, Chorvatsko, Polsko, Nemecko, kdyz chcete za kazdou cenu more. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
13.2.16 18:54

@valina1 v tom primorsku sou pláže 2, severní, poslala sem fotky a jižní.. jižní je hnus plnej chaluch a rusáků.. na severní má alexandria slunečníky asi ve 2/3 pláže zadaks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
13.2.16 18:54
@krtek7489 píše:
@valina1 Psala jsi cervenec, srpen, to znanena hlavni sezona a to mam obavu, ze za 25 tisic letecky k mori nesezenes. Mozna rak cerven nebo zari. Jinak my v Tunisku take byli a uz NIKDY vice. Kdyby jsem byvala vedela, ze je to takovy hnus, nikdy jsme tam nejeli. Vsude spina, bordel, odpadky, jidlo hrozny. Takze poradit kam za tyhle prachy. To je tak na aparman v Italii s vlastni dopravou a jidlem a zbyde kapesny na zmrzku. Nechci, aby to vyznelo nejak spatne, ale proc trvas na letadle, kdyz na to proste nemate? Bud jeste rok setrete a jedte za rok nebo jedte autem Italie, Chorvatsko, Polsko, Nemecko, kdyz chcete za kazdou cenu more. :nevim:

Souhlasim do puntiku.

• Citovat
  • Upravit
4798
13.2.16 18:55

@krtek7489 ale to bulharsko se letecky cenově dá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.2.16 18:56

Jinak abych dala osobni zkusenost. Vlonim Kos Recko 12.500.- za osobu na 8 dni letecky a jeli jsme v cervnu. Za 25 tacu v hlavni sezone pro 4 lidi je dle meho utopie. A nebo budte zbaleni pripraveni a jedte na last minute. To by jste se mohli vlizt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
13.2.16 18:57

@krtek7489 taky souhlas… švagrová mi loni ukazovala fotky a taky jak popisuješ. Ubytování ukázka na netu.. a pak realita jiná. Ubytování bylo nějaké hvězdičky či co, ale na naše poměry, jak nějaká ubytovna.. a všude okolo pláží bordel i u uliček hotelu.. Možná náhoda, ale taky jsem o tom slyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová