Jely byste do Tunisu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4798
13.2.16 19:50

@Gnaar nooo dál sme nešli jen asi 500m.. Hlavně samej rusák a nikde nás nechtěli nechat, abysme nezavazeli těm co tam měli oplacený slunečníky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
13.2.16 19:58

V žádném případě bych nejela do Tunisu, Egypta ani Maroka. Sice se mi tam moc líbilo, ale teď ani zadarmo. Když už, tak Bulharsko, Kanáry, Baleáry, Chorvatsko. Cenově to vyjde nejspíš jen na to Bulharsko nebo Chorvatsko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
13.2.16 20:02

Ne, nejela, na těchto zemích mě nic neláká (teroristické útoky, faraonova pomsta, čistota jen u hotelu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
13.2.16 20:03
@Trinetka píše:
@Gnaar nooo dál sme nešli jen asi 500m.. Hlavně samej rusák a nikde nás nechtěli nechat, abysme nezavazeli těm co tam měli oplacený slunečníky..

Musíš jít ještě dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
13.2.16 20:06

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
13.2.16 20:19

Já bych nejelaa…teď už radsi po ČR, procestovala jsem už pár zemí, chtěla bych se podívat i do jiných ale teď budu radsi sedět doma a nebo pojedu tady u nás někam. A teď ty komáři… Když jsou už v té Evropě… Né, radši u nás někam kouknout :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
13.2.16 20:33

@valina1 Do Tuniska bych nejela ani v míru. O dovolené chci mít klid a příjemné prostředí, takže by mě odradila mentalita a zvyky místních obyvatel (a ležet u bazénu můžu i doma).

Nečetla jsem celou diskusi, ale za rozumnou cenu se dá pořídit Kalábrie mimo sezonu (třeba červen), černé oblázkové pláže, moc milí lidé.

• Citovat
  • Upravit
74217
13.2.16 22:22

Letos nejela. Budu doufat, že v budoucnu se tam bude dat jet na dovolenou a pobyt si užít bez strachu.
Ale teď bych tam své děti nevzala. Když do zahraniči, tak do Chorvatska možná Itálie. Nebo ještě raději bych vzala decka do Tatralandie a bylo by.
Ale některým destinací bych se teď vyhýbala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.2.16 22:26
@valina1 píše:
@Cuddy zpravy nesleduju, nectu, nezajimam se o politiku :-( proto se ptam…Diky

prostě holka s rozhledem. Ideální volič :mrgreen:.Jasně, určitě jeď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
14.2.16 10:22
@Burj Chalifa píše:
prostě holka s rozhledem. Ideální volič :mrgreen:.Jasně, určitě jeď :lol:

Proc me urazis? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
14.2.16 11:57
**@valina:
Proc me urazis? :roll:

No, uprimne… Vzhledem k tomu, ze jsi ucitelka a napises, ze zpravy nesledujes, nectes a politika te nezajima, tak to me taky zarazilo. Nemusis sledovat politiku ani zpravy, aby jsi vedela, co se ted deje. Co reknes svym zakum, to s nima nediskutujes, kdyz se te na toto tema zeptaji? Promin, ale aby clovek nevedel, co se v dnesni dobe deje, co se uprchliku, teroristickych utoku a bezpecnosti tyce, musi byt totalni ignorant :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
14.2.16 12:09

Loni jsme byli v Bulharsku, v Primorsku. Bohužel v sezóně, ale šlo to. Kdysi jsme tam byli v září a to bylo lepší. Takže za mě Bulharsko ale raději all inclusive. Nás v cestovce překecali, že je tam levno a že Bulhaři all inclusive neumí atd. Jeli jsme dvě rodiny a dvě děti 5 let. Dětem jsme pak nevěděli co kupovat. Pro dospělý dobrý, ale děti se pak prodraží :-) Last minute all in se dal loni sehnat 15-17 tis. a dítě za letenku. Super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
14.2.16 12:13
@krtek7489 píše:
No, uprimne… Vzhledem k tomu, ze jsi ucitelka a napises, ze zpravy nesledujes, nectes a politika te nezajima, tak to me taky zarazilo. Nemusis sledovat politiku ani zpravy, aby jsi vedela, co se ted deje. Co reknes svym zakum, to s nima nediskutujes, kdyz se te na toto tema zeptaji? Promin, ale aby clovek nevedel, co se v dnesni dobe deje, co se uprchliku, teroristickych utoku a bezpecnosti tyce, musi byt totalni ignorant :nevim:

Né, že bych její neznalost omlouvala, ale jestli učí prvňáky, tak ti se asi moc neptají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
14.2.16 12:52

@debra.morgan Ale i kdyby to nebyla ucitelka… :roll: Napsat na zpravy se nedivam, nectu, politickou situaci nesleduju… :think: Muj 14 lety syn take zpravy nesleduje, noviny necte a politika ho nezajima a i presto prehled, co se tyce uprchliku, terorizmu, muslimu a islamu rozhodne ma. ;) Takze i kdyby ucika prvnaky, prehled by mit mela. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
14.2.16 12:55

Náš 5 roční syn se o politiku také nezajímá, ale občas samozřejmě pochytí o čem se doma bavíme a už moc dobře ví, kdo je to uprchlík a že třeba kvůli nim nemůžeme do Řecka, kde to tak milujeme ;) Sám se zeptal, co to slovo znamená a já se mu to snažila nezaujatě vysvětlit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová