Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak na vysvetlenou…to ze se nezajimam o politiku a nekoukam na zpravy nezajima, ze jsem uplnej idiot, co nevi o utocich a uprchlicich. Zajimalo me, zda jsou nejake destinace kam urco ne a kde se treba jen maluje cert na zed. Napr.do Parize bych asi bez problemu jela- a taky tam byl prusvih. Neziju v bubline, takze samozrejme nektere informace se mi nevyhnou.ale nevyhledavam je zamerne. Treba mi to prinese par let zivota navic ![]()
Ale tato diskuze neni o tom, kdo co vi a proc.je to o tom, zda jet ci ne. A pokud ano, tak kam. takze se drzme prosim tematu.diky
U toho Řecka bude asi problém jen u nějakých ostrovů např. Kos, Samos, Lesbos a pevnina. Ostatní ostrovy budou OK.
@Anonymní píše:
U toho Řecka bude asi problém jen u nějakých ostrovů např. Kos, Samos, Lesbos a pevnina. Ostatní ostrovy budou OK.
Diky
@valina1 ne, nejeli bysme. Volíme ČR nebo Slovensko a ne kvuli penezum.
@Anonymní píše:
Není tomu tak.
@krtek7489 píše:
No, uprimne… Vzhledem k tomu, ze jsi ucitelka a napises, ze zpravy nesledujes, nectes a politika te nezajima, tak to me taky zarazilo. Nemusis sledovat politiku ani zpravy, aby jsi vedela, co se ted deje. Co reknes svym zakum, to s nima nediskutujes, kdyz se te na toto tema zeptaji? Promin, ale aby clovek nevedel, co se v dnesni dobe deje, co se uprchliku, teroristickych utoku a bezpecnosti tyce, musi byt totalni ignorant
Rozhledem omezenou učitelku jako je s prominutím tato bych opravdu nechtěla.
Celou diskuzi jsem nečetla, ale my byli minulý rok v Maďarsku, bylo to perfektní. Lidi, jídlo, výlety a cesta autem s prckem v pohode, není to daleko.
@valina1 píše:
@andileklucka moc dekuji
Byli jsme v Balatonfure, téměř jak u moře, nedaleko levandulove mestecko Tihany, promenáda a vyžití pro děti. ![]()
Já bych jela a i 12.8. pojedu i s dětmi. Jezdíme tam každý rok, byli jsme i loni
když se tam stal ten útok v Souse. Doufám, že se nic nepřihodí, člověk musí dávat pozor a asi opravdu nevyhledávat davy. Ze zdravotního hlediska tam nic nehrozí, nikdy nikdo z nás neměl problémy (průjmy, zvracení). Jsou tam dobré lékárny,
na průjem vám i delegátka řekne co je tam nejlepší kdybyste ho náhodou dostali.
Oživuju diskuzi- chtěla bych jet s kamarádkou a s dětma do Tunisu- na 14 dní, parádní hotel, služny, pláž..všechno- dneska jsem to oznámila rodině (i manželovi) a všichni mi řekli, že patřím do Bohnic, od té chvíle mi jen zvoní telefon a choděj zprávy, že jsem se zbláznila, že chci zabít sebe i děti, že jsem nezodpovědná, že myslím jen na sebe apod.- všichni mi posílaj odkazy na ty teroristický útoky, co tam byly a tak- tak se chci zeptat, jestli tam někdo letos byl a jestli to bylo v pohodě? Díky ![]()
@enny3 Hele upřímně, je fuk kolik lidí Ti řekne, že tam byli a pohoda - loni se tam do turistů střílelo několikrát a opakovat se to může, ne že ne, islamisti tam jsou furt. Jasně že ta šance není velká, ale já bych nejela a ani bych nechtěla, aby tam jelo moje dítě. Jinému bych nebránila, ať si riskuje, co chce, ale děti bych tam neposlala. Čili Tvojí rodině rozumím, a být Tvým manželem, tak děti prostě nepustím.