Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Největší blbost je to, že se říká co chceš od ježíška, když se nosily dárky ježíškovi, že? Ale asi bych to uhrála tak, že bych řekla, že se kdysi nosili dárky ježíškovi a on teď za to nosí dárečky ostatním hodným lidem. A dala bych teda toho andílka, proto obdaruje všechny po světě.
no být tebou bych se na to připravila, sice né hned, ale přijde to
taky se na to připravuji, ale já to mám vymyšlený pošlu ho za tatínkem
![]()
šóšannáh píše:
no být tebou bych se na to připravila, sice né hned, ale přijde totaky se na to připravuji, ale já to mám vymyšlený pošlu ho za tatínkem
![]()
no za tatínkem radši ne-to je exot.....dcera se s ním koupala a říká-fůůůůj tati co ti to tam plave a on na ní-no ty to tam nemáš taky zrovna nejkrásnější
dzarunka píše:šmarjááááááášóšannáh píše:no za tatínkem radši ne-to je exot.....dcera se s ním koupala a říká-fůůůůj tati co ti to tam plave a on na ní-no ty to tam nemáš taky zrovna nejkrásnější
no být tebou bych se na to připravila, sice né hned, ale přijde totaky se na to připravuji, ale já to mám vymyšlený pošlu ho za tatínkem
![]()
tak to jsou nějaké erupce na slunci či co
Náš Mára dnes odpoledne pronesl úplně to samý „Já vím, že dárky nenosí Ježíšek. Jak by je mohl nosit, když je mrtvý.“
No, začla jsem žvatlat něco o zmrtvýchvstání a jak teď všem pomáhá a tak… Já - neznaboh - a poučuju skoro osmiletýho o Ježíškovi
![]()
dzarunka píše:šóšannáh píše:no za tatínkem radši ne-to je exot.....dcera se s ním koupala a říká-fůůůůj tati co ti to tam plave a on na ní-no ty to tam nemáš taky zrovna nejkrásnější
![]()
Holky taky v tom nemam uplne na 100pro jasno,ale Jezisek je prece to mimco co se narodilo v Betlemne a Jezis je ten co sel krizovou cestu a to prece neni von co noci darky.
Aspon mne to doma vysvetlovali tak,ze je nosi Jezisek (miminko).
Kdyz sem se ptala,jak to stihne behem vecera obehnout vsechny deti a jak to muze nosit,kdyz je miminko,tak mi doma rekli,ze je to kouzelne miminko a vsem ty darky pod stromecek vykouzli najednou a pritom si dal lezi v jeslickach. ![]()
Jenny911 píše:
Holky taky v tom nemam uplne na 100pro jasno,ale Jezisek je prece to mimco co se narodilo v Betlemne a Jezis je ten co sel krizovou cestu a to prece neni von co noci darky.
Kdyz sem se ptala,jak to stihne behem vecera obehnout vsechny deti a jak to muze nosit,kdyz je miminko,tak mi doma rekli,ze je to kouzelne miminko a vsem ty darky pod stromecek vykouzli najednou a pritom si dal lezi v jeslickach.
Nooo to je hezké… to se mi líbí … ![]()
Jenny911 píše:
Kdyz sem se ptala,jak to stihne behem vecera obehnout vsechny deti a jak to muze nosit,kdyz je miminko,tak mi doma rekli,ze je to kouzelne miminko a vsem ty darky pod stromecek vykouzli najednou a pritom si dal lezi v jeslickach.
to je jeden a ten samej chlap ![]()
dzarunka píše:Jenny911 píše:to je jeden a ten samej chlap
Jeden a ten samej?hups
tim sem si nebyla jista,ale to uz deti resit hadam nebudou ![]()
Nevim nako mne tyhle veci skrz boha a Jezise atd nezajimaly,tak nevim presne.Ale hold,darky nosi Jezisek a ten je malinkej.
ona ví že se narodilo miminko Ježíšek a že mu lidi nosili do betléma dárečky a pak když vyrostl tak na něj byli některý lidi zlí a on umřel.....a ted řeší kdo jí teda nosí dárky když je mrtvej......asi skončím u dědy mráze ![]()
verenika píše:
To se mi líbí,že je jako andílek.U nás by to asi neklaplo,páč tatínek dává Ježíškovi za okno pivoa Adámek čokoládu.by si Ady myslel,že andělé chlastaj
ježíš ještě pivo dávat za okno,jakoby nestačilo že tam ted budem dávat zuby pro zoubkovou vílu
![]()
dzarunka píše:ježíš ještě pivo dávat za okno,jakoby nestačilo že tam ted budem dávat zuby pro zoubkovou vílu
tý jo to je taky výmysl, my jsme cpali zuby do krabičky na památku a né nějaké víle
už vidim, jak budou chtít za chvilku cpát skřítkovi Drápkovi ostříhané nehty
![]()
dzarunka píše:verenika píše:ježíš ještě pivo dávat za okno,jakoby nestačilo že tam ted budem dávat zuby pro zoubkovou vílu
To se mi líbí,že je jako andílek.U nás by to asi neklaplo,páč tatínek dává Ježíškovi za okno pivoa Adámek čokoládu.by si Ady myslel,že andělé chlastaj
![]()
![]()
já slyšela, že zuby se dávají pod polštář
![]()