Jídelníček 7měsíčního miminka, prosím o názory
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
dávám jí čaj a šťávičky od Hippu, někdy se napije, někdy odmítá a brečí tak dlouho, dokud nedostane UM.
Měla jsem v úmyslu nahradit oběd, kolikrát sní příkrm a po půl hodině chce zas mléko.To samé s přesnídávkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
michaela1808 píše:
možná bych neřešila tu flašku jak spíš ten režim…
já mám zas někdy problém dostat do malé UM. ale myslím, že jídelníček máte v poho. kterou dávku Um bys chtěla čím nahradit?
Míšo myslíš, že má Um hodněkrát za den? mě se zdá že jo, ale nevim jak jí to odnaučit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já si vůbec nemyslím, že by měla moc UM, přečti si celou tuhle diskuzi od začátku a uvidíš, kolik baští ostatní.
já bych to vůbec nehrotila…spí ti navíc celou noc, tak to nehroť a užívej si to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak holky první pokrok: ráno UM, dopoledne jsem zkusila dát místo UM přesnídávku, zapila to čajem a spííííí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
7m a jogurty
Ahojik maminky, chtela sem se zeptat nas jidelnicek je takovy:
Rano v 8h: 160ml UM
12h: zeleninovy prikr ve sklenicce nebo domaci/mrkvicka/brokolice/brabor
14h: 160ml UM
16: bananek
19: 160ml UM
kolem 20h jde spinkat a spinka celou noc a probudi se po 8h rano
chtela sem ze zeptat tahne nam na 7 mesicu a cetla sem, ze v takovem veku uz deti mohou jogurty, muzete poradit ktery konkretne? A taky ze uz mohou zuzlat.Mouhu se zeptat co bych mo mohla dat? Zobky jeste vubec nerostou tak mam strach aby mu nezaskocilo i kdyz bych mela po ruce cajicek. Cetla sem ze muzu dat piskoty, nebo mrvicku-mela by byt alespon trosku povarena, dekuji vsem za uzitecne rady a vsem preji hooodne zdravicka.Dekuji zdravi Luci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuje se Choceňský nebo Holandie, malá mi jinej než sladkou actívii nejí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Drobinka píše:
Ahojik maminky, chtela sem se zeptat nas jidelnicek je takovy:
Rano v 8h: 160ml UM
12h: zeleninovy prikr ve sklenicce nebo domaci/mrkvicka/brokolice/brabor
14h: 160ml UM
16: bananek
19: 160ml UM
kolem 20h jde spinkat a spinka celou noc a probudi se po 8h rano
chtela sem ze zeptat tahne nam na 7 mesicu a cetla sem, ze v takovem veku uz deti mohou jogurty, muzete poradit ktery konkretne? A taky ze uz mohou zuzlat.Mouhu se zeptat co bych mo mohla dat? Zobky jeste vubec nerostou tak mam strach aby mu nezaskocilo i kdyz bych mela po ruce cajicek. Cetla sem ze muzu dat piskoty, nebo mrvicku-mela by byt alespon trosku povarena, dekuji vsem za uzitecne rady a vsem preji hooodne zdravicka.Dekuji zdravi Luci![]()
Já jsem na začatku dávala malému Landliebe, ten je fakt dobrý, hustý a není tak kyselý. Pak jsme si pořidili jogurtovač a teď dělám domácí, ty jsou nejlepší. Baštíme je i já a manžel
Do ruky dávám dětské sušenky, pečivo jsem mu zkoušela dát, ale nechtěl ho, akorat rozdrolil. Vařená mrkev, to nevím, myslím že bude hnusná jen tak samotná
ale třeba banan je dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak náš Martinek bude mít za 10 dní 8 měsicu a máme na chlup stejný jídelniček jak píše Potnička
víc jídla nechce
,spí celou noc od 20.00-8.00.a prospívá až moc dobře-už máme 10,5 kg a 74 cm. ![]()
- Citovat
- Upravit
Jo a za celý den vypije asi 600 ml čaje
náš mudr řika že to děláme dobře-hlavně nepřecpávat ![]()
- Citovat
- Upravit
Sice to není aktuální téma, ale mýmu prckoj je 6 a půl měsíce a jíme následovně :
8.30hod 150ml sunaru
11.30hod 180ml maso-zeleninového příkrmu
14.30hod 150ml sunaru
17.30hod ovocná přesnídávka (190gr)
20.30hod 180ml ovocné kaše 00.00 - 1.00hod 150ml sunaru
a za celých 24 hodin mi vypije tak 750 až 1000ml čaje ![]()
no a máme 10kg ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mojí holčičce je 7 měsíců a ve 4-5 hod-150 ml UM,7-8 hod-120ml UM s piškotama nebo dětskéma oplatkama,10 hod-přesnídávka,12 hod-oběd co uvařim dobrého nebo příkrm sklenička,14 hod-přesnídávka,16 hod-ovoce,18-19 hod -kašička na noc Sunarka ![]()
- Citovat
- Upravit