Jídelníček a denní režim ročního dítěte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9090
1.1.14 22:46

@lucillee naše malá nemá ráda ty hrníčky, co mají pítko z pevného plastu, musí mít silikonové, tak mi kamarádka poradila Nuby a fakt jsem nadšená, z jiného mi nechce pít vůbec. A taky jsou pěkně barevné, tak třeba proto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
1.1.14 22:47

@Mindi savičky prý nejsou moc dobré na zuby, hrníček bude lepší. Pokud by ani tento nezabral, zkus mrknout v DM na ten Nuby, nejsem jediná, kdo s ním má nejlepší zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
1.1.14 22:48

@Mindi
zkus hrneček Nuby z DM
sama jsme nevěřila 8o syn pil tak 30ml za den :roll: odmítal vše :roll: je kojený až z tohohle hrnku se naičil pít :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
1.1.14 22:49

@Verca1989 Zítra zkusím ten z Tescomy a kdyby nezabral, tak dojdu do DM. Děkuju. I když doufám, že zabere, ty její hrnečky už mě stály plno peněz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
1.1.14 22:53

@Verca1989 @subsomi Náš mladej s ním pózoval i u fotografky, pije z něj fakt někdy srandovně ležérně :mrgreen:

Jinak mně ho doporučila sousedka co má dvojčata, nechtěli absolutně žádný hrneček, vyzkoušela snad desítku různých typů…tak jsem ho ze zvědavosti koupila a už žádný jiný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
1.1.14 22:56

@lucillee tak to je naprosto luxusní fotka, jak mu hrníček pěkně ladí s oblečením a pozadím :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
1.1.14 22:57

@Mindi ahoj, nas malej mel v roce 12.55kg a meril teda 81cm. ale na porodni vahu (4610g) jde podle grafu dobre - drzi se jedne cary.

jinak co tak procitam, tak me ditko ji teda hodne jinak :oops: :oops:

0830 - snidane: toast se sunkou nebo syrem, obcas syrove rajce, nebo jogurt, jak kdy
1000 - 180 ml plnotucneho mleka, spanek
1230 - obed: bramborova kase, nebo testoviny, s masem, bez masa, zelenina varena ( proste ji s nami, skoro nesolime cela rodina)
1500 - svacina ovocem jogurt nebo susenka
1730 - vecere: tepla, ryze, testoviny, brambory, opet s nami, nebo zbytky od obeda
1930 - plnotucne mleko 200 ml

pres den pije ovocny caj, vodu, redeny mackany juice. nesnasi cokoliv, cim bych ho chtela krmit, takze mu musim davt veci, ktere muze sam. musi mit v ruce lzicku :zed:

proste ji uz normalne, ted nevim teda, jestli to neni chyba :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
1.1.14 22:57

@Verca1989 Díky, ale byla to velká náhoda nikoli záměr…už byl konec focení a model se jen občerstvoval tak to ještě fotografka cvakla a máme pár veselých jak blbne s hrnečkem a víčkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
1.1.14 23:02
@lucillee píše:
Jinak mně ho doporučila sousedka co má dvojčata, nechtěli absolutně žádný hrneček, vyzkoušela snad desítku různých typů…tak jsem ho ze zvědavosti koupila a už žádný jiný :lol:

Nejsem tvoje sousedka :mrgreen: ale mám dvojčata a máme doma několik různých hrnků a flašek a syn vše odmítal :roll: dcera si docela dala říct s flaškou s klasickým dudlíkem, ale tím jak jsou kojení (do 6m plně a nyní ve 14m ještě stále, ale už jen 2× denně) tak je pití z flašky nebo hrnku moc nezajímalo :roll: zabral fakt až Nuby :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
1.1.14 23:08

Naše tedy 11 měsíční jí také úplně jinak, přirovnala bych to k webparazit :think:. Jen s tím rozdílem, že chci ještě ten měsíc dávat um, na vaření už používám normální plnotučné. A jinak má malá cca 75 cm a cca 8,5 kg /porodní 52 cm/4220 g /,je taková drobnější.

• Citovat
  • Upravit
15404
1.1.14 23:30

Mne doktor rekl, ze rocni dite ma mit deset kg. Plus minus pul kila. Tlusta mi neprijde podle mer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
1.1.14 23:32

@koprovka89 uff, to jsem rada, premyslela jsem, jestli je v tomhle veku uz normalni, aby jedli s nami. on malej, kdyz videl neco jinaciho, nez mam ja, ci segra, tak to odmital. tak jime stejne. a nacpat do neho nejakou kasi je boj, on musi vsechno sam :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
1.1.14 23:38

@webparazit u nás je to taky skoro stejné jak u tebe, malej jí v podstatě to co my, zkoušela jsem ho ošálit, ale nedá se…takový ty „miminkovský kejdy“ nejí dávno…nejradši rizoto, těstoviny zapečený nebo třeba dýňovou polévku a taky vyžaduje svoji lžíci (což zase vyžaduje moji bezbřehou trpělivost :lol: ) akorát má ještě furt UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
1.1.14 23:38

@dani24687 jen ale nemuzes srovnavat dite, ktere se narodi s 2.5kg a dite. co ma porodni vahu treba 5. nas malej se narodil s 4.6 kg a mel nejakych 55/56 cm. ( musela bych se podivat) tahla jsem do nemocnice obleceni newborn a 0-0 a nastesti jeden overalek 0-3 mesice. ten mu byl akorat. ve 2 tydnech presel na velikost 3-6 mesicu. v roce nosi obleceni 18-24 mesicu, nektere veci nosil v teto velikosti jiz od 10 ti mesicu. rozhodne bych se nedivala na tabulky, kolik ma dite mit, ale pozorovala graf, jak pribira a jestli se drzi te urcite krivky. v
nas mladej je s vyskou uplne mimo graf :lol: ma to po tatinkovi, ten kdyz se pred 33 lety narodil tak si ho v nemocnici doktori fotili, neverili, ze je to novorozene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
1.1.14 23:39
@Berenikee píše:
A zadny susenky apod mezi jidly? 8o
Tak to ja budu mit brzo obryni Stáňu…moje 9 mesicni ji temer stejne jen misto tvarohacku taky UM. A obvykle 150-180ml. A mezitim piskoty a susenky. Tak 10 kousku denne.
Myslim, ze na rocni papa tvoje uplne akorat. Ona se vytáhne, neboj ;)Příspěvek upraven 01.01.14 v 22:25
…my také tak a hlavu si ne :zed: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect