Jídlo druhý den

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116154
26.10.19 17:56
@Peggy54 píše:
@J_Doe treba ve stredu jsem delala svickovou a zbyly dva knedliky a minimum omacky, knedliky jsem dala kocicakum omacku pak teda vylila ale jestli to byla deci tak je to moc :roll: Ale kolikrat to i neodhadnu a leti to proste ven, ale nejsou toho fakt litry a kila :)

Dáváš kočkám knedlíky? Víš o tom, že kočka je masožravec a sacharidy by vůbec neměla jíst? Nehledě na to, že je tam sůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
26.10.19 18:01

@aiwwa no jsou to mistni tulacky, kdyz obcas slysim v hospode od lidi co davaji jim oni, tak knedlik s bilkem je nejmensi zlo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116154
26.10.19 18:07
@Peggy54 píše:
@aiwwa no jsou to mistni tulacky, kdyz obcas slysim v hospode od lidi co davaji jim oni, tak knedlik s bilkem je nejmensi zlo :zed:

No a? I toulavá kočka je pořád masožravec. A že to dělají ostatní tak to nebudu dělat taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
26.10.19 18:08
@Peggy54 píše:
@Monchichik no ja bych ho do kuchyne ani nepustila, je ajtak takze praktickym zivotem nepoliben, takze by mi akorat udelal poradnou neplechu, a me to nejak nevadi, neomezuje udelat mu mimo jidlo,

Dalsi stejna vec :lol: ex taky ajtak, absolutně nepouzitelnej clovek do zivota, ne jen jak jsem psala o tech omilanych jidlech od maminky ale on byl ultra exot. Koukam ze ti ajtaci jsou fakt hodne podobní. Nekdo je ujetej vic nekdo mim, toho tvyho neurazim pac neznam
Ale stejne, musis mit trpelivost a milovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
26.10.19 18:11

@Kukacka123 no to neni lednickou, ale jsme zvykli, hlavne od mala jsem zvykla, ze se vari jine jidlo kazdy den a zbytek se nosilo slepicim, manzel to ma ze musel 4 dny jist jedno stejne jidlo jak k obedu a k veceri..takze se mu to absolutne zhnusilo… ja mlsna nejsem ja nesnim akorat rajcata a spekacky, manzel bohuzel je, ale ne kvuli tomu, ze si to udelal sam ale udelala mu to tchyne,… uz jsem psala v jine diskuzi: maso kde je kost je spatne a proto ho nesmi jist, takze kure mu musim obrat, ryby ziji v mori, kde jezdi tankery a jsou napusteny naftou, zelenina na ni kakaji zvirata a je olezla broukama a plisni, to stejne ovoce… ze zeleniny mi akorat dyni, spenat, okurku, ale oloupanou( slupka je chemicky osetrena), mrkev, nesni nic s majonezou, kecupem, podle tchyne jsou veci z moukem bic lidstva, ale to ji, cukr neviditelny zabijak, no skoro na kazdou potravinu ma vymluvu proc to nejist, jednou mamzelovi vecer volala a mimo se zeptala co „hamal“ :pocitac: tak rekl, ze to a to, a pak se zeptala a co ja? No mela jsem cerstveho halibuta co chytl znami v Norsku a rybi salat z nej, no vzkazala mi at si ihned rano zajedu na odber krve, moci a necham si udelat rozbor, zda nemam nejakou nemoc 8o 8o :pocitac: ale kvuli tomu ho hlady nenecham, kdyz mu todle 20let nekdo vklada do hlavy tak ho za 6 nezmenim ale je to lepsi nez na zacatku o 200% :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
26.10.19 18:13

@aiwwa myslim kdyz dostane ode mne jednou za mesic knedlik a vajicko ze ji ublizuju min, nez kdyz jim tady davaji rok stare rozmrazene cukrovi.. a jeste si pochvaluji jak jim smakuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.10.19 18:14

Nam jidlo bezne vyjde na dva dny.
Nebo co bylo na obed, tak zbytek sni na veceri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.10.19 18:16
@Peggy54 píše:
@Kukacka123 no to neni lednickou, ale jsme zvykli, hlavne od mala jsem zvykla, ze se vari jine jidlo kazdy den a zbytek se nosilo slepicim, manzel to ma ze musel 4 dny jist jedno stejne jidlo jak k obedu a k veceri..takze se mu to absolutne zhnusilo… ja mlsna nejsem ja nesnim akorat rajcata a spekacky, manzel bohuzel je, ale ne kvuli tomu, ze si to udelal sam ale udelala mu to tchyne,… uz jsem psala v jine diskuzi: maso kde je kost je spatne a proto ho nesmi jist, takze kure mu musim obrat, ryby ziji v mori, kde jezdi tankery a jsou napusteny naftou, zelenina na ni kakaji zvirata a je olezla broukama a plisni, to stejne ovoce… ze zeleniny mi akorat dyni, spenat, okurku, ale oloupanou( slupka je chemicky osetrena), mrkev, nesni nic s majonezou, kecupem, podle tchyne jsou veci z moukem bic lidstva, ale to ji, cukr neviditelny zabijak, no skoro na kazdou potravinu ma vymluvu proc to nejist, jednou mamzelovi vecer volala a mimo se zeptala co „hamal“ :pocitac: tak rekl, ze to a to, a pak se zeptala a co ja? No mela jsem cerstveho halibuta co chytl znami v Norsku a rybi salat z nej, no vzkazala mi at si ihned rano zajedu na odber krve, moci a necham si udelat rozbor, zda nemam nejakou nemoc 8o 8o :pocitac: ale kvuli tomu ho hlady nenecham, kdyz mu todle 20let nekdo vklada do hlavy tak ho za 6 nezmenim ale je to lepsi nez na zacatku o 200% :dance:

U nas se taky hodne varilo, ale nevyhazovalo se no…kolik mu je, prosim te? :lol: Ze tomuhle stale veri - recem od maminky :mrgreen: snad pokud je dospely, tak ma svuj rozum ne? Manzel by taky nejak vychovany, na plno veci mam s tchyni rozdilny nazor a manzel ma treba taky jiny, nez ona. Ma svou hlavu :) hele ale je to koneckoncu vase vec ;) a tchyne by se mela lecit :lol: a muj manzel by hlady nebyl, je to sobestacny clovek a obslouzil by se sam, vsak nemusi mit kazdy den teplou veceri, tak si muze vzit neco v lednici. Predpokladam, ze vam taky nezeje prazdnotou a manzel si umi namazat chleba pomazankou nebo si vzit jogurt… Nevim teda co ji a neji no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
26.10.19 18:17

@klobinka no muj je v tech vecech fakf silenej: priklad, pisu mu at koupi velkou sul, tim jsem myslela ten kilovej pytlik, no pritahl 15kg z makra a ptal se jestli je to dost velky, ze vetsi nesehnal :lol: rikam to si delas.. co s tim jako budem delat?.. a on no ja myslel ze chces posypat cestu, den predem mi ujeli nohy na ledu, vubec mu nedoslo ze posypova sul neni kuchynska :D nebo pisu kup mi slaninu platky, at jich je aspon 10, no prinesl 10 tech blocku :D narychlo mu pisu at mi koupi po ceste tuzku na oci cernou, koupil lihovku, ze prece tuzka jako tuzka :mrgreen: a ze je cerna a ze ji nemusel kupovat ze ji mel v praci, a to bych mohla mluvit do nekonecna :D ale technicky veci mam hned :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.10.19 18:19
@Peggy54 píše:
@klobinka no muj je v tech vecech fakf silenej: priklad, pisu mu at koupi velkou sul, tim jsem myslela ten kilovej pytlik, no pritahl 15kg z makra a ptal se jestli je to dost velky, ze vetsi nesehnal :lol: rikam to si delas.. co s tim jako budem delat?.. a on no ja myslel ze chces posypat cestu, den predem mi ujeli nohy na ledu, vubec mu nedoslo ze posypova sul neni kuchynska :D nebo pisu kup mi slaninu platky, at jich je aspon 10, no prinesl 10 tech blocku :D narychlo mu pisu at mi koupi po ceste tuzku na oci cernou, koupil lihovku, ze prece tuzka jako tuzka :mrgreen: a ze je cerna a ze ji nemusel kupovat ze ji mel v praci, a to bych mohla mluvit do nekonecna :D ale technicky veci mam hned :palec:

Ty blaho :lol: :lol: :lol: musis mit svatou trpelivost asi :mrgreen: uz bych asi posilala fotky, co chci koupit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
26.10.19 18:21

@Kukacka123 je mu 27, a ja ho do toho jidla jako premluvim ale trva to dlouho dyni nechtel dva roky a ted si i o polevku rika, rybu mi uz aspon na vanoce sni obcas sushi, ale tu zeleninu a maso s kosti pres to nejede vlak, on s tchyni nema skoro kontakt, obcas se u ni zastavi neco poopravit a je skleslej :roll: na vanoce dela kachni prsa a to je priserny, zeli vari celou hlavku v hrnci a pak to kraji, no proste to uplne nesnasime.. svagrice je to stejny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
26.10.19 18:22

@Kukacka123 asi zacnu :D desim se dne kdy by mel jet do lekarny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.10.19 18:25
@Peggy54 píše:
@Kukacka123 je mu 27, a ja ho do toho jidla jako premluvim ale trva to dlouho dyni nechtel dva roky a ted si i o polevku rika, rybu mi uz aspon na vanoce sni obcas sushi, ale tu zeleninu a maso s kosti pres to nejede vlak, on s tchyni nema skoro kontakt, obcas se u ni zastavi neco poopravit a je skleslej :roll: na vanoce dela kachni prsa a to je priserny, zeli vari celou hlavku v hrnci a pak to kraji, no proste to uplne nesnasime.. svagrice je to stejny

Ty blaho tak to je psycho :mrgreen: hele a co je spatnyho na kostech v mase? :mrgreen: vsak kazdy maso ma kosti ne? Respektive zvire…teda ty jsou dobre jete 8o :lol:

@Peggy54 píše:
@Kukacka123 asi zacnu :D desim se dne kdy by mel jet do lekarny :D

Tak zaleti, pro co ho posles :mrgreen: ale fotka je jistota, bud to podle toho najde a nebo se zepta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.19 18:28

@Peggy54 Tvuj zpusob vareni by me naprosto zruinoval. Nakladny jak na suroviny, tak energie. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.19 18:29

Gulas je treti den nejlepsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat