Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Peggy54 píše:
@klobinka prave muj mamanek neni ale tchyne mu v detstvi napovidala o tolika potravinach jak jsou jedovaty, nevhodny, ze proste mu to zustali
No to je material…nedocitam, treba se uz nekdo zeptal…deti mate? Pac jestli tohle nauci i je, tak potes koste. Neco podobneho jsem mela za mlada, nastesti jsem ho vratila do obehu
Ale asi ma spoustu pozitiv, co tohle vyvazi, ten muj nemel ![]()
@Peggy54
Zmetek vymazleny ma stesti, ze si nasel sluzku a nahradni matku v jednom. Tohle neni partner pro zivot. Poslat ho zpet matce. Vcera bylo pozde.
Ja rada varim a pecu rodine, ale chodim do prace na plny uvazek a nejsem sluzka domaci, mladi u plotny travit nehodlam. Takove souziti bych nechtela. A decka bych si takhle nerozmazlovala.
@Kelsey prave ze lepsiho partnera pro zivot si nemohu prat, mam v nem jistotu, vim ze nikdy nebude chlastat, nebude nemakacenko, honit zensky, ze kdyz si dupnu tak jde a udela to co chci, mam vsechno co si preji, jako sluzka se vazne necitim
jestli ty se povazujes za sluzky, kdyz das chlapovi veceri a vyperes pradlo, tak chudak
![]()
Tak to sis holt vzala počítač na dvou nohách, to je úplně specifická situace. To asi jako kdyby sousedka chtěla po tom svém Pepkovi něco naprogramovat, když ten tvůj to zvládne i poslepu, taky na to nebude mít kapacitu. ![]()
@Paní Harringtonová píše:Člověče, to já když si vezmu své oblíbené kuchařky, tak hubou uvařím úplné hostiny. Na každé druhé jídlo bych měla chuť. A pak si představím tu naši hladovou pětičlennou smečku a řeknu si: „Hm, tady bych musela loupat velkej hrnec brambor, tady jsou suroviny, co nemám, s tímhle bych se crcala dvě a půl hodiny. Tohle je rizikové, že by se mi nepovedlo a tohle by nemusely jíst děti.“ Tak to zaklapnu a zas udělám nějakou rychlovku typu karbanátky s bramborovou kaší…
A jeste to vymyslet, to je snad jeste horsi
@Peggy54 píše:
@MartinaIrena jo to u nas taky, hlavne kdyz daji ven treba tem kockam omacku a oni to nechteji tak to tem nechaji fakt hnit a much jsou mraky..ted uz nastesti jak se ochlazuje je to lepsi, nejlepsi je koupit komposter, obcas mi zhnije zapomenute ovoce tak jsme ho poridili a super
@MartinaIrena taky tak
prave kdyz nahodou zbyde maso nebo odrezky, blany tak mame kompost v podobe tech tulacek ![]()
@stín katedrál presne tak, radsi chodici pocitac nez alkoholickyho pepika, co nevymeni ani zarovku ![]()
@Peggy54 píše:
@beruska9 nemame, nechceme
Jojo uz jsem pak docetla. No nemas to lehke holka, on taky ne, matka blazen a on neni tak trochu na spektru? Hodne inteligentni, ale pro bezny zivot nepouzitelny. Drz se!
@beruska9 me to nijak neprijde ze bych to mela tezke, jen me proste stve, ze veci pro me normalni jsou pro nej spanelska vesnice ze vsechno musim opakovat desetkrat
ale kdyz ho rozkecam tak mluvi, jinak mame ticho, a ja jsem zas v jeho ocich hloupoucka, ze mu volam ze nejde net co mam delat, a ze si naporadim sama, nechape ze tomu proste nerozumim, pro nej je to samozrejmost jako ze si vytres zadek
vcera mu rikam ze jdu prat ťmave, jestli chce neco vyprat, a on „lasko jakou barvu ma muj zupan“ rikam tmave modrou, a on tak to tam asi muze
ma ho od vanoc, a proste tydle veci nevnima… ![]()
@beruska9 jo tchyne je totalni magor, proto tak rychle prchal, jeho sourozenci jsou to stejny, furt studujou, vsechno jim plati dovoleny, skolny, lekce sportu, memu nejstrasimu z jejich deti v 18cti rekla ze at se stara sam, tak po nocich jezdil, skoncil s mikrospankem v jezirku na kruhaku, jeste mu vynadala… nam ke svatbe nedala ani korunu, nevadi, nezajima se… tata je zas maklej v necem jinym, a neziji spolu, jsou manzele ale kazdy ma sveho partnera a ten tchynin to je taky darecek teda ![]()
A zakladatelka se už neozvala, zavání mi to i díky jiným příspěvkům zavánět trollingem ![]()
Pokud se pletu, tak na to co tu padlo mě napadá jen…jaký si to udeláš, takový to máš…
A co konkretne vam na tom pripada trollingove? Ktera cast?
Prijde vam nemyslitelne, ze nejaky chlap si vymysli, ze nebude 2× za sebou jist to same? To ja znam chlapu, co maji naroky na jidlo. Od „kazde jidlo musi mit maso“ az po cely seznam veci, ktere jist nebudou po ke snidani a na veceri musi byt kilo uzeniny.
Nebo se vam nezda, ze zakladatelka tomu svemu vyhovi? Ze by bylo malo zen, ktere kolem toho svemu skacou a delaji pro nej prvni posledni.
Nebo spis ta cast, kde pak vyleje nesnezene jidlo do zachoda? To byl asi jediny bod, ktery mi osobne prisel divny. Musim se ale priznat, ze se mi uz par krat stalo, ze jsem vyhazovala nesnezene jidlo. U nas si ale za to muzu sama, protoze jsem to ja, kdo 2× za sebou nechce jist to same, takze kdyz neco zustane a manzel to nezlikviduje dostatecne vcas, nebo se na to v lednice pozapomene, tak to pak po par dnech leti. Neni to ekonomicke, nemelo by se to stavat, lec stava se.