Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Peggy54 Takže z toho mi vyplývá, že by buď žil s maminkou nebo s tebou, ale kdyby měl žít sám, tak bídně zhyne špínou a hladem? Tohle ti fakt nevadí?
V praktickém životě by mi jaksi bylo úplně jedno, že je schopný vyvinou programovací jazyk, když není schopnej samostatnýho života…Vím, že někteří jsou nadprůměrně inteligentní a neumí si zapnout ani knoflík, ale myslela jsem, že v dospělosti je ten život prostě k něčemu sám přinutí…
@J_Doe ne fakt
vypinace, topeni taky, ted chce jeste udelat sprchu a kohoutky a naprogramovat lednicku tak aby ukazovala co se kazi, co dochazi, co se dlouho nepouzivalo
nevim jak, ale v japonsku je to pry bezne ![]()
@J_Doe píše:
Já to chápu tak, že každý je šikovný na něco jiného.Já umím vařit, tak vařím. Když nejsem doma, nebo je jiná krize, tak holt navaří manžel, ale když jsem doma, tak mi to rád přenechá. Já zase na druhou stranu nemusím řešit rozbité splachování, výměnu kuchyňské desky, výběr nového počítače… jako, kdybych musela, tak bych to taky nějak zvládla, ale proč, když to za mě udělá manžel?
Jenže situace, na kterou reaguji, není o rozdělení rolí, které popisuješ ty. Které se více či méně projevuje v každém páru. Je to situace, kdy paní má místo manžela velké dítě, které není schopné ulehčit jí při vaření ani tehdy, když ona lehne s nemocí, ani po sobě není schopen umýt pec, kterou zasvinil.. a to už je dost patologie. Navíc se mu tou svou „neschopností“ podařilo ji přesvědčit, že je to tak vlastně všechno cajk, „pomalu si navyká“ což je vlastně taky umění. Ale komu není rady…
Jak píšu, tchán si takhle „pomalu navykal“ skoro čtyřicet let. A tchýně na stará kolena přemýšlí, že než tohle, tak se raději rozvede a on ať si ty svoje buřty a kebaby jí klidně do aleluja. Je dospělý, jestli mu to odrovná žlučník, je to jeho volba.
@Monchichik no predemnou mel jen jeden vaznejsi vztah a to spolu nebydleli, do 22 byl u mami, ale spis vetsinu casu v kanclu, nebo po kamosis z fakulty, ke me se nastehoval hned po seznameni, rychle jsem pochopila proc:..hygienu dodrzuje, ale kdyby byl sam tak verim ze mu staci jedna temna mistnost, silna wifi, nudle z fast foodu a do sprchy jde jednou za tri dny, kdyz se mu neco instaluje. Knoflik si zapnout umi, ale je schopnej nosit tri dny jedny ponozky, trenky, fakt ho kazdy den nekontroluju, kolikrat mu musim prinest piti pod nos protoze pet hodin se na neco soustredi a proste na to zapomene, i kolikrat vidim ze se kroti na zidli ale na wc jde az kdyz je to fakt akut, jinak je to skvelej chlap, kdyz ho rozmluvim tak mluvime o vsem, postel taky ok, o to nadobi nekdy umyje, o zahradu pecuje skvele
@Peggy54 tak ti mi neříkej, že to už není nějaká diagnoza, tohle teda za mě normální není…za chvíli bude sedět u pc v plenách…bože děvče ty máš nervy z ocele ![]()
@Peggy54 No v Japonsku splachovani pres kliknuti v telefonu fakt bezne neni.
Tam neni kolikrat bezne ani moznost platit kreditni kartou v obchode a restauraci. ![]()
@Monchichik jo z toho jsme si taky delali srandu
on je jinak fakt milionovej, jen ma kolem sebe bublinku, ale neznam hodnejsiho, zodpovednejsiho, vernejsiho chlapa…
ale nekdy z nej fakt rostu napriklad dneska, v tydnu jsme meli vyroci tak ze si zajedem tady do mesta na obed, do nove restaurace a on tam volal jestli maji wifi
ze tak podstatnou informaci nemaji na webu ![]()
@Wani tak mozna nekde v hotelu, nejaky miliardar… on jak si nekde neco o technice precte ze je novinka tak je to pro nej bezne a musi hned taky ![]()
@Peggy54 píše:
@Monchichik jo z toho jsme si taky delali sranduon je jinak fakt milionovej, jen ma kolem sebe bublinku, ale neznam hodnejsiho, zodpovednejsiho, vernejsiho chlapa…
ale nekdy z nej fakt rostu napriklad dneska, v tydnu jsme meli vyroci tak ze si zajedem tady do mesta na obed, do nove restaurace a on tam volal jestli maji wifi
![]()
ze tak podstatnou informaci nemaji na webu
No nevim, toto mi neprijde normalni, otravovat restauraci, kam jdu jeste k tomu na vyroci s partnerkou, jestli maji wifi.
Vetsina restauraci ji ma automaticky, notabene nejaka lepsi, kam jste nejspise sli. Na co tu wifi potřeboval?
@Peggy54 no a jak by mohl být nevěrnej? jedině tak přes počítač
a pokud by chtěl být během oběda připojenej na wifi a do čehosi čumět, tak bych mu to já osobně hodila oknem…ale je šikovnej, že natrefil zrovna na tebe
…
@Peggy54 píše:
@Wani tak mozna nekde v hotelu, nejaky miliardar… on jak si nekde neco o technice precte ze je novinka tak je to pro nej bezne a musi hned taky
Jakoze by si hoste v hotelu instalovali aplikaci do telefonu na splachnuti zachodu?
To se mi nezda.
@Wani ma tento vikend pohotovost dela na narodnim dohledu a pro bisku tak kdyby se tam neco po, tak to musi ihned nahodit a hledat reseni
@Peggy54 píše:
@J_Doe ne faktvypinace, topeni taky, ted chce jeste udelat sprchu a kohoutky a naprogramovat lednicku tak aby ukazovala co se kazi, co dochazi, co se dlouho nepouzivalo
![]()
nevim jak, ale v japonsku je to pry bezne
Hustý…
Splachování mobilem by asi nejvíc nadchlo naše děti… ![]()
Ale to do tý lednice musí pořád zadávat, co do ní vkládá, a vyndává ne? To bych se zbláznila…
@Wani muj by to udelal ze vseho nejdriv
ja mam v mobilu takovych ikon a aplikaci co nevim k cemu jsou co mi tam nainstaloval, ze je proste potrebuju, no me prijde rychlejsi splachnout cudlikem nez odemknoit mobil a otevrit aplikaci ![]()
@J_Doe asi jo, ale kdyz si to tam nadatluje sam a me nebude furt neco hlasit telefon tak at si hraje, ja mam aspon chvili casu na cteni