Jídlo druhý den

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6021
26.10.19 18:31
@Peggy54 píše:
@klobinka no muj je v tech vecech fakf silenej: priklad, pisu mu at koupi velkou sul, tim jsem myslela ten kilovej pytlik, no pritahl 15kg z makra a ptal se jestli je to dost velky, ze vetsi nesehnal :lol: rikam to si delas.. co s tim jako budem delat?.. a on no ja myslel ze chces posypat cestu, den predem mi ujeli nohy na ledu, vubec mu nedoslo ze posypova sul neni kuchynska :D nebo pisu kup mi slaninu platky, at jich je aspon 10, no prinesl 10 tech blocku :D narychlo mu pisu at mi koupi po ceste tuzku na oci cernou, koupil lihovku, ze prece tuzka jako tuzka :mrgreen: a ze je cerna a ze ji nemusel kupovat ze ji mel v praci, a to bych mohla mluvit do nekonecna :D ale technicky veci mam hned :palec:

Ježíš, ten je suprovej! :lol:
Dodnes vzpomínám, jak jsem před vánočním pečením poslala manžela koupit 4 maslá, a on mi donesl 4 kilá masla.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116152
26.10.19 18:31
@Peggy54 píše:
@aiwwa myslim kdyz dostane ode mne jednou za mesic knedlik a vajicko ze ji ublizuju min, nez kdyz jim tady davaji rok stare rozmrazene cukrovi.. a jeste si pochvaluji jak jim smakuje

Tak jestli jednou za měsíc, tak v pohodě. :kytka:
Rozmrazené cukroví? 8o ještě, že jsou přemnožení hlodavci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
26.10.19 18:34

@Kukacka123 ne on se nezepta, on skoro nekomunikuje, jako semnou jo, ale i kolikrat mi pise smsku byt jsme v jedny mistnosti 8o prej z kosti jde do masa to spatne a ze u masa od kosti nemas jistotu ze v nem neni salmonela, ze se nikdy nemuze dokonale uvarit, upect :roll: proste magor, kdyz jsme seznamovali nase rodiny tak jsme je pozvali do lepsi restaurace vsichni si vybirali jidlo a ona ze si da jen horkou vodu :mrgreen: ze nezna puvod, a ze by musela jit se koukat do kuchyne.. no vsichni jsme si objednali, ja lososovy tatarak tak to mela jedovatej pohled, kdyz si tenkrat jeste pritel objednal steak na medium tak jako by ji oparila, zacala s prednaskou o hovezich bakterii, no mamin pritel ji docela uzemnil :lol: no fakt je to na leceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
26.10.19 18:35

@aiwwa ano, ze ted vyklizi pred vanocemi mrazak a nadsene vypravel jak si na tom kocky smakovaly, ze prece se to nevyhodi do popelnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
26.10.19 18:36

@Paní Harringtonová no ve dvou za mesic za jidlo tak 12 tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
26.10.19 18:37

@J_Doe no nekdy z nej rostu :lol: ale jsou z toho skvele rodine historky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.10.19 18:53
@Peggy54 píše:
@Kukacka123 ne on se nezepta, on skoro nekomunikuje, jako semnou jo, ale i kolikrat mi pise smsku byt jsme v jedny mistnosti 8o prej z kosti jde do masa to spatne a ze u masa od kosti nemas jistotu ze v nem neni salmonela, ze se nikdy nemuze dokonale uvarit, upect :roll: proste magor, kdyz jsme seznamovali nase rodiny tak jsme je pozvali do lepsi restaurace vsichni si vybirali jidlo a ona ze si da jen horkou vodu :mrgreen: ze nezna puvod, a ze by musela jit se koukat do kuchyne.. no vsichni jsme si objednali, ja lososovy tatarak tak to mela jedovatej pohled, kdyz si tenkrat jeste pritel objednal steak na medium tak jako by ji oparila, zacala s prednaskou o hovezich bakterii, no mamin pritel ji docela uzemnil :lol: no fakt je to na leceni

Tak to by me jeblo. A hlacne ona tomu asi fakt veri ty blaho :lol: :lol: :lol: to je sila…a rekl ji uz nekdo, ze treba sunka od kosti je nejlepsi? To by asi nerozdejchala co :mrgreen: hele a ona teda ji jen to, co ai vypestuje ne? :mrgreen: ze jinak u niceho prece nevi 100% puvod…tak tu bych teda asi nedala :lol: ale tak hlavni je, ze ji horka voda uspokoji…horka proto, aby byla prevarena co? Kvuli vsem balteriim a kdo vi cemu vsemu jeste :mrgreen: ty jo, on je asi konzerva co. Smsku ve stejny mistnosti, asi mu jdu sahnout na celo a poklepat na hlavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.19 19:02
@Peggy54 píše:
@Paní Harringtonová no ve dvou za mesic za jidlo tak 12 tis

To je trosku moc, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
26.10.19 19:03

@Kukacka123 presne, prevarenou kvuli bakteriim, doma z kohoutku neexistuje, jezdi 200km do lazni pro pramenitou :D ne ona bydli v byte, a kupuje veci na nejakych farmarskych eshopech, ale co vetsinu slysim tak zije hlavne z tech proteinovyh napojich, protoze silene sportuje kazdej den nekolik hodin neco, kdyz manzel prestal kvuli casu v praci pravidelne plavat tak ji malem vezli…nez jsme se poznali tak ho nutila behat denne 8km ale s tim teda prestal nekdy v 17 s cihlama v batohu :zed:, ani sem se nedivila, kdyz to vyprsvel ze jsme se rychle sestehovali :D Kdyz jsme rekli ze na svatbe budeme mit teleci vyvar a svickovou tak mela milion kecu, ze ty jatra nebodou vyvarene a ze smetana urcite bude zkysla a ze dostaneme strevni bakterie, At dort udelame hlavne bez vajec a masla, ze kvuli nam budou vsichni nemocni, ze ve velkym se maso nikdy nepropece 8o no vylizala oba talire a pak mi prislo ze sezrala pulku rautu :D ale celou dobu o caji, se rano cisnici divili ze tolik caju na svatbe nikdy nepadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
26.10.19 19:04

@Paní Harringtonová na jidle je asi to jedine na cem setrit nechcem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
26.10.19 19:07
@Peggy54 píše:
My jsme oba na todle haklivy, takze ne nedojidame zbytky, prijde mi to nechutny, :poblion: jeste jist dvakrat denne to stejne 8o o vikendu delam teply obed a i veceri, v tydnu jen vecere, ja si navarim do krabicky rano, jedinne co si mamzel da druhy den jsou testoviny, ale ty si bere do prace na obed, naucila jsem se varit casem tak, ze to mnozstvi odhadnu a zbytku je minimum i z omacek apod…

Chceš mi říct, že když toho uvaříš víc a jídlo nesníte, tak vše vyhazujes, třeba i maso?
Já teda nesnesu plýtvání a snažím se vařit, aby to vyšlo akorát, ale zásadně se u nás dojídá. Večer, druhý den ne o zužitkuji do jiného jídla (rýže a maso = rizoto atd.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
26.10.19 19:12
@Peggy54 píše:
@beruska9 no a to jeste nekdy k veceri delam dve jidla, protoze manzel neji 80% potravin 8o protoze proste tchyne :pocitac: :pocitac: on by nejradsi tocil pet jidel, ale na to nejsem ja zvedava tak radsi dve jidla

Až budeš mít tři děti, tam budeš vařit pět jídel? Nebo až lehnes s chřipkou, tak se budeš v horečce potácet u sporáku? Prostě sis toho svýho rozmazlila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
26.10.19 19:15

@MartinaIrena nn umim odhadnout mnozstvi, vzdy si maso rozporcuju do sacku na omacku na 450-500kg a vim ze to snime, na steky nebo treba rizky beru po trech platcich, mlete si melu sama po 400g,, urcite nevarim kilo masa a zbytek vylivam, vyhazuji se predevsim prilohy, hlavne ryzi neodhadnu, ale leti, jednou sem ji nechala do druheho dne a byla to po ohrati lepenice…a neni to zadne mnozstvi ktereho by bylo kvanta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.19 19:16
@Peggy54 píše:
@Paní Harringtonová na jidle je asi to jedine na cem setrit nechcem

Taky kupuju kvalitni potraviny. Ale varim na vic dnu. Nam to nevadi. 12 litru mesicne za jidlo pro dva lidi je pro me marnotratnost. Pokud clovek neni celiak a pod.
Nemyslim to zle :kytka: ale jste otroci jidla. Vzdyt ty. musis resit jidlo na kazdy den a jeste ho uvarit. To by mi mohlo :mrgreen: a to jeste nemate deti (jsem teda vyvodila) :nevim: pletes si na sebe peknej bic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
26.10.19 19:17

@MartinaIrena deti mit nebudem, a jestli sis cetla predchozi prispevky tak ho na to navykla tchyne a ja pomalu odvykam, a ano varim i v nemoci, tim kor vydatna hutna jidla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí