Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lehrerin já to neberu jinak než jen Tvůj názor a příspěvek do diskuze
![]()
na první schůzce už nějaké návrhy padly.. takže manžel zhruba ví o co půjde.. a ten kdo dává pozor jsem spíš já takže on si toho moc nezapamatuje
teď mi bude Dr. dělat UZ takže u toho manžela fakt nepotřebuju.. a jestli se domluvíme na IVF na příští cyklus tak nevidím problém tam manžela vzít sebou… on to bere i tak jako že mě „podporuje“ ale já tím jak mám spoustu nastudováno už tady z diskuzí tak nepotřebuji přílišný výklad od Dr. a on se pak v tom trochu ztrácí… raději mu to pak vysvětlím doma…
@Evaa.j tak já zase strašně ráda řídím takže pro mě je příjemnější si tam zajet sama a cestu si náležitě užít ![]()
@sweet78 ten můj chlap má tu cestu tak nějak vždy rychleji za sebou
. Navíc ušetřím palivo
![]()
@Evaa.j no.. tak to mi jedeme tak nějak na stejno… ale pustit si písničky z USB a řvát si spolu se svými oblíbenými… tak to bych jako spolujezdec nemohla ![]()
@sweet78 a to já se zase nežinýruju a „zpívám“ jak arizónská pěnice
![]()
Tak můj přítel jede vždycky pomaleji než já
kolikrát fakt trpím, jak dodržuje předpisy úplně do puntíku.. to já přiznávámn, že občas v obci jedu víc než padesát
a mimo třeba tou stovečkou
obvykle na ultrazvuky jezdím ráno, potřebuju stíhat zpět do práce, tak trošku spěchám..
@Evaa.jtak ať folíci dorostou evi, doktor je teda brumla ![]()
A to já taky jedu.. I více než stovečku
, v obci se snažím dodržovat. No manžílek je tzv. „prase“ a jezdí jak „dobytek“
Jo Dr. je fakt takovej brumla
, ale já myslím, že porostou - doufám ale že ne tak moc jako: @Niiika88 ![]()
Tak s Dr. Kučerou nemám zkušenosti… známá chodila k Dr. Fikerovi… a já jsem skončila u Dr. Škurly… (doufám že se píše s Y
) zatím jsem spokojená… chvílemi taky nemluví kdoví jak nahlas… ale… většinu věcí vím tady z emimina takže to podstatné jsem odchytla
už se těším na 6.8.
začíná mě chytat plodící šílenství
![]()
No já mám zkušenost, že jak se zapojím do diskuzí, tak taky začnu „šílet“, všechno bych chtěla hned, tak si občas naordinuju povinnou absenci
ale jak píše @sweet78, spoustu věcí tady člověk pochytí a když si to umíš správně přebrat, tak pak se zbytečně nestresuješ něčím, co ti řekne doktor. někdo se ale neopak informacemi navíc získaných v diskuzích dokáže úplně rozhodit..
Jo, jo spousta holek je tady napřed, takže informace zde čerpám také… Bylo celkem fajn vědět co nám povídal 1. den. Kdybych sem nechodila, tak na něj civím a říkám si jakej folikul, co to je, o čem to sakra ten člověk mluví
…
Ani jsem nebyla překvapená, že si sama mám píchat injekce - dřív naprosto nepředstavitelné…
Holky, mám překvapivý dotaz
jakou listovku užívat? dnes mě úplně rozhodili v lékarně, do které normálně nechdoím, paní mi navrhovala femibion cca za 350,– Kč.. to mě omývali, a pak měla nějakou za 50 kč na tři měsíce… tu jsem sice vzala ale je tak levná, až je to divné…
@Lehrerin Mě taky chtěli v lékárně natáhnout
Nejdřív mi nabídli listovku za 500kč na měsíc a když jsem řekla, jestli nemají jinou, že tahle je drahá…tak po dlouhém hledání našla listovku na dva měsíce za 35kč. Určitě v tom rozdíl není, jen některé firmy a i lékárny se snaží vydělat i na maminkách ![]()
Takže pokud jde o listovku… to mám zrovna nastudované ![]()
FEMIBION (složení: http://www.femibion.cz/…tni-slozeni1 ) obsahuje navíc Metafolin který pomáhá kyselinu listovou štěpit… Je totiž spousta žen (a samozřejmě to o sobě neví) jejichž tělo si s klasickou listovkou nedovede poradit… Ovšem mnohem levnější variantou/obdobou Femibionu je CHYTRÉ MIMINKO (kyselina listová 800g, vitamin E 16,7g, vitamin C 110mg, vitamin B2 1,6mg, B6, B12, biotin, niacin, panthotenát vápenatý, jód)
Jinak já jsem zobala hodně dlouho Femibion… ale tady na emiminu mě právě holky nasměrovali na to CHYTRÉ MIMINKO. Prášky na první pohled vypadají stejně.. jen mají trochu jiný tvar…
@sweet78 to je název chytré miminko? jdu to gůglit:-) zní to bezvadně, lékárnice budou koukat
díky za radu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.