Jihlava Sanus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8569
30.7.13 09:03

@Lehrerin já to neberu jinak než jen Tvůj názor a příspěvek do diskuze :hug: ;)
na první schůzce už nějaké návrhy padly.. takže manžel zhruba ví o co půjde.. a ten kdo dává pozor jsem spíš já takže on si toho moc nezapamatuje :mrgreen: teď mi bude Dr. dělat UZ takže u toho manžela fakt nepotřebuju.. a jestli se domluvíme na IVF na příští cyklus tak nevidím problém tam manžela vzít sebou… on to bere i tak jako že mě „podporuje“ ale já tím jak mám spoustu nastudováno už tady z diskuzí tak nepotřebuji přílišný výklad od Dr. a on se pak v tom trochu ztrácí… raději mu to pak vysvětlím doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
30.7.13 09:05

@Evaa.j tak já zase strašně ráda řídím takže pro mě je příjemnější si tam zajet sama a cestu si náležitě užít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
30.7.13 09:07

@sweet78 ten můj chlap má tu cestu tak nějak vždy rychleji za sebou :lol:. Navíc ušetřím palivo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
30.7.13 09:10

@Evaa.j no.. tak to mi jedeme tak nějak na stejno… ale pustit si písničky z USB a řvát si spolu se svými oblíbenými… tak to bych jako spolujezdec nemohla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
30.7.13 09:24

@sweet78 a to já se zase nežinýruju a „zpívám“ jak arizónská pěnice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
30.7.13 10:23

Tak můj přítel jede vždycky pomaleji než já :mrgreen: kolikrát fakt trpím, jak dodržuje předpisy úplně do puntíku.. to já přiznávámn, že občas v obci jedu víc než padesát :oops: a mimo třeba tou stovečkou :mrgreen: obvykle na ultrazvuky jezdím ráno, potřebuju stíhat zpět do práce, tak trošku spěchám..
@Evaa.jtak ať folíci dorostou evi, doktor je teda brumla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
30.7.13 11:24

A to já taky jedu.. I více než stovečku :D, v obci se snažím dodržovat. No manžílek je tzv. „prase“ a jezdí jak „dobytek“

Jo Dr. je fakt takovej brumla :lol:, ale já myslím, že porostou - doufám ale že ne tak moc jako: @Niiika88 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
30.7.13 11:32

Tak s Dr. Kučerou nemám zkušenosti… známá chodila k Dr. Fikerovi… a já jsem skončila u Dr. Škurly… (doufám že se píše s Y :lol: ) zatím jsem spokojená… chvílemi taky nemluví kdoví jak nahlas… ale… většinu věcí vím tady z emimina takže to podstatné jsem odchytla :mrgreen: už se těším na 6.8. :andel: začíná mě chytat plodící šílenství :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
30.7.13 11:39

No já mám zkušenost, že jak se zapojím do diskuzí, tak taky začnu „šílet“, všechno bych chtěla hned, tak si občas naordinuju povinnou absenci :mrgreen: ale jak píše @sweet78, spoustu věcí tady člověk pochytí a když si to umíš správně přebrat, tak pak se zbytečně nestresuješ něčím, co ti řekne doktor. někdo se ale neopak informacemi navíc získaných v diskuzích dokáže úplně rozhodit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
30.7.13 11:46

Jo, jo spousta holek je tady napřed, takže informace zde čerpám také… Bylo celkem fajn vědět co nám povídal 1. den. Kdybych sem nechodila, tak na něj civím a říkám si jakej folikul, co to je, o čem to sakra ten člověk mluví :lol:

Ani jsem nebyla překvapená, že si sama mám píchat injekce - dřív naprosto nepředstavitelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
30.7.13 17:16

Holky, mám překvapivý dotaz :) jakou listovku užívat? dnes mě úplně rozhodili v lékarně, do které normálně nechdoím, paní mi navrhovala femibion cca za 350,– Kč.. to mě omývali, a pak měla nějakou za 50 kč na tři měsíce… tu jsem sice vzala ale je tak levná, až je to divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
30.7.13 17:20

@Lehrerin Mě taky chtěli v lékárně natáhnout :zed: Nejdřív mi nabídli listovku za 500kč na měsíc a když jsem řekla, jestli nemají jinou, že tahle je drahá…tak po dlouhém hledání našla listovku na dva měsíce za 35kč. Určitě v tom rozdíl není, jen některé firmy a i lékárny se snaží vydělat i na maminkách :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
30.7.13 17:35

Takže pokud jde o listovku… to mám zrovna nastudované :)
FEMIBION (složení: http://www.femibion.cz/…tni-slozeni1 ) obsahuje navíc Metafolin který pomáhá kyselinu listovou štěpit… Je totiž spousta žen (a samozřejmě to o sobě neví) jejichž tělo si s klasickou listovkou nedovede poradit… Ovšem mnohem levnější variantou/obdobou Femibionu je CHYTRÉ MIMINKO (kyselina listová 800g, vitamin E 16,7g, vitamin C 110mg, vitamin B2 1,6mg, B6, B12, biotin, niacin, panthotenát vápenatý, jód)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
30.7.13 17:37

Jinak já jsem zobala hodně dlouho Femibion… ale tady na emiminu mě právě holky nasměrovali na to CHYTRÉ MIMINKO. Prášky na první pohled vypadají stejně.. jen mají trochu jiný tvar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
30.7.13 18:50

@sweet78 to je název chytré miminko? jdu to gůglit:-) zní to bezvadně, lékárnice budou koukat :) díky za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.