Jihoafrická mutace konečně v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
24.2.21 11:08

Tak dřív nebo později by se v ČR stejném objevila. A nemuseli by za to turisti. Klidně už v ČR může. nejalou dobu být, jen se na to nepřišlo (pochybuju, že zjišťují u všech nakažených lidí, jestli se nejedná o nějakou mutaci)

• Citovat
  • Upravit
7742
24.2.21 11:15
@Zumpa píše:
https://www.blesk.cz/…nzibaru.html

Tak a máme tu odpověď pro ty, kteří se ptali, proč nejezdit na dovolenou, když to zakázané není.

Jsem zvědavý, kdy se vyskytnou nové mutace a jak rychle proletí světem. Aneb další vítězný bod pro malou breberku a další prohra pro lidstvo.

Ale kolik jich na tu dovolenou jezdí/lítá? Těch 5 „celebrit“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.21 11:17

Ale tak tohle sem snad nezavlečou lidi co teď létají na dovolenou ne? Pokud jste si nevšimli tak bez negativních testů necestujete a po návratu a pětidenní karanténě musíte znovu na testy :D kolikrát do měsíce se necháte testovat VY co sedíte doma na zadku?? Jak můžete bez testů vědět že nejste zrovna ten kdo tuhle srajdu přenáší na ostatní a přitom je bez příznaků?? Až budete otestovaný po každý návštěvě kauflandu tak tady něco zpívejte o nezodpovědnosti lidí co si prostě chtějí jenom odpočinout od týhle stresový situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.2.21 11:18
@divine woman píše:
Co ebola, plicní mor nebo pravé neštovice :cert:

Málo toho víš o ebole… 8) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
24.2.21 11:22
@Myší.Vánočka píše:
Ale tak tohle sem snad nezavlečou lidi co teď létají na dovolenou ne? Pokud jste si nevšimli tak bez negativních testů necestujete a po návratu a pětidenní karanténě musíte znovu na testy :D kolikrát do měsíce se necháte testovat VY co sedíte doma na zadku?? Jak můžete bez testů vědět že nejste zrovna ten kdo tuhle srajdu přenáší na ostatní a přitom je bez příznaků?? Až budete otestovaný po každý návštěvě kauflandu tak tady něco zpívejte o nezodpovědnosti lidí co si prostě chtějí jenom odpočinout od týhle stresový situace

Tak samozřejmě, že to zavlečou lidi z dovolených. Ten test se dělá několik dnů před odletem, takže pak ještě couráš někde po městě, restaurace, letiště, plné letadlo. Ty pak jsi po příletu v karanténě, ale zbytek rodiny, co s tebou bydlí a na dovolené nebyl, už v karanténě není a doma respirator nikdo nenosí.

• Citovat
  • Upravit
1638
24.2.21 11:24

@Myší.Vánočka Fakt? A že to zachytili zrovna u té turistky co šla na kontrolní test po příletu. Ten test co dělají před odletem to nemusel ještě detekovat, ale každopádně si to přivezla. Ale možná to tam chytla v místním Kauflandu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.2.21 11:24
@Myší.Vánočka píše:

Víš kolik lidí mělo negativní testy a přesto covid měli? Odpočívat můžeš s nohama hore v obýváku, zlato. Nepotřebuješ se válet na Zanzibaru. A důvod, proč se nemá nikam jezdit, je právě ten, že se přetahujou mutace a roznáší se po světě. Kdyby všichni seděli na zadku, tak ty nebezpečný mutace zůstanou tak, kde vznikly a nemáme tu další průser. Jo a na testy jsem chodila ;).

• Citovat
  • Upravit
5866
24.2.21 11:28
@Zumpa píše:
https://www.blesk.cz/…nzibaru.html

Tak a máme tu odpověď pro ty, kteří se ptali, proč nejezdit na dovolenou, když to zakázané není.

Jsem zvědavý, kdy se vyskytnou nové mutace a jak rychle proletí světem. Aneb další vítězný bod pro malou breberku a další prohra pro lidstvo.

i kdyby lidi nejezdili na dovolenou, tak by to tak či tak přišlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
24.2.21 11:31
@ančapepča píše:
Nemyslím si, že se rozčilují jen chudí. Ten Zanzibar nestojí svět a spousta lidí na tu dovču v pohodě má…já jsem taky docela nasra-ná a podotýkám, že jim ten Zanzibar nezávidím. Jen opravdu slaboduchý jedinec odjede v téhle době přes půl světa. Sedíme doma na zadku a jen čekáme, až nám to sem nějaká pseudocelebrita a bezohlední občani zavlečou. Stalo se…
Napařila bych jim karanténu 3 týdny bez náhrady a platbu všech testů ze své kasičky

Přesně tak. Jinak já bych tam nejela osobně, ani kdyby žádný covid nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
24.2.21 11:34

Přišlo by to sem i tak
kdyby to nebyla jihoafrická mutace, tak by to bylo severojižní, nebo západovýchodní.
Taky nikam nejezdím, ale abych tak na ostatní nadávala? Každej at si dělá co uzná za vhodné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
24.2.21 11:36

@boball Ani já ne. Nějak mě to neláká a pochybuju, že by to tam bavilo děti. Ty ještě zatím potřebují lunaparky, aquaparky a zábavu. Podobné destinace si nechám až na pozdější dobu, třeba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
24.2.21 11:50

@Zumpa hovadum to nevysvetlis, bohuzel. Meli to zakazat a bylo. Dneska zprava z varskeho krematoria, uz nestiha pálit mrtvoly, dostane chladirensjy vuz a zacnou se prevazet mrtvoly. Plzen je na maximu. Ale tupec ma narok jet na dovolenou, tak leti. Uz ani nema smysl to komentovat, zbytecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14668
24.2.21 11:50

@Zumpa Jihoafrická mutace KONEČNĚ v ČR - to zní, jako by ses ji nemohl dočkat a měl radost, že už sem taky prisla :lol:

(Tak dlouho jsem na to čekal, až jsem se toho konečně dočkal)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.2.21 11:55

To se dalo cekat.
Kdo si nedokaze odrict rok nebo dva dovolenou, ten nejvic krici, jak mu vadi prisna opatreni. Tak ted si muzou kricet a demonstrovat, hroutit se vic, kdyz se vse prodlouzi. Misto rozvolnovani bude vse trvat dyl. Je to dusledek sobeckosti spoluobcanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
24.2.21 11:56
@Semtex píše:
@Zumpa Jihoafrická mutace KONEČNĚ v ČR - to zní, jako by ses ji nemohl dočkat a měl radost, že už sem taky prisla :lol:(Tak dlouho jsem na to čekal, až jsem se toho konečně dočkal)
:D to jsem si taky říkala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+