Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Zumpa píše:
https://www.blesk.cz/…nzibaru.htmlTak a máme tu odpověď pro ty, kteří se ptali, proč nejezdit na dovolenou, když to zakázané není.
Jsem zvědavý, kdy se vyskytnou nové mutace a jak rychle proletí světem. Aneb další vítězný bod pro malou breberku a další prohra pro lidstvo.
Ale kolik jich na tu dovolenou jezdí/lítá? Těch 5 „celebrit“ ![]()
Ale tak tohle sem snad nezavlečou lidi co teď létají na dovolenou ne? Pokud jste si nevšimli tak bez negativních testů necestujete a po návratu a pětidenní karanténě musíte znovu na testy
kolikrát do měsíce se necháte testovat VY co sedíte doma na zadku?? Jak můžete bez testů vědět že nejste zrovna ten kdo tuhle srajdu přenáší na ostatní a přitom je bez příznaků?? Až budete otestovaný po každý návštěvě kauflandu tak tady něco zpívejte o nezodpovědnosti lidí co si prostě chtějí jenom odpočinout od týhle stresový situace
@divine woman píše:
Co ebola, plicní mor nebo pravé neštovice
Málo toho víš o ebole…
![]()
@Myší.Vánočka píše:
Ale tak tohle sem snad nezavlečou lidi co teď létají na dovolenou ne? Pokud jste si nevšimli tak bez negativních testů necestujete a po návratu a pětidenní karanténě musíte znovu na testykolikrát do měsíce se necháte testovat VY co sedíte doma na zadku?? Jak můžete bez testů vědět že nejste zrovna ten kdo tuhle srajdu přenáší na ostatní a přitom je bez příznaků?? Až budete otestovaný po každý návštěvě kauflandu tak tady něco zpívejte o nezodpovědnosti lidí co si prostě chtějí jenom odpočinout od týhle stresový situace
Tak samozřejmě, že to zavlečou lidi z dovolených. Ten test se dělá několik dnů před odletem, takže pak ještě couráš někde po městě, restaurace, letiště, plné letadlo. Ty pak jsi po příletu v karanténě, ale zbytek rodiny, co s tebou bydlí a na dovolené nebyl, už v karanténě není a doma respirator nikdo nenosí.
@Myší.Vánočka Fakt? A že to zachytili zrovna u té turistky co šla na kontrolní test po příletu. Ten test co dělají před odletem to nemusel ještě detekovat, ale každopádně si to přivezla. Ale možná to tam chytla v místním Kauflandu ![]()
@Myší.Vánočka píše:
Ale tak tohle sem snad nezavlečou lidi co teď létají na dovolenou ne? Pokud jste si nevšimli tak bez negativních testů necestujete a po návratu a pětidenní karanténě musíte znovu na testykolikrát do měsíce se necháte testovat VY co sedíte doma na zadku?? Jak můžete bez testů vědět že nejste zrovna ten kdo tuhle srajdu přenáší na ostatní a přitom je bez příznaků?? Až budete otestovaný po každý návštěvě kauflandu tak tady něco zpívejte o nezodpovědnosti lidí co si prostě chtějí jenom odpočinout od týhle stresový situace
Víš kolik lidí mělo negativní testy a přesto covid měli? Odpočívat můžeš s nohama hore v obýváku, zlato. Nepotřebuješ se válet na Zanzibaru. A důvod, proč se nemá nikam jezdit, je právě ten, že se přetahujou mutace a roznáší se po světě. Kdyby všichni seděli na zadku, tak ty nebezpečný mutace zůstanou tak, kde vznikly a nemáme tu další průser. Jo a na testy jsem chodila
.
@Zumpa píše:
https://www.blesk.cz/…nzibaru.htmlTak a máme tu odpověď pro ty, kteří se ptali, proč nejezdit na dovolenou, když to zakázané není.
Jsem zvědavý, kdy se vyskytnou nové mutace a jak rychle proletí světem. Aneb další vítězný bod pro malou breberku a další prohra pro lidstvo.
i kdyby lidi nejezdili na dovolenou, tak by to tak či tak přišlo
@ančapepča píše:
Nemyslím si, že se rozčilují jen chudí. Ten Zanzibar nestojí svět a spousta lidí na tu dovču v pohodě má…já jsem taky docela nasra-ná a podotýkám, že jim ten Zanzibar nezávidím. Jen opravdu slaboduchý jedinec odjede v téhle době přes půl světa. Sedíme doma na zadku a jen čekáme, až nám to sem nějaká pseudocelebrita a bezohlední občani zavlečou. Stalo se…
Napařila bych jim karanténu 3 týdny bez náhrady a platbu všech testů ze své kasičky
Přesně tak. Jinak já bych tam nejela osobně, ani kdyby žádný covid nebyl.
Přišlo by to sem i tak
kdyby to nebyla jihoafrická mutace, tak by to bylo severojižní, nebo západovýchodní.
Taky nikam nejezdím, ale abych tak na ostatní nadávala? Každej at si dělá co uzná za vhodné
@boball Ani já ne. Nějak mě to neláká a pochybuju, že by to tam bavilo děti. Ty ještě zatím potřebují lunaparky, aquaparky a zábavu. Podobné destinace si nechám až na pozdější dobu, třeba ![]()
@Zumpa hovadum to nevysvetlis, bohuzel. Meli to zakazat a bylo. Dneska zprava z varskeho krematoria, uz nestiha pálit mrtvoly, dostane chladirensjy vuz a zacnou se prevazet mrtvoly. Plzen je na maximu. Ale tupec ma narok jet na dovolenou, tak leti. Uz ani nema smysl to komentovat, zbytecny.
@Zumpa Jihoafrická mutace KONEČNĚ v ČR - to zní, jako by ses ji nemohl dočkat a měl radost, že už sem taky prisla ![]()
(Tak dlouho jsem na to čekal, až jsem se toho konečně dočkal)
To se dalo cekat.
Kdo si nedokaze odrict rok nebo dva dovolenou, ten nejvic krici, jak mu vadi prisna opatreni. Tak ted si muzou kricet a demonstrovat, hroutit se vic, kdyz se vse prodlouzi. Misto rozvolnovani bude vse trvat dyl. Je to dusledek sobeckosti spoluobcanu.
@Semtex píše:
@Zumpa Jihoafrická mutace KONEČNĚ v ČR - to zní, jako by ses ji nemohl dočkat a měl radost, že už sem taky prisla(Tak dlouho jsem na to čekal, až jsem se toho konečně dočkal)
Tak dřív nebo později by se v ČR stejném objevila. A nemuseli by za to turisti. Klidně už v ČR může. nejalou dobu být, jen se na to nepřišlo (pochybuju, že zjišťují u všech nakažených lidí, jestli se nejedná o nějakou mutaci)