Směs v sáčku - jíst po prošlém datu spotřeby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
11.4.13 12:18

Prošlé věci vyhazuju a souhlas s většinou, tohle bych nejedla ani prošlé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
11.4.13 12:18

Hm pak nemají ti výrobci národ tak osír. t, když někteří opravdu sežerou všechno… já bych to nejedla ani neprošlé… :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
11.4.13 12:22

Je to dehydrované tak bych to klidně snědla, tedy pokud bych to jedla čerstvé tak klidně i prošlé :lol: Já tu mám bramborovou kaši v prášku už dva roky.. Vždy mi děsně chutnala kaše ve školní jídlně a říkalo se o ní, že je z prášku, tak jsem si koupila taky práškovou a celé dva roky jsem neměla chuť a odvahu ji dělat, když si můžu udělat normální poctivou.. Tu už asi vyhodím.. Ale pár měsíců.. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
11.4.13 12:25

Dělala jsem v potravinách a vše co má prošlou minimální trvanlivost se zlevňovalo na polovinu, dávalo na označené místo a to byste koukali jak po tom vždy zaprášilo :lol:

já bych si to taky nikdy nekoupila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
11.4.13 12:50

Takhle, sníst to můžeš a nic ti z toho nebude, někdo by to nejedl ani prošlé, protože jí jiné věci, někdo zase ze zásady nejí nic prošlého. pokud ti to nevadí, klidně to sněz. Nic se ti nestane!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
11.4.13 13:21
@Anonymní píše:
Ahoj,
Mam doma smes v sacku Jogurtove knedliky, ale nwm jestli je mohu jist datum spotreby 11.2012
Jedna se jen o mne…Vim jsou v sacku ale nwm
za chyby sorry pisu z telefonu :)

jako data spotřeby bych se u věcí ze sáčku až tak nebála. Bála bych se spíš toho složení :mrgreen: Ale já bych to nejdela, nesnáším prošlý věci a hned je vyhazuju :-) Ale myslím, že když je sníš, tak ti nic nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
11.4.13 13:24
@mamartina píše:
Dělala jsem v potravinách a vše co má prošlou minimální trvanlivost se zlevňovalo na polovinu, dávalo na označené místo a to byste koukali jak po tom vždy zaprášilo :lol:já bych si to taky nikdy nekoupila :D

Jj, taky mám v živý paměti, jak se vždycky skupovali věci, které ten den procházeli, klidně po několika kusech 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
11.4.13 13:24

Raději bych to vyhodila. Ale pokud to budeš jíst ty a ne dítě, tak prosím, klidně to zkus, maximálně ti bude blbě od břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
11.4.13 14:23

@atominnka ten den kdy se to zlevňovalo tak všechny prodavačky měli přeplněný nákupní košíčky :lol: Já zkusila nějaké sušenky ale na chuti jsem poznala že už to není ono, tak mě to nelákalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
11.4.13 15:18

U sušený směsi v pytlíku bych se několika měsíců nebála. Jen koukej, jak to budeš sypat, jestli v tom nejsou nějaký hrudky nebo tak…
kolikrát sem si takhle udělala něco, co sem objevila v rohu ve spíži a nikdy sme po tom potíže neměli.
Nicméně co jsem doma, tak si taky radši vše udělám čerstvé a domácí (krom jiného to vyjde o dost levněji ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí