Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Prošlé věci vyhazuju a souhlas s většinou, tohle bych nejedla ani prošlé ![]()
Hm pak nemají ti výrobci národ tak osír. t, když někteří opravdu sežerou všechno… já bych to nejedla ani neprošlé…
![]()
Je to dehydrované tak bych to klidně snědla, tedy pokud bych to jedla čerstvé tak klidně i prošlé
Já tu mám bramborovou kaši v prášku už dva roky.. Vždy mi děsně chutnala kaše ve školní jídlně a říkalo se o ní, že je z prášku, tak jsem si koupila taky práškovou a celé dva roky jsem neměla chuť a odvahu ji dělat, když si můžu udělat normální poctivou.. Tu už asi vyhodím.. Ale pár měsíců..
![]()
Dělala jsem v potravinách a vše co má prošlou minimální trvanlivost se zlevňovalo na polovinu, dávalo na označené místo a to byste koukali jak po tom vždy zaprášilo ![]()
já bych si to taky nikdy nekoupila ![]()
Takhle, sníst to můžeš a nic ti z toho nebude, někdo by to nejedl ani prošlé, protože jí jiné věci, někdo zase ze zásady nejí nic prošlého. pokud ti to nevadí, klidně to sněz. Nic se ti nestane!
@Anonymní píše:
Ahoj,
Mam doma smes v sacku Jogurtove knedliky, ale nwm jestli je mohu jist datum spotreby 11.2012
Jedna se jen o mne…Vim jsou v sacku ale nwm
za chyby sorry pisu z telefonu
jako data spotřeby bych se u věcí ze sáčku až tak nebála. Bála bych se spíš toho složení
Ale já bych to nejdela, nesnáším prošlý věci a hned je vyhazuju
Ale myslím, že když je sníš, tak ti nic nebude ![]()
@mamartina píše:
Dělala jsem v potravinách a vše co má prošlou minimální trvanlivost se zlevňovalo na polovinu, dávalo na označené místo a to byste koukali jak po tom vždy zaprášilojá bych si to taky nikdy nekoupila
Jj, taky mám v živý paměti, jak se vždycky skupovali věci, které ten den procházeli, klidně po několika kusech
![]()
Raději bych to vyhodila. Ale pokud to budeš jíst ty a ne dítě, tak prosím, klidně to zkus, maximálně ti bude blbě od břicha.
@atominnka ten den kdy se to zlevňovalo tak všechny prodavačky měli přeplněný nákupní košíčky
Já zkusila nějaké sušenky ale na chuti jsem poznala že už to není ono, tak mě to nelákalo ![]()
U sušený směsi v pytlíku bych se několika měsíců nebála. Jen koukej, jak to budeš sypat, jestli v tom nejsou nějaký hrudky nebo tak…
kolikrát sem si takhle udělala něco, co sem objevila v rohu ve spíži a nikdy sme po tom potíže neměli.
Nicméně co jsem doma, tak si taky radši vše udělám čerstvé a domácí (krom jiného to vyjde o dost levněji
)