Jít na partnerův vánoční večírek?

Anonymní
24.11.16 05:13

Jít na partnerovo vánoční večírek?

Ahoj dámy,

manžel bude mít brzy vánoční večírek. Jedná se o večírek na motokárách. Zaměstnanci jsou vyjma dvou žen samí muži a večírek je i pro partnery/ky. Respektive chlapi si je mohou přivést. Šly byste v takovém případě taky? Večírek je přes den a venku. Setry manžel pracuje ve stejné firmě a ta určitě chce jít i s dvou mesíčním miminkem. Závodiště je normálně venku a máme momentálně léto, to zmiňuji jen aby nebyl někdo pohoršen, že mimi bude někde v hlučné kryté hale. Mně to ale přijde trapné se tam cpát. Přijde mi to takové „stíhačkoidní“ a myslím, že by si to chlapi určitě víc užili bez ženských. Co myslíte? Účast máme do zítřka potvrdit.

Díky za názory :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
24.11.16 05:22

Souhlasím s tebou… Já tohle nemám ráda :nevim: Já bych to probrala s mužem, jestli chce abych šla nebo ne a kolik žen tak zhruba přijde… ale asi bych raději nešla, necítila bych se dobře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
24.11.16 05:46

Tak pokud to je udelano spis jako rodinna akce pro zamestnance, proc ne, to je neco jinyho nez klasicky vecirek. Ja bych se domluvila s manzelem, jestli vas tam chce a taky bych zjistila, kdo vsechno se tam chysta, abyste nebyly se setrou jedine, ktere dorazi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
24.11.16 06:04

Nešla bych, ať by to bylo kdekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
24.11.16 06:06

Zeptej se chlapa, jestli Tě tam chce.
Já třeba byla na každém partnerově vánočním večírku. Letos se mi moc nechce, ale přemluvil mě alespoň na 2 hodinky.
Stejně tak ostatní kolegové mi říkali, ať se zastavím. Pracují tam jen muži, ale jsou zvyklí brát i manželky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
24.11.16 06:17

Zeptala bych se muže, kolik dámských protějšků se asi dostaví a jestli o mou přítomnost na kalbě stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
24.11.16 06:22

A co kdyz tam.bude mit sef svoji zenu? U nas, kdyz bylo v pozvance s partnerem, tak vedeni tam.melo taky partnerky. co kompromis? Jit na dve hodky, pak se zvednout, poprat chlapum peknou zabavu a cus? A treba taky ne, bude to tak dobry, ze ani se ti nebude chtit.
Zeptej se chlapa, co si mysli, at zjisti, kolik manzelek tam bude a dle toho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
24.11.16 06:23

Taky bych nešla, pze se neodreaguje a neuzije po chlapsku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
24.11.16 06:40
@shina píše:
Taky bych nešla, pze se neodreaguje a neuzije po chlapsku :)

Na firemnim vecirku neni moc vhodne se odreagovavat po chlapsku, od toho ma mit chlap kamarady, se kteryma zajde do hospody. I kdyz je to vecirek, porad je firemni, a neni moc koser, kdyz si nekdo moc vyhodi z kopytka.. udela nejaky trapas a pak aby chodil v praci kanalama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tali98
24.11.16 06:43

Je mi jedno, jestli půjdete na jeho vánoční večírek, ale naučte se prosím skloňovát.
PartnerŮV večírek, partnerOVA práce, partnerOVO objetí, partnerOVY záliby… :roll: Pořád tady vidím to PARTNEROVO práce, objetí, záliby a úplně mi to rve oči. Nezní Vám to blbě?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.16 07:00

@tali98 Vážená dámo, žiji v anglicky mluvicí zemi od svých 5 let. Takže Čeština není můj prvni jazyk. Ale když jste tak chytrá, napište mi váš příspěvek v anglickém jazyce a ja vám ho mile ráda opravím. Jinak absolutně nechápu, proč přispivate naprosto irelevantním komentářem.

• Citovat
  • Upravit
956
24.11.16 07:17
@anivbl píše:
Na firemnim vecirku neni moc vhodne se odreagovavat po chlapsku, od toho ma mit chlap kamarady, se kteryma zajde do hospody. I kdyz je to vecirek, porad je firemni, a neni moc koser, kdyz si nekdo moc vyhodi z kopytka.. udela nejaky trapas a pak aby chodil v praci kanalama ;)

A přesně z tohoto důvodu si myslim, ze někde píšou na pozvánky i s partnerkama. Doufají, ze je ženský budou krotit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30831
24.11.16 07:21

Já si myslím, že pokud je na pozvánce napsáno, že je to i pro partnery, tak je slušné tam jít a rozhodně to není žádné stíhání, naopak, s partnerkami se tam počítá schválně, jinak by je nezvali. Takže bych šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
24.11.16 07:27

@anivbl tak ja myslim pobavit se… my sme byli z 90% zenske a myslim si, ze kdyby manzel.sel se mnou tak se unudi, pze sme si jen vykladali a tancili, takze sem to brala z toho hlediska…

A po chlapsku nemyslim zadne zenske atd, ale uvolnene se bavit. Jinak asi tak formalni to nebude, kdyz je to na motokarach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
24.11.16 08:01

Já na večírky mého muže chodím i když jsou jen pro zaměstnance neb ho tam vyzvedávám a on mě tam vždycky stáhne. Takže mi třeba řekne přijeď pro mně v 9, dáš si s námi aspoň džus a nakonec tam jsem třeba i 3 hodiny. Nicméně on to tak chce takže se zeptej partnera jak to vidí on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný