Jít s cizí ven?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2021
4.6.22 13:24

Ženský, já bych chtěla umět být tak tolerantní a důvěřivá jako vy. Bez prd.le a ironie - fakt vás obdivuju. Představa, že sedím večery s dětmi doma, (protože si nemůžeme dovolit hlídačku) zatímco můj se někde baví dohazováním po barech a utrácí za chlast…
Jako pivo s kamarádem ano, ale takový komedie se svobodnou kolegyní někde po nocích…a já jít nemůžu, protože není na hlídačku…
Nevím no, mně by se to sakra nelíbilo.

• načítám...
Anonymní
4.6.22 13:26
@lilith1 píše:
Ani se ti nedivim, vubec bych nebyla nadsena, ze ja tuhnu doma a partner si bendi na pivku se singl kolegyni..kdyby mel reci tak mu okamzite vmetu, jak by se ti libilo kdybych si bendila takhle ja..memu by se to nelibilo..

Nebyli by úplně sami, ale toho kamaráda, byť ho mám ráda a je hodný, za chlapa skoro nepovažuji :D Jinak to jsem se ho také zeptala, ale to by bylo prý v pohodě :lol: Upřímně myslím, že pouze proto, protože ví, že žádné kamarády muže nemám. A na maminu se 2 dětma na procházce parkem se taky zrovna nikdo nevrhá, že :D

@Janli původně jsem ti chtěla odpovědět, ale mé myšlenky v podstatě už stručně sformuloval komentář nade mnou :)

• Upravit
19388
4.6.22 13:27
@Kelliee píše: Ženský, já bych chtěla umět být tak tolerantní a důvěřivá jako vy. Bez prd.le a ironie - fakt vás obdivuju. Představa, že sedím večery s dětmi doma, (protože si nemůžeme dovolit hlídačku) zatímco můj se někde baví dohazováním po barech a utrácí za chlast…
Jako pivo s kamarádem ano, ale takový komedie se svobodnou kolegyní někde po nocích…a já jít nemůžu, protože není na hlídačku…

Tohle by u nás neprošlo

• načítám...
12592
4.6.22 13:29
@Anonymní píše:
Nebyli by úplně sami, ale toho kamaráda, byť ho mám ráda a je hodný, za chlapa skoro nepovažuji :D Jinak to jsem se ho také zeptala, ale to by bylo prý v pohodě :lol: Upřímně myslím, že pouze proto, protože ví, že žádné kamarády muže nemám. A na maminu se 2 dětma na procházce parkem se taky zrovna nikdo nevrhá, že :D@Janli původně jsem ti chtěla odpovědět, ale mé myšlenky v podstatě už stručně sformuloval komentář nade mnou :)

Tak by si nejake kamarady nasla. Aby panacek vedel jake to je..

• načítám...
11196
4.6.22 13:29
@Kelliee píše: Ženský, já bych chtěla umět být tak tolerantní a důvěřivá jako vy. Bez prd.le a ironie - fakt vás obdivuju. Představa, že sedím večery s dětmi doma, (protože si nemůžeme dovolit hlídačku) zatímco můj se někde baví dohazováním po barech a utrácí za chlast…

Mně by vadilo to, že on pravidelně chodí a já nemůžu. Ta kolegyně by mi tak nevadila, je to jasná dohazovaci akce.

• načítám...
Janli
4.6.22 13:31
@Janli původně jsem ti chtěla odpovědět, ale mé myšlenky v podstatě už stručně sformuloval komentář nade mnou :)

A ty máš problém, aby děti někdy večer pohlídal on a ty sis vyrazila nebo ses do té role pasovala sama?

• Upravit
Janli
4.6.22 13:35

Hlídačku nemáme, ale jsme dva rodiče. Takže není problém, abych vypadla i já a hlídal manžel. On si občas někam vyrazí, mě je jedno s kým, a á mám svůj sport, kde je drtivá většina chlapů a občas s nima strávím i víkend. Taky je manžel tolerantní a důvěřivej?

• Upravit
2021
4.6.22 13:44
@Janli píše:
Hlídačku nemáme, ale jsme dva rodiče. Takže není problém, abych vypadla i já a hlídal manžel. On si občas někam vyrazí, mě je jedno s kým, a á mám svůj sport, kde je drtivá většina chlapů a občas s nima strávím i víkend. Taky je manžel tolerantní a důvěřivej?

Já to mám úplně stejně a rozumím, jak to myslíš. Taky chodím ven a manžel hlídá a naopak.
Já vycházím z toho, co tu píše zakladatelka - z jejích slov a situace, ne z toho jak to mám já nebo ty. Ona je s dětmi doma (hlídačka nepřichází v úvahu (= prachy?) a on nehlídá -??). Chodí s kamošem na pivo (OK, proč by ne) - ale do toho ještě bude dohazovat kamošovi (kdy kde slov zakladatelky to není chlap ale bačkora) mladší, svobodnou, bezdětnou kolegyni…Dohazovat se dá i jinak a jinde, když už na to přijde. A ne že já opět doma s děckama a oni chacha cheche chichi v baru.
Hele nevím, no. Být v její situaci, tak bych řvala jak tur- zda by to něčemu pomohlo nevím :nevim:

Příspěvek upraven 04.06.22 v 14:34

• načítám...
TO_IT
4.6.22 14:21
@Anonymní píše:
Muze a nemusi, me sestrelil jeden kolega primo v praci. Ja pred rozvodem, smutna, naborena. Ex agresivni b.bec. Zajimal se, fakt je ze jsem byla taky hezka kocka on devkar nejvetsi, ktery namotal kazdou. Nechala jsem se a nikdy nelitovala, byly to ulety jen v praci, nikdy se to nikdo nedozvedel. Trvalo to par let. Dodalo mene ro silu i sebevedomi rozvod domoncit. Pak jsem tam skoncila a ted si jen jednou za rok napisem prani k narozkam.

Já třeba nejsem člověk, který by řešil nějaké úlety. Pro mě je podstatné, aby se to nedostalo na tu osobní rovinu. Chápu, že tomu by zakladatelka chtěla předcházet.

Ano, zvrhnout se to může kdekoliv :)

• Upravit
17148
4.6.22 14:38
@Janli píše:
A ty máš problém, aby děti někdy večer pohlídal on a ty sis vyrazila nebo ses do té role pasovala sama?

Ona se nemusí ani pasovat, stačí aby si chlap vždycky našel výmluvu proč to zrovna dneska nejde aby šla cvičit, projít se, cokoliv - on je přece unavený z práce, nebo prostě měl moc práce ještě večer nebo kolem baráku (a pak měl jako ten můj ještě řeči že se sebou tj svou postavou po dětech nic nedělám :cert: :zed: )

• načítám...
4311
4.6.22 14:55
@Jahudka82 píše:
Protože nemají hlídání!

A jaký je problém sehnat chuvu? Pokud na to nemají, tak ať přestane chlastat každý týden ne asi?

• načítám...
17148
4.6.22 15:05

Ještě mě napadá mu navrhnout, aby je pozval k vám - otukali byste se ve 4 tak nějak víc na pohodu, ne v křeči, děti dát brzy spát - a na tu kolegyni by mohly zároveň působit trochu i jako antikoncepce :mrgreen: :think: Viděla by co by jí čekalo kdyby vám taťku odloudila :lol:

Jinak já taky měla kamaráda, byl mladší než já, vzniklo to takovou trochu smutnou a blbou náhodou a když jsem o něm doma něco sem tam placla, bylo vidět, že mýmu to 2× příjemné nebylo a to jsem je i s prckem párkrát pozvala aby se chlapi skamarádili, naštěstí i přes větší věk. rozdíl ti 2 skrz koníčky aj. chlapske zájmy našli společnou řeč a bylo to v pohodě. Děti si taky rozuměly, pak se teda odstěhoval, měl už i nový vztah a kontakt přerušil. Zřejmě to naše kamarádství taky moc nebylo po chuti té jeho. Což na mě asi bylo vidět že mě mrzí, no mýho až tolik ne. Ale loni jsem s jednou partou (mojí kámošky a jejích kamarádů resp jejího bráchy, kde všichni byli taky o něco mladší) byla na víkend sama a bylo to velmi osvěžující! Můžu jen doporučit, i kdybys měla zakladatelko jet třeba na wellness víkend sama nebo „jenom“ s nějakou kamarádkou, bodne to! Chlap si víc váží toho, co na něj nečeká každý večer doma s teplou večeří ale umí taky trochu žít, takže za mě - ano pustit ho ale s tím že při nejbližší příležitosti taky někam vyrazis a nebudeš se doprošovat jestli smíš, i na mého funguje to prostě oznámit. S nějakým předstihem ne že za hodinu jedu na výlet s kolegou z práce ale třeba „zlato, od zítra dávají film co bych chtěla vidět, tak jsme se domluvily s Ančou že na něj spolu vyrazíme, je to od 8, dáš děti spát viď, už máme koupené lístky přes net“ a prostě už neustoupit, neptat se „nevadí ti to?“ Protože v tu chvíli oni vycítí určitou slabost a vymyslí si cokoliv jen aby nemuseli dělat něco navíc. Tak držím palce ať to proběhne v klidu. Jestli ani na studium zakl. nevyzaduje po chlapovi jeho pomoc s dětma a dohání vše po nocích, tak tím spíš a pokud není v místě bydliště moc kulturních možností, začala bych tím, aby vzal děti ven ze se potřebuju učit, že večer už mi to do hlavy neleze, nebo dělat cokoli jiného čím si dobije nejen baterky, ale hlavně sebevědomí :think:

• načítám...
17148
4.6.22 15:15
@someargue píše:
A jaký je problém sehnat chuvu? Pokud na to nemají, tak ať přestane chlastat každý týden ne asi?

To nevím v čem je problém, to zakl. neuvádí, jen že to teď nejde. Ale když se chce, jde vše;) No taky mě to zarazilo že na jeho parby jsou peníze a na to aby jí trochu ulehčil, umožnil se taky realizovat už ne. Ale jak říkám taky jsem to musela tomu mýmu vysvětlit a teď je hlídá i nemocný na home office, kterej já nemam. Od 2 let mladší jsem sla na částečný úvazek zpět do původní práce, ale je fakt že když pak kvůli covidu zavřeli i soukromé školičky, hlídala mi ji ty 2 dopoledne v týdnu hlavně jeho máma. A loni s oběma dětma (tehdy 8 a skoro 4) byl 2× na dovolené, já v nové práci byla ve zkušebce a dovolenou si vzít nemohla. Ale dovolená pro mě byly i ty 2 týdny kdy jsem po práci měla to odpoledne jen pro sebe, letos pojedou jednou aby se vykryla pauza skolky kdy já mám frmol a já pak s nimi na 2. dovču až bude větší klid.

• načítám...
14602
4.6.22 16:34

A proč nejdete někdy o víkendu? Vemte děti, kamaráda i kolegyni, vyrazte na výlet a na oběd :nevim: aspoň budete jako dva páry a bude to přirozenější.

• načítám...
17148
4.6.22 16:40
@someargue píše:
A jaký je problém sehnat chuvu? Pokud na to nemají, tak ať přestane chlastat každý týden ne asi?

Ono na nějakém menším městě těch chův asi taky nebude zrovna na výběr, to spíš poprosit nějakou sousedku, ale záleží jaké jsou tam ty vztahy no. Píše že bydlí 20 km za Prahou, tak nemusí to být úplně vesnice, ale tyhle služby jsou spíš ve větších městech asi dostupnější.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová