Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ufinka87 píše:jitulka80 píše:krásný Lotynko…Lotko…Jsem se zase zamilovala..šarlotka se mi taky líbí ale že se dá říkat i lotynko to mně vůbec nenapadlo
Ahoj Šarlotku má sestřenice.Říkají ji šarlotka nebo Lotynka myslím že je to hezké jméno a k těm klučičím se hodí
Mě se Lotynka taky hrozně moc líbí,děkuji Jitulce
Nejspíš mám se jménem rozhodnuto-Šarlotka ![]()
Tak já mám tři dcery
- Anna (dceři je 12 a nechá si říkat Anny, Anyta), Amélie (Amálka, Amí, Melinka), a dvouměsíční Isabelka..té říkají dcery Isinko, Isí, já jí říkám Belinko, Belísku,… Bela se mi hrozně líbí a myslím, že Isabela je hodně variabilní jméno..hodně se dává Nela-ale tam si myslím těch možností jak si říkat moc není..
ME SE TAKE LIBEJ CESKA JMENA MAME DOMA TEREZKU A DRUHY KDYZ TO BUDE HOLCICKA TAK SE NAM LIBI ADELKA,BARBORKA ![]()
alisee píše:
ahoj, tak my mame Adelku a ted budeme mit Klarku
také krásné jména
Ahoj, my máme KAčenku a Viktorku. Teď si ale lámu hlavu nad třetím mimčem. Chtěla bych zase holčičku, ale to si asi neporučím, že ![]()
Mně se moc líbí Ráchel (obecně mám ráda variace na jméno, ale tady mi toto jedno oslovení stačí). U manžela to neprojde
Další varianta je Rebeka, Izabela a Amálka. Zatím to vypadá na Amálku, ale jistá si nejsem. U obou holek jsem to před tím věděla jistě
Znáte to, takový ten pocit, že je to ONO.
No a kluka? Líbí se mi Matyáš, jenže Matějů a Matyášů je kolem fůra a to mě odrazuje.
Ahoj,my stále nemáme rozhodnuto o jménu a to mám 21.10.termín porodu.Myslela jsem Šarlotku ale přítelovi se to moc nezamlouvá,nejspíš by to byla tedy Terezka.A kluk?A to máme vybraného Matyáše nebo Kryštofa.Doma máme Tadeáše a Šimona.Poraďte prosím ![]()
Kolínko, Matyáš se mi zamlouvá a navíce se hezky hodí k již daným jménům. Terezka je hezké, ale už jich je fakt hodně a několik let se držela (nyní nevím) na prvním místě v dávání jmen holčičkám u nás. Takže tomu bych se asi spíš vyhnula.
No, držím palce, abyste to do porodu stihli ![]()
Vybíráme jméno pro holčičku a nemůžeme se rozhodnout. Já vím, že rozhodnutí je na nás.
Adélka x Amálka x Emilka
Adéla x Amálie x Emílie
Doma máme Šimona. Klučičí máme vyřešené - Matouš, ale to holčičí pořád vybíráme a ne a ne. ![]()
zerezmijka píše:
Vybíráme jméno pro holčičku a nemůžeme se rozhodnout. Já vím, že rozhodnutí je na nás.Adélka x Amálka x Emilka
Doma máme Šimona. Klučičí máme vyřešené - Matouš, ale to holčičí pořád vybíráme a ne a ne.
Adéla x Amálie x Emílie
mě osobně se nejvíc líbí z těch jmen Adélka, je to krásný jméno ![]()
holky nahlodaly jste mě s tou Nelinkou, kterou mě ani ve snu nenapadlo dát
ale nějak se mi to líbí… Zatím nevím co to bude, ale pro holku je jmen hezkých hodně, pro kluka jich je málo…a tam už máme vybráno…
Ale intuice mi nějak napovídá už od začátku že to bude kluk,tak je to asi jedno
ale co kdyby..... ![]()
Tak holky já taky pořád nevim mě se líbí Heide nebo Izabelka můj táta zuří a manžel je snim jedna ruka tak se spolu rozhodli pro Andělku co mám dělat?
zerezmijka píše:
Vybíráme jméno pro holčičku a nemůžeme se rozhodnout. Já vím, že rozhodnutí je na nás.Adélka x Amálka x Emilka
Doma máme Šimona. Klučičí máme vyřešené - Matouš, ale to holčičí pořád vybíráme a ne a ne.
Adéla x Amálie x Emílie
vesper píše:zerezmijka píše:mě osobně se nejvíc líbí z těch jmen Adélka, je to krásný jméno
Adéla x Amálie x Emílie
Z těchto se mi nejvíce líbí Emílie ![]()