Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.5.15 14:14

@RyBANA, @lemanka To je skvělé, děkuji moc! Spadl mi kámen ze srdce. Mohla bych se tedy ještě zeptat? Mám tedy někam chodit předem, nebo to jen napsat do papírů v porodnici?

Anonymka An

• Citovat
  • Upravit
1437
13.5.15 17:55
@Anonymní píše:
@RyBANA, @lemanka To je skvělé, děkuji moc! Spadl mi kámen ze srdce. Mohla bych se tedy ještě zeptat? Mám tedy někam chodit předem, nebo to jen napsat do papírů v porodnici?Anonymka An

Ne, stačí jen napsat do papírů v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
8.6.15 14:13
@Slečna Ferka píše:
@enny3 Mně ta jména nevadí, ale sama vím, jak mě otravuje, když se lidi ptají, jak se píše moje jméno (a to má jen variantu dlouhé/krátké písmenko), takže za sebe vybírám jména, kde tento problém není. A @marpesakova jsem to radila jen proto, že nevěděla, co vybrat ze seznamu - že by to třeba mohlo být kritérium.Jinak pokud se to hodí k příjmení, tak proč ne, nemusí být jako za nás každá Jana, Petra a Dana :D

Tak je to ISABELA MARIE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
14.6.15 20:22

Tak ja mela vybranou Nelu. Ted mi uzkvela v hlave Zora. A taky se mi libi Bara (ne Barbora).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
14.6.15 20:41

@Frogie Zora je super. Mě se líbí docela i Zara :palec:, ale ani jedno mi neschválí chlap. :cert:

• Citovat
  • Upravit
11565
14.6.15 20:47

@Frogie Zorku mají kamarádi (moje jiná kámoška je dokonce Zorka s K), Bára mi přijde jak pro psa nebo od báru - i když taky o dvou vím (příbuzné kamarádek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
14.6.15 20:51

To je pravda také znám Zorku, i v tomto tvaru jich je docela hodně (na to že to je odvozená verze, že) :think:.

• Citovat
  • Upravit
26
16.6.15 09:56

Mně se líbí Laura a Ema :-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.15 20:13

Holky co myslíte k přijmení Franzová? Nicole nebo Anetta?

• Citovat
  • Upravit
Flenka
18.7.15 17:29
@Anonymní píše:
Holky co myslíte k přijmení Franzová? Nicole nebo Anetta?

Raději Anetku :palec:, moc hezké, málo používané a opravdu hezky ladí k příjmení. Více by se mi sice líbily varianty Aneta, nebo Anette, ale je to na vás. ;) Nikolek v různých formách psaní je dnes víc než dost.

• Citovat
  • Upravit
1053
19.7.15 22:30

Já jsem také pro Anetku ( doma totiž jednu slečnu toho jména máme) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
24.7.15 23:17

Martina

Dle mého názoru je krásné jméno Martina :)
A má spoustu krásných zdrobnělin : MARTINKA, Marťas, Marťan, Marťásek, Marťánek, Marťa :D

Ps jsem taky Marťa :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.7.15 21:51

Ahoj holky, potrebuju radu :( od zacatku tehotenstvi chceme Emu, vsichni se i ptaji co Emca, ale prijde mi, ze ted ji ma snad kazdy druhy, tak premyslime, jestli ji dat nebo to zmenit i kdyz uz s tim vsichni pocitaji. Nechali bychom si zmenu jmena pro sebe a Emca by bylo dal „pracovni“ jmeno. Libi se nam i podobne Eme Emily (aby to nebyl takovy sok u zmeny) a nebo potom Amelie (Meluska). Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.7.15 21:57
@vevina píše:
Ahoj holky, potrebuju radu :( od zacatku tehotenstvi chceme Emu, vsichni se i ptaji co Emca, ale prijde mi, ze ted ji ma snad kazdy druhy, tak premyslime, jestli ji dat nebo to zmenit i kdyz uz s tim vsichni pocitaji. Nechali bychom si zmenu jmena pro sebe a Emca by bylo dal „pracovni“ jmeno. Libi se nam i podobne Eme Emily (aby to nebyl takovy sok u zmeny) a nebo potom Amelie (Meluska). Co myslite?

Já četnost jména neřeším, když se mi jóó líbí. Ale Ema se mi nelíbí, nedala bych. Emily je hezčí, ale pokud se vám zalíbí i úplně odlišné, vůbec bych známé neřešila. Zvyknou si…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
29.7.15 00:42

@vevina Ema/Emma je nádherné jméno, líbí se mi odmala. Bohužel teď nastal s tímto jménem boom, který trvá. Něco jako začaly před třinácti lety Natálky. Nevím, jaké máte příjmení, pokud cize znějící bez ová na konci, dala bych klidně Emily, v opačném případě to vyřeší Emílie. Amélie se mi líbí taktéž, ke klasičtějšímu příjmení půjde lépe, než Emily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze