Jména pro mimi

Andulinečka
23.5.10 18:17

jména pro mimi

Ahojte holky :-D Jak jste vybíraly jména pro děti?Já jsem teprve začátek 4.měsíce a už přemýšlíme nad jménama :lol: No a abych pravdu řekla,tak se nemůžeme moc shodnout :-? Na kluka Martin a na holčičku?Co říkáte na jména Lara,Ella,Eliška-jsou hodně podobné ale zdá se mi hezčí než Ella a Dominika-na té by jsme se shodly oba nejvíc. :roll: :mavam:

Příspěvek upraven 23.05.10 v 18:27

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka
23.5.10 18:25

ahoj Lara je krásná a neobvyklá ,jak byste jí říkali? Eliška je také krásná. Dominika je takové celkem tvrdé jméno mi přijde.....
Pozor na různé zkomoleniny :lol:
Mně se líbil Alex než jsem slyšela jednu maminku říkat Alexi,Alíšku,ALÍKU pojď papat… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Andulinečka
23.5.10 18:28

Ahoj :lol: Taky se mi Lara líbí,je to takový neobvyklý.Říkaly by jsme jí Lari,Larinko nebo Larčo :-D :mavam:

Příspěvek upraven 23.05.10 v 18:28

• Citovat
  • Upravit
1818
23.5.10 18:28

Eliška se mi taky moc líbí. Ale má ji kamarád tak mě by připadalo že opisuji :-) . Sestra má Emu to je taky docela pěkný. Já přemýšlím na Mirce a pro kluka Štěpán ale těch jmen je strašně moc tak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
23.5.10 18:32

Emička je taky krásná a Štěpánek.No ono se asi nejlíp vybírá,když už se ví co to bude.My zatím ještě nevíme :nevim: ale už snad každou chvíli budeme vědět co máme v bříšku :palec:

• Citovat
  • Upravit
sophinka
23.5.10 18:45

Co Sofinka? Emma je dnes hodně častá.....I když vlastně Sofia začíná být také. Barunka,Stellinka,Olivie,Miriam…

• Citovat
  • Upravit
Andulinečka
23.5.10 18:50

Je pravda,že Sofi je tedˇ hodně časté jméno ale je pěkné. :-)

• Citovat
  • Upravit
2769
23.5.10 18:51

sophinka -s tím,že to jméno je tvrdé si dovedu nesouhlasit…já Dominiku mám..říkám jí Domi,Domíšku,Dominičko,Domčo…občas i hajzlíčku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
23.5.10 18:52

Strašně moc také záleží na příjmení - aby se to nepralo.
My měli vybráno - Jáchym, Adam, Jonáš..
Holky - Bára, Justýnka, Julie,Valerie, Viktorie..

Sestra má Ondřeje - plánují Vítka či Sofii
Známé se narodil štěpánek..

Krásných jmen je spousta.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
23.5.10 19:01

sylvo…nechtěla jsem někoho urazit :kytka: je to krásné jméno …jen mi prostě zní tvrdě.
Já mám Annu-Marii,Sophinku,Timeu a Stellu. Kluky Daniela a Šimona.

• Citovat
  • Upravit
19200
23.5.10 19:06

Mě se hrozně líbí Samuel, ale nešlo by to k přímení, hihi :-) Tak se mi líbí Šimon, ale to se zas nelíbí příteli, tak to bude asi Davídek no.. Z holčiček, Eliška je krásná, ale je to moje sestra, líbí se mi taky Karolínka, Laura… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
23.5.10 19:07

Mimochodem ten Daniel je pro kluka krááásný jméno, ale jmenuje se už tak náš pes :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
23.5.10 19:09

Eliška je moooc krásné jméno :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
23.5.10 19:13

:lol: :lol: Daniel je váš pes a pak mám Stellu a tak pojmenoval psa Gott :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
11822
23.5.10 19:14

My měli v jménech celkem jasno, k našemu příjmení šlo jen typicky české a bylo mi jedno, jak je to jméno časté nebo ne :-) Takže pro holčičku jsme měli nachystanou Elišku a pro kluka Jakuba. Ella je hodně podobná Elišce, ale mně se nelíbí to zdvojování písmen :nevim: Laru má tuším Zdeněk Izer, ne? :-D Ale je to taky moc pěkné jméno. Zkuste si všechny ty jména říct spolu s příjmením, třeba vám to pomůže s rozhodováním :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí