Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj Lara je krásná a neobvyklá ,jak byste jí říkali? Eliška je také krásná. Dominika je takové celkem tvrdé jméno mi přijde.....
Pozor na různé zkomoleniny ![]()
Mně se líbil Alex než jsem slyšela jednu maminku říkat Alexi,Alíšku,ALÍKU pojď papat… ![]()
Ahoj
Taky se mi Lara líbí,je to takový neobvyklý.Říkaly by jsme jí Lari,Larinko nebo Larčo
![]()
Příspěvek upraven 23.05.10 v 18:28
Eliška se mi taky moc líbí. Ale má ji kamarád tak mě by připadalo že opisuji
. Sestra má Emu to je taky docela pěkný. Já přemýšlím na Mirce a pro kluka Štěpán ale těch jmen je strašně moc tak se uvidí.
Emička je taky krásná a Štěpánek.No ono se asi nejlíp vybírá,když už se ví co to bude.My zatím ještě nevíme
ale už snad každou chvíli budeme vědět co máme v bříšku ![]()
Co Sofinka? Emma je dnes hodně častá.....I když vlastně Sofia začíná být také. Barunka,Stellinka,Olivie,Miriam…
sophinka -s tím,že to jméno je tvrdé si dovedu nesouhlasit…já Dominiku mám..říkám jí Domi,Domíšku,Dominičko,Domčo…občas i hajzlíčku ![]()
Strašně moc také záleží na příjmení - aby se to nepralo.
My měli vybráno - Jáchym, Adam, Jonáš..
Holky - Bára, Justýnka, Julie,Valerie, Viktorie..
Sestra má Ondřeje - plánují Vítka či Sofii
Známé se narodil štěpánek..
Krásných jmen je spousta.. ![]()
sylvo…nechtěla jsem někoho urazit
je to krásné jméno …jen mi prostě zní tvrdě.
Já mám Annu-Marii,Sophinku,Timeu a Stellu. Kluky Daniela a Šimona.
Mě se hrozně líbí Samuel, ale nešlo by to k přímení, hihi
Tak se mi líbí Šimon, ale to se zas nelíbí příteli, tak to bude asi Davídek no.. Z holčiček, Eliška je krásná, ale je to moje sestra, líbí se mi taky Karolínka, Laura… ![]()
Mimochodem ten Daniel je pro kluka krááásný jméno, ale jmenuje se už tak náš pes ![]()
Daniel je váš pes a pak mám Stellu a tak pojmenoval psa Gott
![]()
My měli v jménech celkem jasno, k našemu příjmení šlo jen typicky české a bylo mi jedno, jak je to jméno časté nebo ne
Takže pro holčičku jsme měli nachystanou Elišku a pro kluka Jakuba. Ella je hodně podobná Elišce, ale mně se nelíbí to zdvojování písmen
Laru má tuším Zdeněk Izer, ne?
Ale je to taky moc pěkné jméno. Zkuste si všechny ty jména říct spolu s příjmením, třeba vám to pomůže s rozhodováním ![]()
Ahojte holky
Jak jste vybíraly jména pro děti?Já jsem teprve začátek 4.měsíce a už přemýšlíme nad jménama
No a abych pravdu řekla,tak se nemůžeme moc shodnout
Na kluka Martin a na holčičku?Co říkáte na jména Lara,Ella,Eliška-jsou hodně podobné ale zdá se mi hezčí než Ella a Dominika-na té by jsme se shodly oba nejvíc.

Příspěvek upraven 23.05.10 v 18:27