Jména pro mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1047
24.7.10 14:08

my jeste nevime co cekame, ale v jmenech mame jasno.. Denis nebo Sabina :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
24.7.10 14:24

Čtu tady příspěvky a musím se smát…že skoro všude je to stejné, když si dva vyberou jméno pro své dítě, tak příbuzenstvo má tendence jim do toho kecat. U nás je to stejné .. :wink:
Jsem dnes 37+6, můj přítel má německé příjmení, museli jsme na matriku, a ještě navíc zavrhl jména, kde se objevují písmen š,č,ý…prostě háčky a čárky…čímž se nám výběr velmi zúžil.
Jelikož nevíme pohlaví - chceme se nechat překvapit na porodním sále - tak máme vybráno Nela a Christian.
Jméno+příjmení jsme si napsali na papír a vyvěsili v kuchyni na skříňku, abychom je měli na očích,zda nás to nepřejde..a nepřešlo :-)
Ale co je důležité :
KAŽDÉ JMÉNO JE KRÁSNÉ, KDYŽ SE HEZKY ŘEKNE.
Tak si do toho nenechejte od nikoho kecat! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
9.8.10 19:03

Holky poradte Filip Bužek nebo Jakub Bužek? Me se vic libi Jabub ale co ty bb:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
9.8.10 19:42

Jakub Bůžek. BB mi nevadí. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalmatinka2004
9.8.10 20:38

Juu taky máme sejný problém - neshodneme se na ničem … Já bych ráda Rozárku, manžel kategoricky odmítá - prý mě bude nenávidět, až bude dospělá… no už od toho upouštím, protože máme R i na začátku příjmení a kdyby ráčkovala, tak chudák holka… Na starší ženskou je to pak moc tvrdý -jak by jí asi říkali ve škole spolužáci? Rozo? No nic moc, tak jsem si oblíbila Anetku a taky se mi líbí Zuzanka… Manžel se zatím konstruktivně nevyjádřil. Na kluka bych chtěla Filípka - asi, ale líbí se mi i Bruno, ale to se bojím nadhodit. :D
Jo jinak já vím, že budeme mít holčičku - manžel se chce nechat překvapit, tak to před ním tutlám… ale stejně si myslím, že už to ví. ;) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1328
10.8.10 06:41

Ahoj

Já mám „zamluvenou“ Nikolku, Anetku, Marka nebo Davida :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
10.8.10 12:01

a co říkáte na Simona? Simon Bužek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
10.8.10 12:45
Hasina1 píše:
a co říkáte na Simona? Simon Bužek [/citace
Jakub je lepší :pankac: ]
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
12.8.10 17:15

Já jsem taky pro Jakuba.Už máme doma Rozárku a teď čekáme Barunku,Sofinka ani Sabinka neprošla,zatim, uvidíme do třetice :-D

• Citovat
  • Upravit
1328
13.8.10 09:13

víte jaký se mi ještě líbí jméno?…Viktorie - ve zkratce Viky, ale to by dítko ve škole asi poslouchalo narážky na bláznivou Viktorku :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
14.8.10 22:17

kamarádka má 3 měsíční Viktorku :-) Myslim, že je to dobré jméno a je teď dost oblíbené. My se asi před 3 dnama pevně rozhodli a bude to Zuzanka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.8.10 15:18

Jojo Zuzanku jsem chtěla taky,jenže tu mi taktně vyfoukl bráška :-D

• Citovat
  • Upravit
11202
16.8.10 13:55

Já jsem začátek 4 měsíce a na chlapečka máme Matyáš a na holčičku máme Sáru chtěla jsem vždy Viktorku ale skoro tchýně mě málem ukamenovala a skoro manžílek protestoval…ale víme co máme v bříšku takže budeme mít Sárinku :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
16.8.10 15:19

Ahoj,no já teda nevim co ty tchýně proti těm Viktorkám maj,ta naše taky piskovala :-?

• Citovat
  • Upravit
11202
16.8.10 16:23
rozmary píše:
Ahoj,no já teda nevim co ty tchýně proti těm Viktorkám maj,ta naše taky piskovala :-?

Tak to je teda divné…je to tak nádherné jméno…kdyby ho chtěl i skoro manžílek tak to moc neřeším ale když nechce ani on tak budeme mít Sáru…jo to mi jště tchýně řekla že budeme mít Anetu a jiné jméno ona nechce ale to je tak trochu na omylu nebude mě říkat jaké jméno dát svému dítěti prostě bude Sára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí