Jména pro mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.10.10 11:56

JJ,mi se nejdřív líbila Sofie a manželovi Nela.Tak jsme chtěli obojí Nela Sofie,jenže tu má Got. A tak by to vypadalo divně.Tak jsme dali Julii,ale nejspíš to bude chlapeček tak je to fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
26.10.10 12:12

Tak jsme to rozhodli :-D Chlap se rozhodoval mezi Lilianou a Vanesou. Více se mu líbí Vanesa, takže budem mít nejspíše malou Vanesku :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
7.11.10 19:14

Orlynka

Ahoj :-D Obě jména jsou hezké. :-D Nám se úplně hned od začátku těhu líbila Ema a to jsme ještě nevěděly,že to bude holčička.No ale Emičku nám pár lidí zkritizovalo a to nevím proč :nevim: jméno je to moc krásné.Prý by jí každej říkal Emčo nebo Emilko,každé jméno je krásné když se hezky řekne ale vždycky se najde nějakej :cert: :pocitac: … kdo to zkomolí.Tak nakonec čekáme Ellu už jí tak od 5.měsíce říkáme a jméno se líbí všem a vůbec bych si nedovedla představit jí změnit jméno tohle je definitivní.Ještě nejsou třeba špatná jména:Anita,Gita,Sofie,Julie,Diana,Laura. :-D

• Citovat
  • Upravit
sosačka10
9.11.10 22:45

Ahoj Natálko, jsem ráda, že se konečně objevilo jméno LINDA. Je docela neobvyklé.Taky je to můj favorit mezi Janou,Leoni a Elisou.Čekáme třetí a bude to holka, mám už Kevina,Natalii a Linda se bude skvěle hodit. Sice jsem chtěla moc Elisu,ale manžel jí hned zavrhl.Tak budeme mít Lindu a budeme jí říkal Lili. Už se na ní mooc těším, jsem v 33tt a termín mám na vánoce!Možná by se více hodila k vánocům Stella(hvězda) ale Linda vítězí!!!!

• Citovat
  • Upravit
12.11.10 09:26
Andulinečka píše:
Ahoj :-D Obě jména jsou hezké. :-D Nám se úplně hned od začátku těhu líbila Ema a to jsme ještě nevěděly,že to bude holčička.No ale Emičku nám pár lidí zkritizovalo a to nevím proč :nevim: jméno je to moc krásné.Prý by jí každej říkal Emčo nebo Emilko,každé jméno je krásné když se hezky řekne ale vždycky se najde nějakej :cert: :pocitac: … kdo to zkomolí.Tak nakonec čekáme Ellu už jí tak od 5.měsíce říkáme a jméno se líbí všem a vůbec bych si nedovedla představit jí změnit jméno tohle je definitivní.Ještě nejsou třeba špatná jména:Anita,Gita,Sofie,Julie,Diana,Laura. :-D

Mně se jméno Ella moc líbí. Já, pokud budu mít holčičku, mám vysněný jméno právě Emma :srdce: Moc se mi líbí a chtěla bych variantu se dvěma „M“. Snad mi to doma schválí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí