Jména pro mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Boo
264
23.8.10 11:33

Tak my máme spíš problém s klukem - rozhodujeme se mezi Oliverem a Ondřejem, tak uvidíme jaký jméno nakonec vyhraje :roll: A holku máme jasnou - Ela.
Ale při každé rodinné sešlosti nám je vždycky navrhnutý jiný určitě lepší jméno než máme vybrané, tak už teď je docela boj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
23.8.10 14:59

tak my jsme dali naší malé Gábina a přesně takhle to má napsané v RL. Gabrielu jsme nechtěli. A i když mě se to zdá obyčejné, v porodnici se mě na to chodili všeci ptát, jestli je to tak správně, ale celkem se jim to zamlouvalo, že je to kratší a normálnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
23.8.10 16:11

Ahoj holky,
tak my už taky přemýšlíme…je to dost těžké, líbí se mi hodně jmen pro holčičku - Emma (na úřad se kvůli tomu nemusí, myslím, že nebude muset ani s Markusem…), Karolina, Tereza, taky se mi docela líbí Ella nebo manžel navrhuje Elišku, ale máme v příjmení el, tak by to bylo blbé. Pro kluka jsme zatím vybrali Davida, Roberta a Richarda, ale ani s jedním nejsme úplně spokojení…
Dcerku tehdy vymyslel nějak úplně náhodně manžel, když slyšel písničku od Petera Nagyho Kristýnku…takže máme Kristinku. Natálek je všude plno, taky Matýsků a Jakubů. Nakonec i těch Terezek slyším spoustu a pak se mi to začalo zdát takové tvrdé. Jinak řešit jména s příbuznými je fakt na prd, každý navrhuje ty své favority, máma například René a Rudolf! Synovec zase, že Karolín je spousta a že je to jméno, které se dobře nepamatuje 8-o , takže se necháváme inspirovat, ale ne ovlivnovat! Nakonec stejně vybereme to, co se bude líbit nám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
24.8.10 08:55

Tak mi si taky vybíráme svá, ale návrhům na oslavám se prostě nevyhneme, snažíme se to ignorovat, ale někdy je to dost těžké. :nevim: Ale s těmi chlapeckými docela bojujeme, moc si nedokážu vybrat a ani s těmi co máme „v užším výběru“ nejsme uplně přesvědčeni, takže hledáme dál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.10 12:34

My máme vybrané jména na holčičku Julinka ,ale nejspíš budeme mít zase chlapečka tak to bude asi Štěpán, nebo Jonášek.Ale člověk nikdy neví. :-? Taky jsme se dívali kolik je dětí stejných jmen ve školce.Samá Nela,Karolína,Matěj,Honza…jako by ani nic jiného nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
21.10.10 15:10

Ahoj holky,
no my jsme se včera dozvěděli, že budeme mít kluka, takže začal boj se jménem. Pro holčičku jsme měli docela rozhodnuto, Vanesa nebo Sofie, ale pro kluka jsem se dohadovali, tak a teď to začne naplno:-))) Mě se líbí třeba Sebastián, ale nevím jak bychom ho volali, nebo Nikolas, ale s tím manžel nesouhlasí. Chtěla bych nějaké neobyčejné jméno, něco jinýho než bude mít každý druhý dítě ve školce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
21.10.10 15:31

Nikolas,,,juuu, :-) hezke.
A co byste rekly na Alexandra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
22.10.10 18:54

Já chci taky poradííít :lol: Pro kluka jsme měli Tobiáše, ale jelikož to bude nejspíše holka, tak jsem chtěla hodně moc Natálku, to jsem chtěla kdysi už před lety, ale problém je v tom, že od manžela bratranec Natálku má :-( By to vypadalo, že se opičíme. Sice se nestýkáme, ale i tak je to asi blbý… Pak jsem měla ještě Liliana, ale to zas naši moc spokojení nebyli, že jak ji budem říkat, Lilinko? Že to zní, jak lulinko :-P Nevíte ještě o nějákém takovém netypickém jméně? Příjmení bude normálně -ová. Pokud se mi zalíbí nějáké jméno budu ten nejšťastnější člověk pod sluncem :dance: Pročetla jsem celou diskuzi a nic mi netrklo do nosu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.10 21:50

No my jsme měli pro holčičku vybrané třeba Justýna,Leontýna,Nela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
23.10.10 17:05

me se libi Emilia----Mila,Mia, ale u nas neprosla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
24.10.10 09:28

Ahoj, nám se už dlouho líbí Ema. Protože je Ema teď docela časté jméno, tak jsme chvíli váhali, zda-li najít jméno nové. Jiné se nám už nelíbilo (hlavně na miminko v bříšku mluvíme celou dobu jako na Eminku), tak jsme jméno nechali, akorát to nebude Ema, ale Emma :wink:
aspoň to jedno „m“ bude mít navíc. Manžel má cizí jméno, takže se to i hodí :-)
Hlavně se už nemůůůůžu dočkat (37tt).
Zdravím všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
25.10.10 17:56

Tak my máme jasno už dlouho bude to ELLA je to definitivní a hodí se i k příjmení,které máme docela dlouhé a jméno bude krátké a líbí se to jméno všem,je neobvyklé a navíc jí tak všichni už říkáme,tak už je zvyklá :srdce: :srdce: :srdce: A taky už se nemůžeme dočkat,ve středu začínáme 36.tt :-D :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1311
25.10.10 21:24

pěkná diskuze, jsem otevřela, jestli bych ještě nezměnila plány se jménem :-)

máme chlapečka Samuela - na holku jsem měla napsanou Lilianu
teď čekáme v březnu druhý mimi, pohlaví si říct nenecháme, Lilianu dát nechci, má svátek koncem března, stejně tak Nela, která se mi dooost líbí, takže to vyhrála Linda a měla by svátek se Samuelem 1.září na moje narozky :-D Kluk by byl Simon ( néé Šimon to se mi nelíbí), nebo taky možná Sebastian :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
25.10.10 21:35

Znami maju Karinku, to je pekne a neobycajne. A chlapcenske ma napadlo Timur, to ma Maros Kramar a dceru ma Tamaru.
Aj ked musim priznat, ze vacsina z vas chce davat neobycajne mena, pretoze obycajnych je TERAZ vela. Ale ked sa nad tym zamyslite, tak nez pojdu vase deti do skolky, skoly, tak tie ich neobycajne mena budu uplne obycajne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
25.10.10 21:36

Este ma napadlo neobycajne Zoja. Pred xxx rokmi som citala knihu od Steelovej Zoja a to meno sa mi strasne zapacilo (ale doma by nepreslo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí