Jména pro mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17368
24.5.10 13:37

Mozná je lepší to neřešit s nikým v okolí výběr jména, a nechat si to jen doma,pro sebe…Potom jsme ovlivněný ostatními názory, každýmu se líbí něco jiného. A hlavně, když se mimi narodí, tak každý spíš řeší jiné věci, jestli je zdravé, co mu přinést a možná jen jednou větou to někdo okomentuje, hezké jméno, škaredé jméno,…ale jde dál… :palec: Souhlasím s českými jmény… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
24.5.10 13:57

Ahoj holky my sme chtěli holčičku Emily ale jelikož je to kluk jako buk tak to bude Alexej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
24.5.10 14:46

Emily je nááádhernééé jméno moc se líbí.Je neobvyklé.Tedˇ se hodně dává Ema ale nevím jak by znělo kdyby jí říkaly Emčo nebo Emilko ale kdyby se jmenovala Emily tak jen Emi,nikdo by to jméno nekomolil :lol: fakt je to krásné jméno :potlesk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1328
24.5.10 14:56

Tak to jsme na tom stejně :lol: Já upřednostňuji Davida, Marka, Natálii a Marušku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
24.5.10 14:59

Tak my máme vybráno Vojtíška a Michalku.Bude to holčička,takže Míša.Oběma se nám to jméno líbí a dá se říkat různými způsoby. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.5.10 15:05

souhlasím, jak psala anonymní - s přítelem jsme měli lísteček a na něm asi 20 jmen pro kluka i holčičku, která se nám nebo jednomu z nás líbila.
Potom jsme udělali tečky u těch co se každému líbila nejvíce a potom vybírali už jen z těch která jsme zaškrtli oba..A už jsme se nemuseli dohadovat co kdo chce a nechce - zbyla prostě jména, která se líbila oboum a ty co se druhému nelíbíla jsme museli oba oželet.
Nikdy bych netrvala na jménu co by se partnerovi nelíbilo - podle sebe - určitě bych si také nenechala vnutit něco co se mi nelíbí.
Prostě kompromis..
Jak někdo psal - když nechci Rudolfa a on nechce Samuela - tak prostě vybrat úplně něco jiného..To je život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.5.10 15:06

Jinak moje maminka je Emilie a široko daleko jsem žádnou neviděla..Ale říká se jí Miluško.. :srdce:

známí mají Amátu - staročeské a moc hezké..Amátka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
24.5.10 15:07

Ahoj! My jsme měli podobný vyškrtávací systém jako Lizbeth. :palec: Dcera je Karina a syn Matyáš. Další děti už neplánuju, ale líbí se mi Klaudie a Sebastián. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
115
24.5.10 17:08

Ahojky,my sme měli pro holčičku Barborka nebo Markétka a pro chlapečka Mareček a Alexandr.Nakonec se malý bude jmenovat Mareček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
24.5.10 17:18

ahoj, my máme pro holčičku vybranou Emmu a pro kluka Prokopa (ale strašně nám to zkritizovalo okolí - a tak ještě nevíme)mylsíte si také, že to jméno je šílené??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
24.5.10 17:22

Tak my ted na druhého cimprlíka vybrali jméno Oliver:)Jsem zvědavá jak se zas budou ksichtit z manželový strany Sebastiána taky horko těžko vstřebávali :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
24.5.10 17:22
tintulí píše:
ahoj, my máme pro holčičku vybranou Emmu a pro kluka Prokopa (ale strašně nám to zkritizovalo okolí - a tak ještě nevíme)mylsíte si také, že to jméno je šílené??? :think:

upřímně za mě byc prokopa nedala:)ale okud se vám líbí tka proč ne je to vaše dítko,tak si do toho nenechejte kecat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
24.5.10 17:41
Farllin píše:
Mozná je lepší to neřešit s nikým v okolí výběr jména, a nechat si to jen doma,pro sebe…Potom jsme ovlivněný ostatními názory, každýmu se líbí něco jiného. A hlavně, když se mimi narodí, tak každý spíš řeší jiné věci, jestli je zdravé, co mu přinést a možná jen jednou větou to někdo okomentuje, hezké jméno, škaredé jméno,…ale jde dál… :palec: Souhlasím s českými jmény… :dance:

Souhlasím, my nahlásili jenom první verzi jmen, ale řekli jsme, že nic není jistý. Měsíc před porodem jsme se rozhodli jinak a nikdo to z nás nevypáčil. Řešili jsme to jenom s partnerem a kdyby mi do toho měla kecat rodina, tak nevím nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
24.5.10 17:42
tintulí píše:
ahoj, my máme pro holčičku vybranou Emmu a pro kluka Prokopa (ale strašně nám to zkritizovalo okolí - a tak ještě nevíme)mylsíte si také, že to jméno je šílené??? :think:

Za Prokopa jsem doma kopala taky, ale neprošel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
24.5.10 17:49

Ahoj holky,
taky hledáme jméno, zatím nevím, zda pro kluka či holčičku. Doma mám Kačenku a Viktorku. Myslím, že to bude další slečna, ale jméno ne a ne vymyslet.
Jinak shoda muž - žena :lol: :lol: :lol: Vymlouvat muži, že případný syn fakt nebude po něm Vašík mi trvalo 3/4 roku :-) Ale jinak jsme jména měli docela brzy, i když manžel si jimi nebyl jist. Ale mluvili jsme o těch jménech tak dlouho, až si zvykl a přijal je.
Ale teď nevíme. Kluk asi Matyáš. Ale holka? Někdo tu měl Taru, to se mi líbí… ale asi to neprojde. Mně se líbí Ráchel, ale to manža jednoznačně zavrhl. Tak jsem zvědavá, co vymyslíme… Budu sem nakukovat pro inspiraci :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí