Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Abigail dala známá a protože bydlím v menším městě, tak tam byl docela kolem toho rozruch. Hlavně takové ty důchodkyně to nemohly ani přečíst
- jak chodí měsíčne Zpravodaj města
Ahoj, my vybírali jména po nás, když to bude holka, tak Daniela po tátovi (Daniel) a když kluk, tak Šimon (Simona). Nakonec máme Danielu. Původně jsem chtěla Magdalénu nebo Justýnu. Ségra má taky Adinu, Dominika teď bude mít Františka. Kamarádka bude mít Amálku, takže Amálii. Taky hezký.
Jé Daniela…moc hezké jméno.Já mám taky Danielu
Nejdřív to měla být Karolína a Tereza,ale já se pak zamilovala do Daniely ![]()
Teď budeme mít kluka Olivera
Hanka B - moc zdravím, setkala jsem se s tebou loni v jiné diskuzi, tam jsi čekala Viktorku a teď už třetí - tak to je super, moc gratuluji.
Jinak kámoška má Jonáše - taky moc pěkné.
My máme s manželem jasno, holčička Danielka, chlapeček Daniel ![]()
Jak tak čtu,objevují se tu samá krásná jména.Daniela je moc hezký jméno.My budeme vybírat s těchto:Nikola,Ella,Sofie a Eliška,už jsme to hodně zkrátily a snad si vybereme.Vím,že Ella a Sofie jsou hodně časté a zkrátka nikdy nebudeme samy,kdo dá tyhle jména,vždycky dá někdo stejné.No a kluk Dominiček
![]()
sophinka:týjo,to je náhoda,my máme vybráno Stella pro holčičku a Šimon pro kluka
máš dobrý vkus ![]()
jo tak my máme také jasno Barborka nebo Tobiáš
nemohli jsme se shodnout - tak sme si to rozdělili - já mám vybráno pro kluka a manžel pro holku ![]()
Ahoj Andulinečko, my měli s manželem vybraná jména dřív, než jsem byla těhotná
. Mysleli jsme, že budem mít holčičku a jméno jsme vybrali Eliška
a na kluka jsme měli Honzíka … tak máme Honzíka a jsme mooooc rádi, je to sluníčko. Za těch 5 měsíců se Ti naskytne ještě tolik jmen, co se Ti zalíbí, že bude favoritů kopa ![]()
Ahojky
taky řešíme jména nebo teda já. je ještě brzo ale chci už trochu vědět jaké chci.
Na kluka u nás vede Matyáš
ale libí se mi Nikolas, Jakub, Michael
Na holku chci Viktorku (ale tchýně je z toho na prášky
) nebo Sofii, Sáru, Annu Marii
Pěkné je i Amálka nebo Jůlie ale aby to pak nepřirovnávali k něčemu jinému
Ještě počkáme a uvidíme
ale všem přeju příjemný výběr jmen ![]()
Ahoj holky, no kdybych si nevzala chlapa, co má tak „úžasné“ příjmení Šlapák, tak bych určitě šla do nějakých cizích jmen, které jdou hodně špatně komolit, mi teda nikdo z rodiny neřekne jinak než Rachel-viz.můj nick- a říkají to Ráchel ne „Rejčl“ a mi samotné se to strašně líbí, takže dceři bych to klidně dala nebo taky Holly a pro syna by se mi líbil Joshua, jenže kvůli tomu příjmení se musím na ta jména podívat dost kriticky a říct si, že Ráchel Šlapáková nebo Joshua Šlapák asi nebude to právé ořechové
no takže zůstávám při zemi a můj favorit je Jakub a pro holku Sára nebo Tereza. Můj otec chtěl Marušku, ale já bych se vyvrátila, kdyby na ni někdo zavolal Máňo! Ty zkomoleniny jsou fakt děs. ![]()
jo jinak Matyáš je nádherné jméno, taky jsem ho chtěla-teda pořád chci, ale moje příjmení začíná na Š takže asi blbost, stejně jako Tadeáš, Tobiáš a Lukáš- ty jsem chtěla taky, jo a taky Samuel, ale to je naše fretka no.. ![]()
Ha ha, my měli ještě pře těhu vybrané jméno pro kluka a stejně se teď jmenuje náš pes - za což my nemůžeme. Naštěstí je to jeho druhé jméno, takže ho skoro nikdo neví a my na něj voláme tím prvním. Jinak tchýně je strašně proti tomu klučičímu jménu, nevíme proč - ale vypadá to na holku, tak přestala brojit
.
Holčičí definitivní nemáme, i když nějakej nástřel je (a tím už jí všichni říkaj). Mimochodem jsem taky uvažovala nad Adinou. Máme cizí příjmení, shodli jsme se teda na něčem kratším, co bude bez háčků a čárek a které bude všem (Čechům i cizincům) jasné, jak se píše.
já jsem také ve 4 měsíci a jména už máme jistý, holčička bude NOEMI a kluk DAVID