Jména pro mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka
23.5.10 20:30

NÉ to né … to je kvůli známým dětem :lol: taky se mi přestala líbit linda. Vlastně se mi celkem zúžili jména co se mi líbila a čím mám víc dětí tím chci ujetější jména :lol: (u stellinky jsem chtěla aby se jmenovala Charlie ale nevybojovala jsem to u manžela :think: )

• Citovat
  • Upravit
19200
23.5.10 20:32

:mrgreen: Ujetější :mrgreen: Moje teta je Petra jako já, její manžel je Karel a dali dětem (a to už je pár let, to to ještě tak nefrčelo!! no 15 let :mrgreen: ) jména: Oliver, Jeroným, Vilma, tehdy mi to taky přišlo ujetý :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
23.5.10 20:33

Ahoj, my máme Lilianku. Já jsem Jana a vždycky mi vadilo kokĺik nás bylo ve třídě, tak jsem chtěla něco méně obvyklého.. říkáme jí Liluško, Lilinko,Lilianko, Liláčku :mrgreen: , Lili, Lilínku,atd :mrgreen:

pro kluka jsme měli Martina,ale líbí se mi Matyáš, Tadeáš, Samuel a Tobiáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.5.10 20:36

moje známá má psa Tobiáše a chce dát synovi jméno Tadeáš rodina ji to vymlouvá, že se jim to bude plést :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
23.5.10 20:36

Tadeáš je taky pěkný, ale taky to byl můj pes.. ach jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
23.5.10 20:37

no právě taky znám pár pejsku- Samuelky a TAdeášky..ale tetky psi se jmenují Vítek a Kuba, tak si vyberte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.5.10 20:38

nebo to mají naopak už nevím, ale je to její věc. Zse nemám ráda takové ty řeči typu, to nedávejte…ble ble, je to každého věc. Moje švagrová chtěla dát Samuela a řešilo se to nakonec nedala a teď toho lituje- dala Patrika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
24.5.10 10:07

Ahoj :mrgreen:Lara je hezký jméno ale když si ho tedˇ pořád dokola říkám,tak mi to láme jazyk a co když bude třeba ráčkovat :-D Myslím,že se k tomu jménu taky hodně záleží na příjmení.Co říkáte na Amálie,Nikola,Eliška,který je nejhezčí?Ella je taky hezký ale připomíná mi to jméno Nela je to skoro stejný a není v kalendáři a Elišce se dá taky říkat Elinko. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
992
24.5.10 10:34

Ahoj holky,
tak já jdu taky se svojí troškou do mlýna :lol:
Máme holčičku 2,5 Stellinku a teď čekáme druhý a nemůžem se zase zaboha schodnout na jméně :mrgreen:
Já chci sase nějaké méně obvyklé, prostě se mi nelíbí když se pak sejdou ve škole(ce) tři děti stejného jména.
Máme příjmení kde není klasické ová takže se nám hodí skoro každé jméno :lol:
Já bych moc chtěla pro holčinu Nela, ale manža říká že se to bude plést, on navrhuje Diana. A pro kluka bych chtěla Denis, Daniel nebo David. Manža Kristián, brr ani mi to nejde přes pusu.
Pomoooooooooooc. poraďte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.5.10 11:01

Estreo, jestli dáte Nela, tak se ve školce určitě 3 sejdou :mrgreen: :mrgreen:
V našem krají je to samá Nella, Ella, Natálka, Emma, Stella, Tobiáš, Dominik i Daniel..
známá má čerstvě Kristiánka - což e mi líbilo do té doby, než jsem si uvědomila jak mu asi doma říkají - třeba Kriste??? :mrgreen: :mrgreen:
Davídek se mi líbí :srdce:

Mám Elišku( po mě) a Báru ( né Barboru)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
24.5.10 12:00

Tak my máme doma Davida, máme bohužel měkké příjmení a na konci áš, ášová.Takže mé oblíbené Matouš, Matyáš.. nepřipadají v úvahu. Manžel touží po Aničce, já po Elišce. U kluka se nám líbí Kryštof, ještě přemýšlýme nad Danielem :nevim: Času je moc. Původně jsme měli jít na umělé tak jsem si říkala, že kdyby se chytli obě a byli holky tak budou Amálka a Rozárka… co by kdyby. Mě by se ta Rozárka líbili i taď,ale manža nechce o tom slyšet. Máme typické staročeské příjmení proto české jména. Kdybych měla to co za svobodna tak máme Elizabet - to bych si prosadila!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
justina
24.5.10 12:16

Tak já si musím postesknout. Máme mít kluka a manža chce Rudolf nebo Rafael :twisted: Dovedete si to představit? Jak volám na malého Rudolfku? O, hrůzo! Já chci Samuela a doufám, že to prosadím, jinak nevím… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.10 13:01

Jak tak vidím, problém je skoro všude stejný,..manža chce něco jiného než mamina.. :-D . Já si myslím, že je dobré si vybrat pár jmen dohromady, které by nevadily a jedno z nich vybrat. My jsme to tak udělali. U kluka jsme měly jasné jméno. Na tom jsme se shodly už dávno předtím, než jsem vůbec plánovaly společnou budoucnost. Ale budeme mít holčičku. Mě se líbila Magdálena a manžovi Natálie. Takže aby jsme se nehádaly, tak jsme vybraly právě jiné, které se nám líbí tak nějak společně. Nakonec je v bříšku Eliška. Já osobně zastávám názor, že když žijeme v ČR, tak proč nedát hezké staročeské nebo české jméno. Vždyť jich máme spoustu krásných, které se už moc nepoužívají a u kterých snad ani nehrozí, že by se třídě potkalo víc stejných jmen. :-P Každopádně je to vždy na rodičích, aby se shodly..stejně se potom většině dětí jejich jméno nelíbí a závidí druhému, že má lepší.. :nevim: . A co takhle Anežka, ALžběta- Bětka, Jiřina, Stella, Viola,.....

• Citovat
  • Upravit
992
24.5.10 13:31

jéééé a to jsem si myslela když jsem si to jméno prosadila (Stella) ža bude široko daleko jediná :lol:
Všichni mi říkal že je to tak blbé a ošklivé jméno a abych ho nedávala, ale já se stejně nedala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
24.5.10 13:32

To jsou taky pěkná jména :-D No u nás pokud to bude holčička tak asi Eliška manželovi se to líbí nejvíc a pak není špatná Nikolka,tedˇ už se taky moc to jméno nedává.A Beátka není špatný.Jejich strašně moc,tak něco snad vybereme.Kdyby to byl kluk tak je to hned jasný.Martin nebo Dominik. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky