Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
sophinka-v poho…mě se taky líbí Sofie a kluk Damien-Damián…a Daniel-můj favorit ![]()
jéje mně se líbí fůra jmen …jen nestihnu tolik potomků ![]()
Miriam,Ester,Olivie,CHarlie,Zoe,Elischa,Winona,Tamara.....
Joschua,Lucián,Marian,Maxmilián,Oliver (se mi líbil,než jsem slyšela Olíku)Alex(než jsem slyšela Alíku)
Už si ani nevzpomínám na všechna jména co jsem měla když jsme čekali děti… ![]()
Já mám vybrané Sabinku a Radima. Na jiných jsme se neshodli.
Já jsem asi trošku '„vadná“ protože mám předsudky, je spousta krásných jmen, ale pak si vždycky vzpomenu na někoho, koho takovým jménem znám a nemám ho/ji ráda a to jméno prostě nedám jen kvůli tomu, že mi ten člověk nesedí, i když to jméno je krásný ![]()
PetaP, jsem „vadná“ stejným způsobem
Jakmile znám někoho nesympatického s tím jménem, nedala bych ho svýmu dítku ani omylem, i kdyby se mi v podstatě zdálo krásný… ![]()
já to mám stejné…proto se mi už nelíbí některá jména co se mi líbila
např. samuel,laura
My máme Nelu a druhá holčička by byla Ella a třetí by byla La
Ne, to byl vtip (ale jen ta La) ![]()
Jinak pro kluka máme Sebastian. Nemáme typicky české příjmení, tak to jde
my měli Elišku a u druhýho Aničku, máme dva kluky, Kubíka a Luboška ![]()
Tak já už doma Sebastiana mám, no a začíná mi pomalu vrtat hlavou jméno pro případné další dráče. Líbí se mi Tobiáš a holčička Natálka. Tu jsme měli vybranou i v případě prvního těhotenství - nevěděli jsme co budeme mít.
Natálka…tos mi připoměla jednu co máme ve školce .Představ si opravdu velkou tříletou holčičku s hlubokým hláskem a maskou kravičky jak běhá po třídě a volá : JÁ JSEM KRÁÁÁVA,BŮŮ,BŮŮ
![]()
Ahojky, jen pro inspiraci: my vybíráme Libuška/Amálka a kluk Honzík/Matouš
někdo řekne klasika, tradice,… ale u nás po mamince a tatínkovi ![]()
Mě se líbí Štepánek, Adámek, ale to se nelíbí mojemmu, sestřenice dala Šimonka - nejdříve jsem zůstala jak opařená, protože se mi to nelíbilo, ale prostě jak se začne na děťátko mluvit - Šimonek a tak, tak se mi to líbit začalo. U holčičky je to hodně těžké to nemám žádný typ..ale mojemu se Líbí Terezka a Zuzanka, tak příště budem vybírat asi z těchto jmen
Ahoj,tak mi o jménech taky mluvíme,ikdyž je strašně brzo..
Pro holku se nám líbí Amélie,Diana a Melanie
a pro kluka jedině Max
Uvidíme,jestli se to ještě 10krát nezmění ![]()
Jo a jinak jsem taky vadná
jméno,které má někdo,kdo mi nesedí bych taky nedala…
Sophinko to vypadá, že ti vadím já, protože já psala že se mi líbí Samuel a Laura
![]()