Jména se nelíbí rodičům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5500
13.4.18 12:53
@elen-ka píše:
@HisQueen1996 no, upřímně, rodičům se nedivím. Z jmen, které jsi vyjmenovala bych brala jen Sebastian. U holky se mi nelíbí ani jedno. Možná bych brala tu Rosalii, ale jen kdybych nic jiného neměla. Savana - no chudák holka, zvlášť pokud bydlíte v ČR. Uvědomte si, že mít netradiční jméno pro dítko je sice super, ale to dítě s tím bude žít minimálně do 18 let. Přiznám se, jmenovat se Savana, tak se jdu v 18 letech na úřad přejmenovat. :roll:Ale jinak je to vaše věc, rodičům jsme jméno dítěte oznámili až po narození dítka.

Dneska jsou netradiční jména úplně normální. Jedno mám a fakt se přejmenovat nechci, bratr taky a taky je spokojený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24138
13.4.18 13:09
@rozand píše:
Dneska jsou netradiční jména úplně normální. Jedno mám a fakt se přejmenovat nechci, bratr taky a taky je spokojený…

chápu, psala jsem jak to mám já. A také je netradiční a netradiční, např. ta uváděná Savanna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
13.4.18 13:12

@HisQueen1996 My jsme dali Karla a celá půlka mojí rodiny z toho byla hotová. Nakonec si všichni zvykli a jsou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
13.4.18 13:38

Savanna je úlet, to bych se vám asi taky pokusila rozmluvit :-D Jak na ni budete volat, celým jménem? Nebo Sávo? Vano? S ostatními jmény bych ale problém neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
13.4.18 14:04
@Jirka765 píše:
Adolf&Angela Muller. :roll: :D

Richard a Rosalinda :lol: :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
13.4.18 14:12

Zvyknou si a zvyknou si na všechno :mrgreen: a to píšu ze zkušenosti s výběrem jmen u nás :mrgreen:. Jestli nechceš, aby vám do toho mluvili, tak už to s nimi nerozebírej, ono to nijak nepomáhá. Z uvedených kombinací se mi hodně moc líbí Alan a Nikita, Savanna je na mě už moc a Rosálie mi přijde hodně často dávaný jméno, na tom nic extra nevidím to je pro mě na stupnici neobvyklosti asi hned za Adélou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
13.4.18 14:29

:mavam: Fritz&Hildegard Muller a zdrodněle Fritzeček&Hildička. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.18 15:43

Jak tak koukám, Nikita a Savanna moc úspěch nemají… mně se ale právě líbí nejvíc :D My budeme mít v srpnu Laru. Taky mě přesvědčují, abych tam dala to U, ale já ho tam nechci.
Za mě je teda nej Sebastian a Savanna.
Sleduješ zahraniční Youtubery (jen mě k tomu vedou ta jména)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
13.4.18 15:48

Dej ta jmena co se libi vam a na ostatni se vykasli. My dali Valerii taky se vsichni ne uplne tvarili a ted ji vsichni rikaji Valerinko a libi se jim. Na kluka jsme chteli Jack a to nas vsichni poslali do haje. Ale kdyby se nam kluk narodil tak ho stejne dame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka_Simona
13.4.18 15:53

@TynkaHoffmann Lara je mnohem hezčí než Laura, taky se mi líbí :srdce:

• Citovat
  • Upravit
13955
13.4.18 15:55

@Petruška91 Valerie neni casto davane, ale neni to nic neobvykleho. Me se libi a i zkratky Val, Vali jsou fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35414
13.4.18 17:00

Vy jste rodiče ;) Nikita a Alan jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
13.4.18 18:19

No já jsem si u posledního dítěte se jménem vyslechla. Jak je to hrozné, jak mu zničíme život, že se mu děti budou smát. Jedna babička tvrdila, že je jméno hrozně tvrdé, druhá, že je jak pro holku. :mrgreen:
No, zvykly si obě. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14637
13.4.18 18:25

Jsou fajn, nenechte se. Jak už tu napsal skoro každý – jsou to vaše děti. Oni si zvyknou. ;) Lepší to neříkat později, ale nejpozději, tedy až po narození. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
13.4.18 18:46

@HisQueen1996 z vašich tipů je pro mě použitelná jen verze č. 2 - Kristian, Rozálie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze