Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prvni auto bylo Nadenka, druhe Esmeralda, treti asi nijak (nebo nevim), prvni autojerab Ivetka, druhy Karel
(jo, jsem magor na jmena
)
lednicka je Potfora tepla, pracka ted nove Mysicka tichoucka…mycku mam Zuzanu, vzor 82
![]()
@lucenka píše:
Tak u nás celkem normálně, až na pár výjimek. Notebook dokud byl mlaďoch byl Noťásek, v poslední době se přejmenoval na Krám, Šmejd.
Pak ještě auta, jedno je Cliáček, druhý je Felda ale postupně se ujímá důvěrná přezdívka Žába.
jako notebook, u tho nedavam furt l že ej to zas*anej hajzul, říkam si to v duchu,
radsi, jinak před c´dcrkou už ten krám zase nejde ![]()
U nas:
vysavac = hu
mixer = vr
Zvlada je tak pojmenovat rocni dcera.
Holky, ale pomohlo by mi vymyslet jednoslabicna vystizna jmena pro ostatni spotrebice - nemate napad?
Dik
@monika215 myčka cák, pračka šplouch, mikrovlnka cink, lednice brr, jen teda sporák fakt nevím. Však ona se rychle naučí i dvojslabičná
Nebo si dopomoct znakováním pro děti ![]()
Auto je Aurora. Máme kombíka a ja som sviatočný šofér. Pri prvom cúvaní som řvala „všetci majú auto iba my máme križník“ a odvtedy je to Aurora
![]()
Myčka je Božka (Bosch) a inak sa žiadne pomenovanie už neujalo
@Gladys
dik, super napady ![]()
Par znaku pouzivame - ale pro spotrebice ne, spis pro abstraktni slova typu konec. Na veci spis rovnou ukazuje
@Gladys píše:
@Regina Heroa kdyby byla trouba extra?
tak jsi rozcapeny burzoust a nazev si vymysli sama
![]()
@janvana píše:
Auto je Aurora. Máme kombíka a ja som sviatočný šofér. Pri prvom cúvaní som řvala „všetci majú auto iba my máme križník“ a odvtedy je to Aurora![]()
Myčka je Božka (Bosch) a inak sa žiadne pomenovanie už neujalo
Lednicka je stara mrcha se sporakem mluvim jedine vlidne je stary a potrebuju aby fungoval takze je to sporacek a pracka je mrcha… Vysavac nemame mame vsude parkety
Měla jsem pojmenované jenom auto, pan Mopadži. Když si do něj sedla tchýně, odmítal startovat, miláček můj červenej
Pak jsem ho prodala a nový majitel nikdy žádný problém neměl