Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Gladys píše:
@Regina Heroa kdyby byla trouba extra?
Extra trouba jsem já…
Málem jsem si v práci vykoledoval tak padesátitisícový flastr… Nedávám pozor, co smažím a kde smažím… No a my smažky to holt máme těžký. ![]()
@Starrky píše:
Hodně jsem nad tím přemýšlela - nechtěla jsem nic složitého a brala jsem v úvahu, aby se mi to dobře pamatovalo - takže pračce říkám pračka, myčce myčka, ledničce lednička, troubě trouba a u vysavače, tam to bylo hodně těžký a stálo nás to doma hodně dohadů, ale nakonec oba s manžou říkáme vysavač. Snad jsem Ti pomohla - přeju sluníčkový den
Jinak u mých synovců v předpubertálním věku byl vysavač „vysosávač“ a pračka pro změnu zase „prdlačka“. ![]()
@Z.jev píše:
Měla jsem pojmenované jenom auto, pan Mopadži. Když si do něj sedla tchýně, odmítal startovat, miláček můj červenejPak jsem ho prodala a nový majitel nikdy žádný problém neměl
nový majiteť asi nevozil tchýňu ![]()
@janvana píše:
nový majiteť asi nevozil tchýňu
Rozhodně ne tu moji ![]()
U nás - biela felda - Šemík, robotický vysavač Johnny (jakože Johnny 5), navigacia Františka, pracka je Washiemashie, myčka je vačšinou sviňa hnusná leniva, lebo zle umýva. Keď sme sa s manželom zoznamili, ja som mala pavúka v byte menom Frank a budúci manžel mal fikus menom Frank. Asi sme vadní
![]()
Tak u nás se pojmenovávají zásadně auta: naše první auto Škoda 120 byla Drakouš (jakože drak
), pak následovníci nic, ale mamčina C3 je citrón (Citroen) a taťkovo Berlingo Béďa, kamarádka má Fifinku (stará Fiesta), kamarád Fófu (Forman), moje jméno nemá, nějak mě žádný nenapadlo, ale pak má jméno myčka-Božka (podle naší první (Bosh).
Chlap neunesl mé záchvaty smíchu a nakvašeně přestal chrápat na gauči a odporoučel se do postele ![]()
Jinak my jsme asi bez fantazie, nemáme extra jméno ani pro auto, ale je pravda, že v jeho přítomnosti nemluvíme o případné výměně za jiné apod. Zejména ze strachu, že by nás někde nechal. Vlastně jo, občas mu vlastně říkáme láskyplně Autíčko.
A myčka u nás nemyje, ale pere
![]()
A navigace občas dostává jména, že by si to za rámeček nedala
za to jaké cesty nám občas vymyslí
Jet nejkratší a nejrychlejší trasou je asi prostě nuda ![]()
Jezis…
Znam hodne lidi, co davaji jmena autu, ale ze bych mela vysavac Karel, to me ani nikdy nenapadlo
Auto taky nema jmeno a zcela vazne a nahlas debatujeme behem jizdy, za jake auto ho vymenime
Ani tak nas nikde nenechalo ![]()
Moje auto je francouzská píp
a od doby co synáček opakuje promlouvám k autu velmi tiše ![]()
@Jasněnkaa tak u nás se pere v pračce ale i v myčce (když dělá randál myčka, prostě pere). Jídlo skladujeme v lednici ne v ledničce a vysáváme luxem.
@Banny píše:
já ho mražím![]()
Mražák mi jde líp přes zobák
ač mi to rve uši
, asi jako manželův brynďák, měla bys opáčit, že tam máš mražené potraviny
.
@LucajdaS píše:
Jo a navigace je Karel
My máme Frantu.
Původně jsem myslela, že by zejména partnerovi lahodil ženský hlas, ale s ženskou, co mu kecá do řízení, partner odmítá jezdit ![]()