Jméno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4086
23.2.10 19:03

Jsem pro Viktorku :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
25.2.10 20:45

Souhlasim, Viktorka je krasne jmeno a narodi se mi v utery :srdce:
Smaria: tak jak cele tehu bylo vse v poradku, tak jsem se v pondeli dozvedela, ze mi ji budou muset vytahnout cisarem … dost jsem to obrecela :cry: , tesila jsem se, ze si ji porodim sama a ono se to vsechno pred 4dny zkomplikovalo… tak mi prosim v utery 2.3. dopoledne drz vsechny palecky, at je mala v poradku!A taky.. gratuluju Ti k te holcicce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
25.2.10 20:52

Budu na vás obě myslet! Chápu, že to pro tebe není vůbec příjemné a chtěla jsi to mít, tak jak to má být, ale věř, že nejdůležitější je, aby byla malá v pořádku! Nikdy se nedá říct, jak to všechno dopadne a císař není katastrofa… Držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
25.2.10 21:03

Doufam, ze vse bude oka. Prijde mi neuveritelne, ze uz za par dni ji budu drzet v naruci… dekujeme a budeme drzet palecky i vam, holky, at si to uzivate a vse jde tak jak ma! A napis nam sem obcas nejake novinky jak se vam dari :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
25.2.10 21:06

Jasný :-) a kdyby jsi chtěla pošli nějaké fotečky malé a info, jak je na mail :-) smaria@email.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
25.2.10 21:17
smaria píše:
Jasný :-) a kdyby jsi chtěla pošli nějaké fotečky malé a info, jak je na mail :-) smaria@email.cz

Urcite poslu, rada se pochlubim :-) Budu tam pry cca 8dni,tak jak prijdeme domu, tak poslu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
25.2.10 21:28

Bude krásná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
26.2.10 09:15

Smraia - gratuluju k holčičce :kytka: :-) za sebe hlasuju pro Viktorku

tamichita - budu na vás myslet a držet palce a 2.3. je krásný datum, mě se dcera narodila 3.4. :lol: a taky šla císařem, ale to je ve chvíli, kdy jí budeš držet v náručí, úplně vedlejší :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
26.2.10 09:52

Tamichito, císaře se neboj, je to určitě to nejlepší řešení, jaký může být a máš dost času se s tím „smířit“. Taky mám za sebou císaře, ke kterýmu se přešlo po cca 10hodinách snažení se o normální porod. Jestli je to jen trochu možný, doporučuju epidurál. Ajestli se bojíš, že příště to bude zase císařem, tak já jsem důkaz, že nemusí. Držím palce, at je všechno o.k. :-D

• Citovat
  • Upravit
jjelena
26.2.10 09:53

Smario, nezapomen pak napsat, jaký jméno jste zvolili

• Citovat
  • Upravit
351
26.2.10 18:49
sandrik píše:
Smraia - gratuluju k holčičce :kytka: :-) za sebe hlasuju pro Viktorkutamichita - budu na vás myslet a držet palce a 2.3. je krásný datum, mě se dcera narodila 3.4. :lol: a taky šla císařem, ale to je ve chvíli, kdy jí budeš držet v náručí, úplně vedlejší :wink: :lol:

Ahojky, dekuju za podporu. Muzu se zeptat, proc sla cisarem? Jak dlouho to asi trvalo? A dali ti ji hned, nez ji umyli a zmerili a tak…? To je pekne datum, hezky se pamatuje :palec:

Moc dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
26.2.10 18:59
jjelena píše:
Tamichito, císaře se neboj, je to určitě to nejlepší řešení, jaký může být a máš dost času se s tím „smířit“. Taky mám za sebou císaře, ke kterýmu se přešlo po cca 10hodinách snažení se o normální porod. Jestli je to jen trochu možný, doporučuju epidurál. Ajestli se bojíš, že příště to bude zase císařem, tak já jsem důkaz, že nemusí. Držím palce, at je všechno o.k. :-D

Jjeleno, dekuju moc. Nejdriv jsem to obrecela, ale jak jsem se vzpamatovala z soku, tak jsem se s tim smirila..no, co mi taky zbyva, ze :) Jojo, epidural mi zavedou mezi obratle ( z toho mam zvlastni pocit, brrr )
Jooo, nejake priste, to teda nevim, po tom co jsem celou dobu prozvracela a ted na konci toto, nooo, to jeste uvidime, ale pritel uz si planuje syna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
26.2.10 21:10

tamichita - šla jsem na vyvolání (termíny jsem měla 22 a 23.3.), dali mi vybrat jestli indukci nebo CS, kvůli odhadu velikosti 4,5kg, chtěla jsem indukci, ale holce se ven nechtělo :lol:
Trvalo to a když už jsem mohla tlačit, tak se zjistilo, že má hlavičku na stranu a nešlo jí přetočit, takže proto nakonec CS. Epi se nepodařilo píchnout - jak byla sestouplá, nemohla jsem se dostatečně nahrbit a do toho furt kontrakce, takže jsem byla v celkový anestezii a viděla ji až pár hodin po. Trochu mě to mrzí (naoko jsem byla na manžela naštvaná, že já to celý oddřela a on jí viděl první, ještě neumytou :D). Ale vlastně jsem byla ráda, protože jsem se v narkóze aspoň vyspala návdavkem za probdělou noc :lol:

Když mi jí pak přinesli, tak jsem se ani nedivila, že jsem tu její kebulku neprotlačila :D měla obvod 41cm (a 4kg, 54cm) ;) a na šošolce jsem jí chuděře udělala modřinu jak jsem jí tam cpala jak slona do ucha jehly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

s kojením jsme problém neměly, pila jak divá už v porodnici a já navíc měla mlíka, že bych ho mohla prodávat, s odstupem času na tyhle první dny sžívání ráda vzpomínám, je strašný jak to uteklo, za chvilku jí bude 5 8-o

Někdo říká, že u porodů CS je problém s navázáním vztahu matka-dítě, ale myslím, že se to trochu přehání (máma taky rodila CS - jsem z dvojčat a vztah máme super) :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
26.2.10 23:09

Sandriku, přesně jak píšeš, o tom vztahu matka-dítě. Ne že bych měla s mladší dcerou špatn vztah, to vůbec ne. Ale starší se narodila císařem sice pod epidurálem, tak jsem jí ještě na sále přiložila a rozkojila jsem se takřka okamžitě a je to šílenej mazlík a donedávna se ode mě pomalu nehla na krok.
Malá se narodila přirozeně bez jakýchkoliv komplikací. Bohužel jsem se nerozkojila, byla na Sunaru. Mazel to není a ani pusinkovač, samostatná až to bolí. A rozhodně to není tím, že bych se k ní chovala jinak.
Se starší jsme samozřejmě byly 6 dnů od sebe, malou jsem měla hned u sebe, takže jen způsobem porodu ta „maminkování“ nebude. :-D

• Citovat
  • Upravit
351
28.2.10 11:31

holky, vy jste mi to tak pekne popsaly, ze se zacinam tesit :lol: Nejvic me na tom ale uklidnuje, ze to bude delat clovek, ktereho znam od detstvi :-) tak ja se pak pochlubim kolik jsme vazily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí