Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
smaria píše:
Tak píšu další novinky, sestra i brácha čekají kluky, prý je to jistýTak se ještě čeká na nás, všichni jsou zvědaví, jestli bude alespoň jedna holčička…Kdo máte holčičku, můžete mi popsat Váš průběh těhotenství, je možné nebo spíš věříte, že se to proti maminkám s chlapečkama v bříšku liší?
Ahojky, ja cekam holcicku ( temer jedina ze vsech mych kamaradek a nase tehotenstvi se vyrazne lisily ) zatimco kamaradky „rostly“ do krasy, tak mne se delaly a stale delaji bolave pupinky na obliceji i zadech, brisko mam hodne kulate, zvracela jsem od zacateku a stale zvracim 14dni pred porodem!!! asi do 6mesice jsem nemohla ani videt ani citit maso, prvnich nekolik mesicu jsem prezivala na nanucich a hlavne citrusech, bylo to jedine co jsem nevzvracela. Vyzvracela jsem i obycejnou vodu!! Kvalita vlasu se mi silene zhorsila, nedrzi mi na nich ani barva, nerostou mi nehty ani chlupy po tele a taky mam cele tehotenstvi hodne cervene tvare a dost jsem se v obliceji zmenila, ale ne k lepsimu… tak to jsou hlavni rozdily mezi mnou a mymi kamaradkami, ktere cekaly chlapecky a s tim malem kamaradek, co maji holcicky se shodujeme temer na vsem.
smaria - no tak já věděla, že budu mít holčičku, ale přitom jsem v těhu svým způsobem zkrásněla, měla jsem úžasnou pleť, vlasy se nezměnily (to až po porodu začly padat a kvalita nifmof), měla jsem velký bříško a špičatý, ani jsem nezvracela a chutnalo mi úplně vše (ostatně jako vždy) a taky mi vyrostly prsa ![]()
dle babských rad mi každý tvrdil že to bude kluk (holky prý berou krásu, bříško je kulatý atd), no a je to holka jako šmolka ![]()
Těhotenství do 6-7.měsíce bych si zfleku zopakovala
pak už to byl záhul, valit se s tím pupkem, mít okopaný žebra a játra a furt lítat čůrat a blbě se mi spalo, ale jak říkám ty první 2/3 byly fajn
sandrik píše:
smaria - no tak já věděla, že budu mít holčičku, ale přitom jsem v těhu svým způsobem zkrásněla, měla jsem úžasnou pleť, vlasy se nezměnily (to až po porodu začly padat a kvalita nifmof), měla jsem velký bříško a špičatý, ani jsem nezvracela a chutnalo mi úplně vše (ostatně jako vždy) a taky mi vyrostly prsa
dle babských rad mi každý tvrdil že to bude kluk (holky prý berou krásu, bříško je kulatý atd), no a je to holka jako šmolkaTěhotenství do 6-7.měsíce bych si zfleku zopakovala
pak už to byl záhul, valit se s tím pupkem, mít okopaný žebra a játra a furt lítat čůrat a blbě se mi spalo, ale jak říkám ty první 2/3 byly fajn
závidím ![]()
Ahoj, já taky čekala podle všeho kluka a to pokaždý a máme dvě holky. Takovou plet a kvalitu vlasů a nehtů jako v těhu jsem neměla nikdy. I to břicho… poprvý jsem rostla do šířky, to bylo jediný, co nasvědčovalo holce a podruhý dopředu.
Prostě se to nedá srovnávat. Kamarádka měla obě těhotenství na chlup stejný a má holku a kluka.
At je to, co je to, hlavně že to bude zdravý ![]()
Ahojky,ja cekam holcicku a take se stale nemuzeme rozhodnout pro jmeno.Kdyz uz se mi nejake zalibi,vzpomenu si ze uz ho ma moje setrenka,ebo bratranec(a tech mam hodne
)takze musim vymyslet jine.Prosla jsem kalendar,napsala prihodna jmena na listecky s pritelem jsme losovali,vysla z toho NELA a Natalka,ale Pritel se jmenuje NEZVAL tak nevim!?
Do konce kvetna mam cas tak uvidime?!Preji stastnou ruku pri vyberu
LUCIE
Gratuluju
v poledne jsem tu nakukovala a teď jsem se už dočkala
a ty taky
A mimísek je v pořádku?
Všeho má dostatek a na svém místě v pořádku
Byli jsme s přítelem ze všeho na měkko…dědeček se nám rozplakal do telefonu
takže mazec!
Jj a kolik radosti přinese až se narodí
Tak už můžete zůžit okruh jmen, když čekáte holčičku. Ostatní tuším čekají kluky od Vás, co? Tak aspoň si nebudete konkurovat se jménama a ještě bude vaše princeznička miláček babiček a dědečků ![]()
Hlavně si bude muset vybudovat své místo a postavení mezi chlapama!
U nás jsou miláčkové všichni, ségry narozený Filípek je snad největší! Toho už nikdo nepřekoná, když byl první! Jméno máme Sára a Viktorie…ještě se uvidí ![]()
Já bych jméno které začíná na NELA- NEZVALOVÁ nedávala …To je jak u nás…Jana Janouškovcová přece nejde! Líbilo by se mi třeba Klára Nezvalová…
Taky se přidávám ke gratulacím… a jednoznačně hlasuju pro Viktorku. Těch Sár je opravdu spousta, za to Viki je originální, no né až tak moc, ale zní mi to líp. ![]()
Děkuji, jste moc hodné! Jdu si dnes za odměnu zacvičit
a zítra vyrazíme na nákupy ![]()