Jméno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4086
6.1.10 16:50

Smaria, pohlaví mi dr. řekl už ve 14. týdnu, ale to je spíš výjimka, že byl dobře natočený. Sáru jsme chtěli taky, ale co se přeoperoval můj spolužák z gymplu na holku a dal si jméno Sára, tak je mi to jméno hnusný :poblion: Buď ráda, že k tomu jménu nemáš takové asociace jako já :palec: Ale jinak do té doby jsem byla do Sáry zamilovaná :srdce:
A zkoušela jsi udělat třeba numerologický rozbor jména? Teda jestli jsi k těmto věcem trochu nakloněná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
6.1.10 17:16
zuzuz píše:
Smaria, pohlaví mi dr. řekl už ve 14. týdnu, ale to je spíš výjimka, že byl dobře natočený. Sáru jsme chtěli taky, ale co se přeoperoval můj spolužák z gymplu na holku a dal si jméno Sára, tak je mi to jméno hnusný :poblion: Buď ráda, že k tomu jménu nemáš takové asociace jako já :palec: Ale jinak do té doby jsem byla do Sáry zamilovaná :srdce:
A zkoušela jsi udělat třeba numerologický rozbor jména? Teda jestli jsi k těmto věcem trochu nakloněná?

Taky jsem chtela dat male jmeno Sara, ale sousedi si poridili fenu a dali ji jmeno Sara, coz bych mozna jeste prezila, ale pritel ma kamarada on si rika Sara a mne je z nej na :poblion: takze Sara padla, coz me mrzi.. Ale Viktorie je taky pekne :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
6.1.10 17:23

Co ty chlapi blboun????Jeden se předělá a další si jen tak říká Sára? Blázni!!!! :-) Sára je ideál pro dlouhé přijmení… A co ten Kryštof?

Kryštof Janouškovec.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
6.1.10 18:18

Je fakt, že my jsme taky od Sáry upustili hodně kvůli tomu, že je to „psí“ jméno. Jeden pes by mi nevadil, ale unás jich je asi 5 a do toho naše dcera? Jako Patricie je jediná i mezi dětma. A přitom je to jméno z českýho kalendáře… le vážně v našem okolí žádnou neznáme. Za to Hedviku jsme neznali ani jednu a od tý doby, co máme Hedviku doma, bych jich napočíala snad 10, dokonce i ve školce jsou ve třídě dvě :-D

• Citovat
  • Upravit
jjelena
6.1.10 18:19

Jo a ten Kryštof je dobrej, celkem mi to dobře zní i s těma dvěma „š“

• Citovat
  • Upravit
351
6.1.10 18:37

Mne osobne se Krystof moc nelibi, nebo ne nelibi, ale nedala bych takove jmeno. Mne se spis libi jmena typu Max, Lucas, Dan ( ne Daniel )… ale doma by mi ani jedno neproslo, takze jeste, ze budeme mit holcicku. SMario az budes vedet co to je, dej vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
6.1.10 20:55

Max už v naší rodině je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
29.1.10 13:18

Smario, tak co novýho? zapomněla ses pochlubit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
31.1.10 21:25

Zatím se není s čím chlubit… Můj pan doktor je prazvláštní, nemá nějak snahu se „kouknout“, co budeme mít…jsem z toho dost smutná, protože ve středu jsem ve 20.týdnu a kamarádky, co mají termíny po mně to už ví :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
2.2.10 12:47

Smario, a už jsi byla na UTZ ve 20. týdnu? Tam by ti to měli říct, pokud to bude vidět a prcek si to svoje tajemství nebude zrovna zakrývat. A jak to dopadlo se jménem? Jsem zvědavá baba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
2.2.10 19:32

Pro holčičku to asi vyhrála Sára, což pro Tebe asi není favorit ve jménech, ale až Ti třeba pošlu fotku, tak zapomeneš na šíleného spolužáka :-) na kluka se nemůžeme domluvit…mně se líbí Kryštof…Taky pořád řešíme kočárek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
4.2.10 12:49

No Sára je krásný jméno a manžel by byl moc rád. Tak domluveno, pak pošli fotku a třeba se to ve mně zlomí :mrgreen: I Kryštof je pěkný, hlavně ať se jméno líbí Vám a na ostatní se vykašlete. olivera nám taky odsuzovali a teď jsou z toho jména nadšení :-)
Kočárek je velký rozhodnutí. Záleží, co od něj očekáváš, kde budeš jezdit, jak často… a co potom barva, státnice proti tomu byly hračka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
4.2.10 20:23

My máem Jirku a Terezku, Jinakse mimoc líbila Barborka, Veronika a Vendulka..Verunka je 4.2 Teri se narodila 6,2..
Klucičí semi Líbil , Honzík a Radim, I Richard..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
4.2.10 20:28

Veronika je moc hezké jméno! Jen nevím, jestli k příjmení ne moc dlouhé…Veronika Janouškovcová???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
4.2.10 20:50

Ahojky já mám Isabelu,k tvému přímení se hodí nejvíc Nora,jinak kočárek všechny co máš za favority jsou super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí