Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Smaria, pohlaví mi dr. řekl už ve 14. týdnu, ale to je spíš výjimka, že byl dobře natočený. Sáru jsme chtěli taky, ale co se přeoperoval můj spolužák z gymplu na holku a dal si jméno Sára, tak je mi to jméno hnusný
Buď ráda, že k tomu jménu nemáš takové asociace jako já
Ale jinak do té doby jsem byla do Sáry zamilovaná ![]()
A zkoušela jsi udělat třeba numerologický rozbor jména? Teda jestli jsi k těmto věcem trochu nakloněná?
zuzuz píše:
Smaria, pohlaví mi dr. řekl už ve 14. týdnu, ale to je spíš výjimka, že byl dobře natočený. Sáru jsme chtěli taky, ale co se přeoperoval můj spolužák z gymplu na holku a dal si jméno Sára, tak je mi to jméno hnusnýBuď ráda, že k tomu jménu nemáš takové asociace jako já
Ale jinak do té doby jsem byla do Sáry zamilovaná
A zkoušela jsi udělat třeba numerologický rozbor jména? Teda jestli jsi k těmto věcem trochu nakloněná?
Taky jsem chtela dat male jmeno Sara, ale sousedi si poridili fenu a dali ji jmeno Sara, coz bych mozna jeste prezila, ale pritel ma kamarada on si rika Sara a mne je z nej na
takze Sara padla, coz me mrzi.. Ale Viktorie je taky pekne
![]()
Co ty chlapi blboun????Jeden se předělá a další si jen tak říká Sára? Blázni!!!!
Sára je ideál pro dlouhé přijmení… A co ten Kryštof?
Kryštof Janouškovec.....
Je fakt, že my jsme taky od Sáry upustili hodně kvůli tomu, že je to „psí“ jméno. Jeden pes by mi nevadil, ale unás jich je asi 5 a do toho naše dcera? Jako Patricie je jediná i mezi dětma. A přitom je to jméno z českýho kalendáře… le vážně v našem okolí žádnou neznáme. Za to Hedviku jsme neznali ani jednu a od tý doby, co máme Hedviku doma, bych jich napočíala snad 10, dokonce i ve školce jsou ve třídě dvě ![]()
Jo a ten Kryštof je dobrej, celkem mi to dobře zní i s těma dvěma „š“
Mne osobne se Krystof moc nelibi, nebo ne nelibi, ale nedala bych takove jmeno. Mne se spis libi jmena typu Max, Lucas, Dan ( ne Daniel )… ale doma by mi ani jedno neproslo, takze jeste, ze budeme mit holcicku. SMario az budes vedet co to je, dej vedet ![]()
Zatím se není s čím chlubit… Můj pan doktor je prazvláštní, nemá nějak snahu se „kouknout“, co budeme mít…jsem z toho dost smutná, protože ve středu jsem ve 20.týdnu a kamarádky, co mají termíny po mně to už ví ![]()
Smario, a už jsi byla na UTZ ve 20. týdnu? Tam by ti to měli říct, pokud to bude vidět a prcek si to svoje tajemství nebude zrovna zakrývat. A jak to dopadlo se jménem? Jsem zvědavá baba ![]()
Pro holčičku to asi vyhrála Sára, což pro Tebe asi není favorit ve jménech, ale až Ti třeba pošlu fotku, tak zapomeneš na šíleného spolužáka
na kluka se nemůžeme domluvit…mně se líbí Kryštof…Taky pořád řešíme kočárek ![]()
No Sára je krásný jméno a manžel by byl moc rád. Tak domluveno, pak pošli fotku a třeba se to ve mně zlomí
I Kryštof je pěkný, hlavně ať se jméno líbí Vám a na ostatní se vykašlete. olivera nám taky odsuzovali a teď jsou z toho jména nadšení ![]()
Kočárek je velký rozhodnutí. Záleží, co od něj očekáváš, kde budeš jezdit, jak často… a co potom barva, státnice proti tomu byly hračka ![]()
My máem Jirku a Terezku, Jinakse mimoc líbila Barborka, Veronika a Vendulka..Verunka je 4.2 Teri se narodila 6,2..
Klucičí semi Líbil , Honzík a Radim, I Richard..
Veronika je moc hezké jméno! Jen nevím, jestli k příjmení ne moc dlouhé…Veronika Janouškovcová???
Ahojky já mám Isabelu,k tvému přímení se hodí nejvíc Nora,jinak kočárek všechny co máš za favority jsou super!