Jméno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
361
5.2.10 22:32

Nedalo mi to trošku jsem zapátrala a našla na maminka.cz

LINA
význam jednak zkrácenina jména Linus (s vlasy barvy lnu), také zkrácnina jména Karolína
domácí podoby Linuška, Linka, Linečka
svátek 23.9.

Kamarádka to má podle Elišky takže datum trochu jinak. Kdyžtak ji mohu zavolat a zjisit jak to bylo s rodným listem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
5.2.10 23:01

Díky, zajímalo mě, jestli to neměli nějak složité :-)
Už jsem strašně napnutá, co budeme mít…ještě se chci zeptat, jestli jste si sepisovaly nějaký průběh do porodnice, co a jak chcete a mělo by být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
8.2.10 16:47
smaria píše:
Díky, zajímalo mě, jestli to neměli nějak složité :-)
Už jsem strašně napnutá, co budeme mít…ještě se chci zeptat, jestli jste si sepisovaly nějaký průběh do porodnice, co a jak chcete a mělo by být?

Ja mam termin uz za par dni, tak ja jsem si to sepsala asi pred 2 tydny. Urco mas jeste cas :) uz jsem moc napnuta, co teda budete mit 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
8.2.10 17:02

Držím palce, ať Ti vše dopadne dobře a miminko je v pořádku a Ty taky! Myslím, že Ti řeknu, co budeme mít, až budete doma spolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
8.2.10 18:53
smaria píše:
Držím palce, ať Ti vše dopadne dobře a miminko je v pořádku a Ty taky! Myslím, že Ti řeknu, co budeme mít, až budete doma spolu :-)

Kdy jdes na ten utz, kde ti to maji rict? Mozna jsi to tam nekam psala, ale ja vsechny prispevky necetla.. jake jste nakonec zvolili jmena?

No, ja doufam, ze uz to bude, protoze ja uz nemuzu, citim se strasne, vypadam strasne, jsem obrovska, vsechno me boli, blbe se mi dycha, blbe se mi chodi :mrgreen: no mam brecet nebo se smat. Uz se moc tesim az to prijde, je mi jedno jak to bude bolet, hlavne, ze se mi pak ulevi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
8.2.10 22:31

Na ten velký ultrazvuk do screeningového centra jdu 23.2. a nemůžu se dočkat. začala jsem minulý týden cítit pohyby, celkem tam divočí :-) Já jsem zatím přibrala 1,5kg a jím celekm normálně, nepřejídám se, ale dělá se mi spíš pneumatika než pěkné těhu bříško do předu 8-o Tak se uvidí… Jména zatím výtězí SÁRA A ŠTĚPÁN, ale nic není jisté, na nic moc se netváříme ani jeden, chtělo by to něco ohromujícího :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
10.2.10 11:30

Smario, 23. budu na tebe myslet, ať ti utz dopadne dobře a mimísek se ti ukáže v plné parádě :mrgreen:
jen 1,5kg jsi přibrala 8-o Koukej pořádně jíst :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
10.2.10 11:40

1,5kg je fakt malo! Jez, at mas zdrave mimi! Pneumatika? :D tak to mozna bude chlapecek, u holcicek je to brisko takove kulate a roste tak jakoby ze vsech stran :DD Ale neboj, jeste budes vzpominat na casky, kdy to byla „pneumatika“ :D Ja uz radeji neprezentuju kolik jsem pribrala, ale ja uz ted hodne zadrzuju vodu :-x
Kolikaty, ze jsi tt? Tak sem pak hod fotecku, at se podivame. Ja byla vcera u doktora a mala uz zacala sestupovat, tak jdu v pondeli znova na kontrolu, no zacinam byt troska nervozni 8-o

Tak pokud z tech jmen nejste nadseni, tak treba se casem neco objevi samo. Ale Sara je v pohode :palec: a zkouseli jste si najit na webu nejaky seznam neobvyklych jmen nebo tak neco? Je jich tam fakt spousta. Ja bych si tam vybrala, kdybych cekala chlapecka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.10 09:45

Jméno

Ahoj Maruš.Já čekám miminko 12.3. a strašně se mi líbí jména :pro kluka - Marek,Nikolas :pro holku - Eleanor,Liliana,Samanta

co ty na to? :-D

já bych doporučovala Samantu jestli to teda bude holka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.2.10 09:54

Mně se líbí ten Nicolas na kluka :-) Samantu asi ne, k tomu totálně českému příjmení by to bylo vtipné :-), ale jinak to jméno je moc hezké! Dnes se ségra dozvěděla, že bude mít kluka, má termín 3 dny předemnou a brácha s manželkou taky čekají, a dnes už jim to taky snad řeknou, mají termín stejný den, jako ségra :-) je to takový rodinny babyboom :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
11.2.10 10:00

takže o to víc složitější se netrefit do stejného jména jako ti druzí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.2.10 10:06

No se ségrou se domlouváme, brácha s manželkou to nějak tutlají, ale snad se netrefíme :mrgreen: ale při takovém počtu? Nikdy nevíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
11.2.10 10:09

musíš porodit po nich a když tak ještě mít v zásobě jiný jméno, kdyby náhodou :mrgreen:
Babička to bude mít složitý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
11.2.10 10:26

smaria - to je fajn, že to je v rodině takhle pohromadě :lol:
u nás v rodině se během 4 let narodilo 5 dětí (jeden rok byla pauza, kdy nerodil nikdo, jinak průběžně :D ). Jsme 3 sestry a k tomu ještě jedna sestřenice a když se sejde celá rodina pospolu, je to pak mazec - jak mateřská školka :D čekám až budeme rodit druhý a další děti a přidají se zbylý dvě sestřenice, to bude teprve veselo :mrgreen:

Redscherry - mě se z nabízených líbí Marek a Eleanor, ikdyž ty ostatní jsou taky pěkný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.2.10 11:12

Tak píšu další novinky, sestra i brácha čekají kluky, prý je to jistý :lol: Tak se ještě čeká na nás, všichni jsou zvědaví, jestli bude alespoň jedna holčička…Kdo máte holčičku, můžete mi popsat Váš průběh těhotenství, je možné nebo spíš věříte, že se to proti maminkám s chlapečkama v bříšku liší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí