Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
sandrik píše:
se těším na zprávy od Tamichi … tak co uuuuž?
Ahojky Sandriku,
tak uz jsme doma. Viktorka se narodila 2.3. v 8:45 rano. Mela 4070g a 50cm. Obvod hlavicky 36cm.. takze to nakonec mohlo jit prirozenou cestou… ale nevadi, aspon to byla rychlovka. Jen potom to troska vic bolelo, myslim druhy den, ale to asi znas.
Mela vic nez 10% ubytek vahy, tak si nas tam nechali dele, ale rychle nabira. Je to moc moc hodne miminko, vubec zatim neplace a porad spinka, jsem zvedava kdy se to zmeni ![]()
Je tak strasne nadherna, nikdy v zivote jsem neverila, ze je mozne k nekomu citit tolik lasky
![]()
smaria píše:
GRATULUJEMEEEEEEEEEE!
Je nádherná! Opatrujte se
Děkujeme
![]()
No, to příjmení je fakt krkolomný, ale stejně si nakonec dáš jméno podle svýho (jako já, i když se mi rýmuje s příjmením, ale byla to srdeční záležitost).
Jenom ti napíšu moje posledí typy na holku a na kluka:
Alex
Benedikt
Damien
Jonáš
Maxim
Noemi
Maya
Sofie
tamichita píše:sandrik píše:
se těším na zprávy od Tamichi … tak co uuuuž?Ahojky Sandriku,
tak uz jsme doma. Viktorka se narodila 2.3. v 8:45 rano. Mela 4070g a 50cm. Obvod hlavicky 36cm.. takze to nakonec mohlo jit prirozenou cestou… ale nevadi, aspon to byla rychlovka. Jen potom to troska vic bolelo, myslim druhy den, ale to asi znas.
Mela vic nez 10% ubytek vahy, tak si nas tam nechali dele, ale rychle nabira. Je to moc moc hodne miminko, vubec zatim neplace a porad spinka, jsem zvedava kdy se to zmeni
Je tak strasne nadherna, nikdy v zivote jsem neverila, ze je mozne k nekomu citit tolik lasky![]()
gratuluji!!!
""http://images.jellymuffin.com/images/baby/images/congrats_on_the_new_baby.gif:http://images.jellymuffin.com/…new_baby.gif baby Graphic Comments target="_blank
""http://images.jellymuffin.com/images/baby/images/itsagirl.gif:http://images.jellymuffin.com/…itsagirl.gif baby Graphic Comments target="_blank
tamichita píše:sandrik píše:
se těším na zprávy od Tamichi … tak co uuuuž?Ahojky Sandriku,
Mela vic nez 10% ubytek vahy, tak si nas tam nechali dele, ale rychle nabira. Je to moc moc hodne miminko, vubec zatim neplace a porad spinka, jsem zvedava kdy se to zmeni
Je tak strasne nadherna, nikdy v zivote jsem neverila, ze je mozne k nekomu citit tolik lasky![]()
posílám obrovskou gratulaci
![]()
tak ať se vám dobře daří i dál a hodné spavé miminko bude určitě minimálně 2 roky
(a koukám, že taky žádný drobek a stejně jako ta moje je ranní, Anet se narodila 8,21
)
S láskou je to jak píšeš - člověka to zaplaví ani neví jak
a já i dojetím brečela, když jsem jí viděla poprvé a hned jsem říkala, že určitě do toho půjdu znova, že to je něco nepopsatelně nádhernýho, když držíš novorozenečka v náručí ![]()
Mateřská láska je něco úplně jiného než k partnerovi nebo rodině, myslím, že to je to nejsilnější, co člověk může prožívat ![]()
Ahoh holky,
tak v neděli to bude dva roky, co mám Jasmínku ![]()
A… jsem těhotná
Že bysme otevřeli téma „jméno“? ![]()
Rozhodně bych se vyhla jménům Jan/Jana, případně i Jolana, Johana atd. Určitě ruce pryč od všeho zahraničního, s tím jménem by to nešlo. Vybírala bych nějaké tradiční jméno, například pro kluka Tomáš nebo Matouš, pro holku pak třeba Káťa nebo Lucie. Nějakou klasiku)
Ahoj holky, za tři měsíce se nám má narodit naše prvorozené, pohlaví nevíme. Hledáme vhodné jméno a nemůžeme se shodnout. Jaké jméno by se Vám líbilo ke jménu Švácha. Podotýkám, že moc nemusíme jména typu Lili, Jasmína, Jessica…
Adam, Daniel, Petr, Jan, Martin
Anna, Markéta, Petra, Adéla, Martina
@Anonymní píše:
Ahoj holky, za tři měsíce se nám má narodit naše prvorozené, pohlaví nevíme. Hledáme vhodné jméno a nemůžeme se shodnout. Jaké jméno by se Vám líbilo ke jménu Švácha. Podotýkám, že moc nemusíme jména typu Lili, Jasmína, Jessica…
Mě jako první napadlo Petra Šváchová - Jaroslav Švácha
![]()