Jméno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65376
4.1.10 14:05

Ahoj holky…
jen ke jménu co se mi líbí a je z těch kratších je Thea…no asi moc čučím na Ulici :mrgreen:
pak Mija…a kluk David-doma mi neprošel :-? a Vojta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
4.1.10 14:57

Vojta je přítel- tak to nemůžu :-) ale to je moc hezký!Thea taky- asi taky moc čučím na Ulici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.10 15:41

Já mám Vítka - v RL zapsán jako Vít a pro holčičku jsme měli Vendula - řikali bychom jí Vendy.
Dohodli jsme se nakonec na jménu kratším a hlavně skloňovatelném pro věk mimča, puberťáka a důchodce :mrgreen:

Pro holčičku se mi líbíz těch kratších i Ina,Anna,Tina,Eva,hodně se teda dává Ella,Ema,Nela.

Přiznám mám spíše slabost pro ty starší jména Leontýnka, Jindřiška, Amálka, Jonáš, Matěj,Jindřich, no jaksi mi z toho u manžela nic neprošlo :roll:

Jsem taky rak, čeven je krásný měsíc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
4.1.10 17:02

J

Příspěvek upraven 12.12.11 v 16:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
4.1.10 21:34

Ahojky, s těma jménama je to vždycky dilema. Ještě když jsem nebyla těhotná, tak jsem chtěla vždy Agátu a nakonec jsem otěhotněla a všichni mě Agátu kritizovali a stejně jsem ju dala a teď se to všem moc líbí. Otěhotněla jsem po druhé a chtěla jsem Emu, jenomže jsem čekala dvě holčičky, tak jsem nevěděla druhé a nakonec jsem dala Ema a Ella, taky mě to každý kritizoval, vím, že těch jmen je hodně, ale chtěla jsem nějaké krátké a aby se to k sobě hodilo, tak mám Agátku, Eminku a Ellinku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
4.1.10 21:56

Moc hezké :-) to já prožívám stále dilema :-) přítele to nějak zvlášť nevzrušuje- „času je dost, ne?????“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
4.1.10 22:20

Hele a co Luisa? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
5.1.10 00:18

S temi utz je to pravda, mas narok jen na urcity pocet a ostatni by jsi si mela hradit sama.. ale.. asi zalezi na doktorovi. Muj mi dela utz pokazde, kdyz tam prijdu a zadarmo :) a to ma na nastence napsano, ze nad ramec pojistovny to stoji 400kc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
5.1.10 21:26

Celý jsem to nepročítala, ale příjmení bude mít teda pěkně dlouhý :-)
Tak mě se líbí Mia.
Jinak já jsem ani v jednom těhotenství neměla chuť na maso - ale ovoce to mi šmakovalo, při prvním mandarinky a při druhým jablka. Mám dvě holčičky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
5.1.10 22:29

Nečetla jsem všechny návrhy, ale hezky mi zní Nela, Nora a z kluků David. My máme Hedviku a Patricii, kluk měl být poprvé Vít, podruhý Dalibor. Pro třetí holčinu plánujeme nejspíš Miriam a Dalibor zatím zůstává, mě se líbí Albert a Jeroným, ale s tím mě manžel poslal kamsi… Ještě ale musíme naplánovat to třetí těhu :-) Jinak mým velmi oblíbeným jménem je Saša, at pro kluka nebo holku, ale to manžel taky né a pro vás by to bylo pak fakt na celý řádek.

Pžeju pohodové těhu a dobrou ruku při výběru jména. Pak sem napiš rozhodnutí :lol:

• Citovat
  • Upravit
417
6.1.10 11:14

Nakonec jsem vybrala Sára a Kryštof :-) uvidíme, jestli to ještě změním :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
6.1.10 11:27

Miriam jsem chtěla taky, ale máma se tak strašně na to tvářila, že mi to znechutila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
6.1.10 12:15

Tak to my o Miriam ještě nikomiu neřekli, zatím by se asi spíš zhrozili nad tím, že chceme ještě třetí díě.
Sára je taky moc hezký jméno, taky jsme nad ním podruhý uvažovali :-)

• Citovat
  • Upravit
417
6.1.10 12:17

Ještě nevíme, co to bude, jsem v 15. týdnu- kdy tak už je možné to vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
6.1.10 12:27

Kolem 2Ott :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat