Jméno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
351
3.1.10 20:25

My jsme zase Brnaci, tedy spravne brnane :))Nastesti bydlime v domku uplne na kraji Brna, takze prirodu mame vsude okolo. No, mne bude 24. Ja myslim, ze je hodne dulezit na kolik se clovek citi a podle toho se chova :) Kocarek jsem koupila v rijnu a jsem rada, ze jsem ho koupila, protoze ted se fakt na litani po obchodech necitim… uz mi chybi jen fusak a kosmetika pro malou. Opravdu a uprimne rikam, nenechavej to na pozdni stadium tehu, aspon ja jsem ted lina jak ves, porad spim a jsem rada, ze nemusim nikam chodit. Ty budes nejvic tehotna v lete, to uz bude vedro, tak to taky nemusi byt prijemne …

A ty uz mas nejaky konkretni kocarek vybrany? Jo, uplne chapu co tim myslis… vse vybiras s mnohem vetsi peci nez pro sebe, u vseho spekulujes jestli je to to prave a tak, co? :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
3.1.10 20:28

Co se tyka toho 3D… tak ja jsem se nahlasila na 3D a bylo to zkombinovane se 4D, tak me napada jestli to neni standard, ze je to tak zkombinovane dohromady? A v kolikatem tt se tam chystas? Ja sla docela pozde, tak mi pani doktorka musela trepat s briskem, abychom ji sundali nozicky a rucicky z obliceje, byla uz dost namackana.. tak priste bych sla urco driv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
3.1.10 20:35

Jééé holky, hned jsem si vzpomněla jak já vybírala kočárek. Taky jsem nevěděla, který je ten pravý, pořád koumala, studovala, zkoušela…Ale nakonec jsem vybrala a jsem spokojená :-) Na 3D/4D utz jsem byla ve dvacátým týdnu. Ten 4D je promítání v čase, takže je to spojený. Vidíš jak se mimísek hýbe. je to moc krásný, hned jsem poznala, že je to celý tatínek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
3.1.10 20:39

to ja zase jasala, ze vypada, ze bude mit nosik maly po mne :)) ale kdo vi jak to bude, ze.. :)

Zuzuz: muzu se te zeptat, jak jsi dostala ke svemu profilu takovy ten metr co tam mas? Videla jsem, ze nekomu to tu meri kolik zbyva do porodu, tobe jak mas stareho Olivera… ja bych to chtela taky :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
3.1.10 20:42

Ahojky :wink:
máme okolí jednu Agátku a říká se jí Háťa a je to moc hezké.
Jinak bych k vašemu příjmní pravdu vybírala nějaké krátké jméno.
My máme Karlu. Nikdy jsem o tom jménu neuvažovala, až když jsem zjistila, že čekám holčičku v 15tt, tak na mě vykouklo ze seznamu jmen a bylo hotovo :lol: :lol: :lol:
Akorát jsem teda pořád slyšela, že se to jméno nepoužívá a tak, ale to mě netrápilo a prosadila si jí. a nakonec se v roce 2008 narodilo Karliček 56 a bylo to 103. holčičí jméno.
 Jitul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
3.1.10 20:43

Tamichito, ťapni na ten můj metřík a objeví se ti tam úvodní stránka a pak si navolíš jaký metřík se ti bude líbit a zadáš datumy. Vytvoří ti to nějaký text a ten potom zkopíruješ do podpisu v nastavení :-) Držím palečky ať to výjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.1.10 20:50

Tak holka z Moravy jsem taky, ale bydlím už přes dvacet let v Praze. Naši nás i se sourozenci přestěhovali, jako malé…jinak jsem z Kyjova :-) Na 3D se chystáme s kamarádkou tak do měsíce…pojedu mimo Prahu, tady chtějí strašné peníze za to!!!! Kočárek tak vybírám a líbí se mi

http://www.nej-kocarky.cz/…any-kocarek/

http://www.nej-kocarky.cz/…owdetail.php?…

http://www.mimi-kocarky.cz/…v1-2009.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
3.1.10 20:54

Dekuji :) tak ja to zkusim, to jsem teda zvedava jestli se mi to podari :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
3.1.10 20:56

Smario, to je náhodička, já jsem kousek od kyjova :-) Kočárek mám jané nomád a opravdu velká spokojenost. Za ten Utz jsem myslím platila 1200,– ,ale to si nejsem jistá, bylo to i se záznamem na dvd. Ach ta skleroza, nebo spíš mateřská demence :lol: :lol: :lol: Já jsem teď ve stavu, že opět čekám na // Ale pro holčičku bych chtěla jméno Rozárka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
3.1.10 21:00

Libi se mi ten fialovy. Cerne mi prijdou moc pohrebni, narozeni miminka je vesela udalost, takze ja osobne bych nevolila cernou… ale to je o nazoru a o vkusu. Nicmene u toho fialoveho mi prijde, ze je moc maly nakupni kos. Spoustu lidi mi doporucovalo kocarky znacky Herqules. Pry jsou kvalitni a tak.. ja si koupila http://www.emimi.cz/…1709L__3.jpg to bylo v dobe, kdy jsme byli domluveni, ze si to nenechame rict, tak jsme koupili obojetny. Jenze pritel me za par tydnu ukecal.. no, mohla jsem mit holcici :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
3.1.10 21:02

Tady v Brne za to 3D chteji 1000kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.1.10 21:04

V Praze nějak přes 1200,– a v Kolíně 600,– asi tam zajedu, je to kousek. Taky se bojím u toho černého, aby se tam neupeklo mímo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
3.1.10 21:07

tak to je hafo rozdil.. ale Kolin je kousicek. Vsak ted jak snizili materskou se bude hodit kazda korunka 8-o

Zuzuz: Rozarka, to je pekne, takove mazlive :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
3.1.10 21:08

Já mám tmavě modrý a v létě tam nějak extrémně horko nebylo, záleží asi i na materálu a jak je kočárek otevřítý. Přes léto mám odzkoušený už jen sporťák, hluboká korbička může být zase jinak :nevim:
Smario, tak ať je miminko co nejlíp na utz natočené, ať máš co nejlepší vzpomínku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
3.1.10 21:10

To je pěkný rozdíl, šest stovek do kolína určitě neprojedeš, snad jen taxíkem :lol: to teda i víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí