Jméno Adolf

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16927
17.7.19 14:40
@smurfka píše:
kdyby dala jen tohle jméno…oka…dobře, je rodové, dejme tomu.
ale v té spojitosti jiných jmen, ( nečekaně se všechny točí kolem Hitlera )…a s tou fotkou co sem dávala..opravdu normální nebude.

Tu fotku jsem neviděla a mám ji fakt z toho rozhovoru zapamatovanou jako rozumnou :oops: Já jméno Ingeborg mám spojené se Skandinávii a Norskou královnou :nevim: Taky se mi líbí a vubec to nemám ve spojitosti s Hitlerem. Ale je pravda, že mě nikdy nezajímali lidi kolem něj, ale spíše osudy lidí, kteří v tom byli nevinně - takže mám značné mezery v tomto.
No ale až mě to mrzí, kolikrát jsem tady o ni psala právě co se týče jména (a že je v pár diskuzích právě uváděno jako ironie jak pojmenovat dítě) :oops: tak už nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
17.7.19 14:44

@chs.jasmin měla ji v porodním deníčku ( ten ostatně taky stál za to ), ale pak ji stáhla.
tak samozřejmě že Ingeborg se jmenovali i jiné ženy, jde ale prostě o tu spojitost..kdyby takto někdo pojmenoval děti zvlášt, tak dobře no..
ale spojit tyto tři jména v rodině, to už opravdu smrdí.. :nevim: ( Adolf, Inga, Blondie )

• Citovat
  • Upravit
6569
17.7.19 15:15
@smurfka píše:
kdyby dala jen tohle jméno…oka…dobře, je rodové, dejme tomu.
ale v té spojitosti jiných jmen, ( nečekaně se všechny točí kolem Hitlera )…a s tou fotkou co sem dávala..opravdu normální nebude.

Jo, máš stoprocentní pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
17.7.19 15:16
@smurfka píše:
@chs.jasmin měla ji v porodním deníčku ( ten ostatně taky stál za to ), ale pak ji stáhla.
tak samozřejmě že Ingeborg se jmenovali i jiné ženy, jde ale prostě o tu spojitost..kdyby takto někdo pojmenoval děti zvlášt, tak dobře no..
ale spojit tyto tři jména v rodině, to už opravdu smrdí.. :nevim: ( Adolf, Inga, Blondie )

A nebyl tam ještě nějaký Herman?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
17.7.19 15:27
@Ester13 píše:
A nebyl tam ještě nějaký Herman?

to už fakt nevím..pamatuju si tyhle tři a tu kulovnici na krku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek