Jméno Ema

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5667
22.2.16 09:39

Neresila bych kolik jich je. Když se ti líbí, tak ho dej ;) ja deti mam a znám jen jednu Emu a jednu Enu. Obe dvouleté ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
22.2.16 09:40

S dcerou chodí do školky 4 Emy :lol: I mimo školku vím o několika.. Je to fakt krásné jméno, taky se mi moc líbí, ale odradilo mě že je jich teď všude strašně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
22.2.16 09:40

Jinak pro me je teda dulezita cetnost jmena, nikdy bych nedala bezne jmeno. Jsem vzdycky nesnasela ve skole takova ta klasicka jmena Petr (3 jen v me tride), Honza (2 v me tride), byla jsem hrda na to, ze mam na tehdejsi dobu celkem nezvykle jmeno a jsem jedina na skole. Takze z meho pohledu to jedno neni, brala bych na to ohled pri vyberu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
22.2.16 09:41

Tak to jsem netušila :-( To vypadá, že je to opravdu hodně časté…Sice se mi moc líbí, ale zase bych nerada, aby zažila situaci, jako měly například Míšy v naší třídě na gymplu, kde byly 4 v jedné třídě. Nebo známé dcera - je jich Terezek ve třídě 6! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.2.16 09:41
@Lenek píše:
Neresila bych kolik jich je. Když se ti líbí, tak ho dej ;) ja deti mam a znám jen jednu Emu a jednu Enu. Obe dvouleté ;)

Enu… 8o :D jeste ze ne Ednu :)

Ema je krasny, casty, ale nevadi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
22.2.16 09:42

Cekame holku a bude to Ema- manzel vybral. Na zadnym jinym jsme se neshodli a toto jsem mu teda z jeho vyberu jediny odkyvla. Ano, vim, ze je ted hodne davany :roll: ale u nas na vesnici zatim jen jedna, ktera jde ted do skoly ;)
Prvni dceru mame Sofii a v te dobe jsme zadnou neznali. Po porodu se s nima roztrhl pytel a nic s tim neudelame, ze jo… 8)
Dejte si jaky jmeno chcete :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
22.2.16 09:43

Já mám kolem sebe taky hodně Em. Řekla bych, že nejvíce holiček v mém okolí se jmenuje Ema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.2.16 09:44

U nás 5 Emiček ve věku 2-5 let. Co Ela? Tu znám jen jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
@Tarinka píše:
Enu… 8o :D jeste ze ne Ednu :)Ema je krasny, casty, ale nevadi…

Já znám Ernu. Co je na Edne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839

@Zorbas Jmeno Sofie byl muj favorit v dobe, kdy jeste nebylo tak obvykle, dneska je to kazda pata holcicka pomalu, dost zevsednelo a tim se mi i znelibilo. Skoda no, ale jinak je to pro me krasne jmeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
22.2.16 09:45

V mem okoli je Emicek celkem dost, znam 4 male holcicky a posledni se narodila ted 1.2. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
22.2.16 09:46
@lauraka píše:
Jinak pro me je teda dulezita cetnost jmena, nikdy bych nedala bezne jmeno. Jsem vzdycky nesnasela ve skole takova ta klasicka jmena Petr (3 jen v me tride), Honza (2 v me tride), byla jsem hrda na to, ze mam na tehdejsi dobu celkem nezvykle jmeno a jsem jedina na skole. Takze z meho pohledu to jedno neni, brala bych na to ohled pri vyberu :-)

Ano, přesně to jsem měla na mysli. Já mám taky málo časté jméno a taky jsem byla vždycky celkem hrdá, že se tak nikdo jinej nejmenuje…Možná jsem tím postižená, že bych pak nesnesla, aby moje dítě mělo tuctové jméno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
22.2.16 09:47

Ema je krásné jméno :palec: Jmenuje se tak má neteř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
22.2.16 09:48

Tak na četnost bych zas tak nekoukala, ono se to fakt mění a děti, na který voláme jsou kolikrát jiná vlna, než jsou tou dobou v porodnici…když vybírali naši jméno pro mě, bylo tak jednou na celým sídlišti, potom co usem se narodila bylo minimálně po jedný v baráku 8) no a u malý jsme tušili, že jedno ze dvou jmen, co jsme dali malý je teď na špici, ale vzestup druhého jména mě překvapuje… dokonce jsme až druhý v republice :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
22.2.16 09:48

@cabbiria dala bych jméno, které se nám rodičům líbí, bez ohledu na to, co kde kdo říká. jasně, jsou určitá jména, která v určitých vlnách převyšují jména jiná..,ale co jako? Ema..i Emma..jsou krásná jména, tedy nevidím důvod, proč nedat. Ono..,můžeš dát stokrát neobvyklé jméno a zrovna jak na potvoru, se k vám do okolí přistěhuje někdo, se stejně starým dítětem, které se bude jmenovat stejně..jak ovlivníš, aby tam nebyly 2? Jednou Tvoje berda vyroste a koho bude zajímat, že jich např. ve škole bylo víc stejného jména?
Neblázni, přeci si nebudeš vybírat jméno, které se Ti nelíbí, jen proto, že ho nikdo nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí