Jméno Ema

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1lindas
1.6.13 14:09

Já jsem měla vybranou Viktorku a Emmičku (taky mi to s jedním m přijde neúplné), ale viktorek začalo okolo nás příbývat, tak máme Emmičku. Od
Emmy jde udělat hodně zkomolenin a zdrobnělin, takže jsem hrozně ráda, že jsme do Emmy šli. Přítel chtěl Johanku :). ale kdyby bylo druhý holčička, tak jsem pro Sofinku. Alespoň by holky měly světový jména :D

• Citovat
  • Upravit
7743
1.6.13 14:16

Mně se mnohem víc než Ema líbí Emílie. Ale já mám prý zvrácený vkus, co se týče jmen. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.6.13 18:01

Všechna jména, o kterých uvažuješ jsou krásná. U nás je třeba hodně Elišek a Sofií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
1.6.13 18:40

Emička je pěkný, ale kolem mě už jsou teď 3 Emy, i Eliška je všude, vybrala bych jiné jméno:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
1.6.13 18:46
@Fíková píše:
Mně se mnohem víc než Ema líbí Emílie. Ale já mám prý zvrácený vkus, co se týče jmen. :lol:

Jednu mám doma, takže to zvráceností nebude ;) A Emo jí říkáme taky. Původně jsme chtěli Emu, ale muž si vždycky představil tlustou hospodyni z nemocnice na kraji města a bylo vymalováno :roll: :lol:. Navíc jen Em je mraky a mraky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
1.6.13 21:59

Tak mám asi taky zvrácený vkus, dcera je Emilie. :) Emu jsem taky zavrhla z důvodu frekventovanosti, původně jsem o ní uvažovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mascd
4.9.13 16:36

Zdravím Vás všechny :),
poradíte mi prosím s jménem pro holku. Prozatím jsme se shodli na jménech Amélie a Týna. Které je podle Vás lepší nebo jaké jiné by jste volili Vy? :) Děkuji Agáta

• Citovat
  • Upravit
Mascd
4.9.13 16:37
@Mascd píše:
poradíte mi prosím s jménem pro holku. Prozatím jsme se shodli na jménech Amélie a Týna. Které je podle Vás lepší nebo jaké jiné by jste volili Vy? :) Děkuji Agáta

PS: Zapomněla jsem dopsat, že jméno je k přijmení Dvořáková.

• Citovat
  • Upravit
katka379
4.9.13 16:40

K tomuto příjmení spíše ta Týna…a nebo místo Amélie spíše česká verze Amálie :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13739
4.9.13 16:41

Zvolila bych variantu Tina, k příjmení Dvořáková se hodí skvěle :potlesk: Má ji kamarádka, říká ji Tino, Tinuš, Tinul, Tinuško, Tinulko, Tiny… Opravdu k delšímu příjmení skvělé. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
4.9.13 16:48
@Mascd píše:
poradíte mi prosím s jménem pro holku. Prozatím jsme se shodli na jménech Amélie a Týna. Které je podle Vás lepší nebo jaké jiné by jste volili Vy? :) Děkuji Agáta

No Týnka je od jména Kristýnka.. Ne? Za mě raději Amélka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mascd
4.9.13 16:51
@mamkyjáryk píše:
No Týnka je od jména Kristýnka.. Ne? Za mě raději Amélka. :kytka:

Máš pravdu. To jo. :) Ale můžeš dát normálně i Týnu. Je to to samé jak třeba Nikola. Taky můžeš dát jenom Nikki.

• Citovat
  • Upravit
1105
4.9.13 20:45

Ja mam Emmu :D je to moc hezke jmeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna766
4.9.13 21:26
@lenajs píše:
Zvolila bych variantu Tina, k příjmení Dvořáková se hodí skvěle :potlesk: Má ji kamarádka, říká ji Tino, Tinuš, Tinul, Tinuško, Tinulko, Tiny… Opravdu k delšímu příjmení skvělé. :palec:

My máme Kristinu :andel:

• Citovat
  • Upravit
Aléňa192
5.9.13 17:28

Já bych byla raději pro tu Týnku, hodí se líp k příjmení. A má to být Týna, nebo Justýna či Valentýna…právě že je to zkrácený výraz pro hodně jmen, tak možná aby se to nepletlo… Jinak k té předchozí diskuzi…Ema je i náš favorit. Na jméně pro kluka jsme se s manželem shodli v podstatě hned, ale jméno pro holčičku byl trochu oříšek. Co se líbilo mně, jemu se nelíbilo ale ani trochu a opačně. Nakonec jsme se shodli na Emě a Stele, ale Ema se hodí líp k příjmení. Tak to nejspíš bude Eminka:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure