Jméno Ema

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17745
27.10.10 09:05

Petronell je jen 8 v celé zemi! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
28.10.10 00:15

Pipi jsem nečetla, takže tetu Petronilu neznám :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.10.10 10:44

To byla taková hrozně vlezlá stará panna, co chtěla Pipi furt nacpat do dětského domova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6929
1.11.10 22:37

Já mám Emu, pže to jméno je nádherné a v našem okolí se nevyskytuje ani jedna :palec: jméno vybíral přítel, volili jsme mezi Eliškou a Emou a jsem ráda, že to vyhrála Ema :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.11.10 23:05

Tak ja mela Emmu vybranou asi 10 let a kdyby prvni syn byl holka, je to Emma. Kdyz jsem se u druheho tehotenstvi dozvedela, ze cekame holcicku, tak jsem zajasala, ze je to jasna Emma, ale kolem nas tech Em a Emm zacalo pribyvat, tak jsem se toho krasneho jmena vzdala :-( Nakonec jsme dali Stellu, ktera v mem okoli nebyla ani jedna.

A zdvojene pismeno se mi libi, mne to s jednim pismene prijde jako neuplne jmeno :nevim: Ale kazdy ma na to svuj nazor :wink:

Příspěvek upraven 15.04.13 v 14:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
2.11.10 07:40

Ahojky já mám Emily:-) naštěstí jsem se nemusela ani s nikým hádat mohla jsem se rozhodnout čistě sama,protože s ní jsem sama.Jinak kdyby mi nepovolili jméno Emily tak bych dala Emmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
2.11.10 09:05
Evelína píše:
Tak ja mela Emmu vybrannou asi 10 let a kdyby prvni syn byl holka, je to Emma. Kdyz jsem se u druheho tehotenstvi dozvedela, ze cekame holcicku, tak jsem zajasala, ze je to jasna Emma, ale kolem nas tech Em a Emm zacalo pribyvat, tak jsem se toho krasneho jmena vzdala :-( Nakonec jsme dali Stellu, ktera v mem okoli nebyla ani jedna. A dva mesice po nas znami pojmenovali svoji dceru taky Stela. Takze jsem si moc nepomohla a dost me to stve :-(A zdvojene pismeno se mi libi, mne to s jednim pismene prijde jako neuplne jmeno :nevim: Ale kazdy ma na to svj nazor :wink:

Tak kdyby Šimon byla holčička, byla by to Stella.Dost lidí se pošklebovalo, ale mě se to moc líbí - Stella-hvězda! :palec:
Jinak nebuď smutná, že ho mají i kamarádi.Na jméno není monopol! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.11.10 14:17
Alice19761 píše:
Tak kdyby Šimon byla holčička, byla by to Stella.Dost lidí se pošklebovalo, ale mě se to moc líbí - Stella-hvězda! :palec:
Jinak nebuď smutná, že ho mají i kamarádi.Na jméno není monopol! :hug:

Jenže kdyby rodily před náma nebo by řekli, jak chtějí dítko pojmenovat, tak bych Stellu nedala :nevim: Kdyby to byla Anička nebo Eliška, tak to neřeším. Měla jsem vybraná i jiná jména, tak bych dala prostě něco jiného. Já vím, že to asi moc řeším a jsou horší věci na světě, ale nějak se s tím nemůžu srovnat :-(
Začínám se bát, aby na tom Stella/Stela nebyla za chvíli s popularitou stejně jako Ema/Emma.
Ale jinak význam jména se k té naší moc hodí, ona je jak žárovka, když se usměje :lol: Stejný význam má ještě Ester, to bych udělala radost zase mamce (ta mě tak chtěla pojmenovat, ale doma jí to neprošlo) :-D

To už jsem ale odbočila, sorry za OT :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
2.11.10 15:07
Evelína píše:
Alice19761 píše:
Jinak nebuď smutná, že ho mají i kamarádi.Na jméno není monopol! :hug:

Jenže kdyby rodily před náma nebo by řekli, jak chtějí dítko pojmenovat, tak bych Stellu nedala :nevim: Kdyby to byla Anička nebo Eliška, tak to neřeším. Měla jsem vybraná i jiná jména, tak bych dala prostě něco jiného. Já vím, že to asi moc řeším a jsou horší věci na světě, ale nějak se s tím nemůžu srovnat :-(
Začínám se bát, aby na tom Stella/Stela nebyla za chvíli s popularitou stejně jako Ema/Emma.
Ale jinak význam jména se k té naší moc hodí, ona je jak žárovka, když se usměje :lol: Stejný význam má ještě Ester, to bych udělala radost zase mamce (ta mě tak chtěla pojmenovat, ale doma jí to neprošlo) :-D

To už jsem ale odbočila, sorry za OT :oops:

Já Ti rozumím :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.10 15:19
Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaký máte názor na jméno Ema? Rozhodujeme se mezi Emou a Eliškou(to jsou poslední návrhy), jinak se mi taky moc líbí Sofie a manželovi Justýna. Poraďte prosím :-)

Taky bych chtěla dát jméno Emma :srdce: Jen se mi prostě líbí Emma s dvěma „M“. Doufám jen, že pokud budu mít holčičku, že si ji doma prosadím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.4.13 15:53

Ema je krásné jméno, Eliška také, ale u Eli mám vždy pocit, že je to pro malou holčičku a dospělým ženám toto jméno teda nezávidím.. Ema mi přijde fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
14.4.13 22:01

Ahoj, z tebou uvedených jmen se mně Ema líbí nejvíc, důležité je ale také k jakému příjmení jméno vybíráte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
16.4.13 12:22

U nás to bylo stejný vybírali sme mezi Emou a Eliškou a nakonec vyhrála Emička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
16.4.13 19:16

Ema je moc krásný jméno, je pravda, že Elišku teď sice má každej, ale proč né, když se vám líbí. My máme Terezku, tech je taky všude plno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
16.4.13 19:22
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaký máte názor na jméno Ema? Rozhodujeme se mezi Emou a Eliškou(to jsou poslední návrhy), jinak se mi taky moc líbí Sofie a manželovi Justýna. Poraďte prosím :-)

Za mne určo Ema. I když je jich dost ale to Elišek taky.Ale tedy Ema se mi ze zmiňovaných jmen líbí nejvíc.(taky jsem o tomto jménu přemýšlela)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí