Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
To byla taková hrozně vlezlá stará panna, co chtěla Pipi furt nacpat do dětského domova ![]()
Já mám Emu, pže to jméno je nádherné a v našem okolí se nevyskytuje ani jedna
jméno vybíral přítel, volili jsme mezi Eliškou a Emou a jsem ráda, že to vyhrála Ema ![]()
Tak ja mela Emmu vybranou asi 10 let a kdyby prvni syn byl holka, je to Emma. Kdyz jsem se u druheho tehotenstvi dozvedela, ze cekame holcicku, tak jsem zajasala, ze je to jasna Emma, ale kolem nas tech Em a Emm zacalo pribyvat, tak jsem se toho krasneho jmena vzdala
Nakonec jsme dali Stellu, ktera v mem okoli nebyla ani jedna.
A zdvojene pismeno se mi libi, mne to s jednim pismene prijde jako neuplne jmeno
Ale kazdy ma na to svuj nazor ![]()
Příspěvek upraven 15.04.13 v 14:58
Ahojky já mám Emily:-) naštěstí jsem se nemusela ani s nikým hádat mohla jsem se rozhodnout čistě sama,protože s ní jsem sama.Jinak kdyby mi nepovolili jméno Emily tak bych dala Emmu.
Evelína píše:
Tak ja mela Emmu vybrannou asi 10 let a kdyby prvni syn byl holka, je to Emma. Kdyz jsem se u druheho tehotenstvi dozvedela, ze cekame holcicku, tak jsem zajasala, ze je to jasna Emma, ale kolem nas tech Em a Emm zacalo pribyvat, tak jsem se toho krasneho jmena vzdalaNakonec jsme dali Stellu, ktera v mem okoli nebyla ani jedna. A dva mesice po nas znami pojmenovali svoji dceru taky Stela. Takze jsem si moc nepomohla a dost me to stve
A zdvojene pismeno se mi libi, mne to s jednim pismene prijde jako neuplne jmeno
Ale kazdy ma na to svj nazor
Tak kdyby Šimon byla holčička, byla by to Stella.Dost lidí se pošklebovalo, ale mě se to moc líbí - Stella-hvězda! ![]()
Jinak nebuď smutná, že ho mají i kamarádi.Na jméno není monopol! ![]()
Alice19761 píše:
Tak kdyby Šimon byla holčička, byla by to Stella.Dost lidí se pošklebovalo, ale mě se to moc líbí - Stella-hvězda!
Jinak nebuď smutná, že ho mají i kamarádi.Na jméno není monopol!
Jenže kdyby rodily před náma nebo by řekli, jak chtějí dítko pojmenovat, tak bych Stellu nedala
Kdyby to byla Anička nebo Eliška, tak to neřeším. Měla jsem vybraná i jiná jména, tak bych dala prostě něco jiného. Já vím, že to asi moc řeším a jsou horší věci na světě, ale nějak se s tím nemůžu srovnat ![]()
Začínám se bát, aby na tom Stella/Stela nebyla za chvíli s popularitou stejně jako Ema/Emma.
Ale jinak význam jména se k té naší moc hodí, ona je jak žárovka, když se usměje
Stejný význam má ještě Ester, to bych udělala radost zase mamce (ta mě tak chtěla pojmenovat, ale doma jí to neprošlo) ![]()
To už jsem ale odbočila, sorry za OT ![]()
Evelína píše:Alice19761 píše:
Tak kdyby Šimon byla holčička, byla by to Stella.Dost lidí se pošklebovalo, ale mě se to moc líbí - Stella-hvězda!
Jinak nebuď smutná, že ho mají i kamarádi.Na jméno není monopol!Jenže kdyby rodily před náma nebo by řekli, jak chtějí dítko pojmenovat, tak bych Stellu nedala
To už jsem ale odbočila, sorry za OTKdyby to byla Anička nebo Eliška, tak to neřeším. Měla jsem vybraná i jiná jména, tak bych dala prostě něco jiného. Já vím, že to asi moc řeším a jsou horší věci na světě, ale nějak se s tím nemůžu srovnat
Začínám se bát, aby na tom Stella/Stela nebyla za chvíli s popularitou stejně jako Ema/Emma.
Ale jinak význam jména se k té naší moc hodí, ona je jak žárovka, když se usmějeStejný význam má ještě Ester, to bych udělala radost zase mamce (ta mě tak chtěla pojmenovat, ale doma jí to neprošlo)
Já Ti rozumím
!
Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaký máte názor na jméno Ema? Rozhodujeme se mezi Emou a Eliškou(to jsou poslední návrhy), jinak se mi taky moc líbí Sofie a manželovi Justýna. Poraďte prosím
Taky bych chtěla dát jméno Emma
Jen se mi prostě líbí Emma s dvěma „M“. Doufám jen, že pokud budu mít holčičku, že si ji doma prosadím ![]()
Ema je krásné jméno, Eliška také, ale u Eli mám vždy pocit, že je to pro malou holčičku a dospělým ženám toto jméno teda nezávidím.. Ema mi přijde fajn ![]()
Ahoj, z tebou uvedených jmen se mně Ema líbí nejvíc, důležité je ale také k jakému příjmení jméno vybíráte.
U nás to bylo stejný vybírali sme mezi Emou a Eliškou a nakonec vyhrála Emička ![]()
Ema je moc krásný jméno, je pravda, že Elišku teď sice má každej, ale proč né, když se vám líbí. My máme Terezku, tech je taky všude plno ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaký máte názor na jméno Ema? Rozhodujeme se mezi Emou a Eliškou(to jsou poslední návrhy), jinak se mi taky moc líbí Sofie a manželovi Justýna. Poraďte prosím
Za mne určo Ema. I když je jich dost ale to Elišek taky.Ale tedy Ema se mi ze zmiňovaných jmen líbí nejvíc.(taky jsem o tomto jménu přemýšlela)