Jméno Ema

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mascd
5.9.13 19:00
@Aléňa192 píše:
Já bych byla raději pro tu Týnku, hodí se líp k příjmení. A má to být Týna, nebo Justýna či Valentýna…právě že je to zkrácený výraz pro hodně jmen, tak možná aby se to nepletlo… Jinak k té předchozí diskuzi…Ema je i náš favorit. Na jméně pro kluka jsme se s manželem shodli v podstatě hned, ale jméno pro holčičku byl trochu oříšek. Co se líbilo mně, jemu se nelíbilo ale ani trochu a opačně. Nakonec jsme se shodli na Emě a Stele, ale Ema se hodí líp k příjmení. Tak to nejspíš bude Eminka:)

Pokud by jsme Amélii zavrhli, tak by to asi byla Týna. Ne Justýna, Kristýna, Valentýna,… prostě jen Týna. :D

• Citovat
  • Upravit
6639
2.9.14 20:46

Tak já původně chtěla Ellu, ale už jsou u nás v baráku dvě, za to Emu/Emmu neznám ani jednu, takže jeden z faovitů :srdce: Pak se mi líbí Nela a Sára :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
2.9.14 23:02

Je Já jsem Nela a sestra je Nikola :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
22.2.16 09:22

Je Ema moc časté jméno?

Ahoj holky, zajímal by mě váš názor na jméno Ema. Je to náš opravdu velkej favorit, já jsem do toho jména zamilovaná už od puberty, trochu mě mrzí že jsem neměla dtě tak ped 10 lety, kdy se ještě tolik nedávalo. Je to jedno z mála, na kterém se shodnu i s manželem a které se mu dokonce opravdu moc líbí. My v okolí žádnou Emu nemáme, jen jednu znám, ale ta už je dospělá. Bohužel mě zklamalo a zamrzelo, že mi teď několik lidí nezávisle na sobě řeklo, že se to kolem nich hemží Emami, Ellami a Nelami. A jsou to lidi, kteří už děti mají, takže asi mají větší přehled, co teď frčí ve školce za jména :lol: A proto mě zajímá i váš názor, jak často se s Emou setkáváte vy, máte nějakou ve školce, nebo třeba i více? A dali byste jméno, které se vám sice hrozně líbí, ale je hodně populární? Děkuju všem za názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
22.2.16 09:25

My máme Emmu. Taky žádnou neznám a ani mě to nějak nezajímá. Pokud se vám jméno líbí tak ho prostě dejte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839

V mem okoli je holcicek s jmenem Ema (Emma) opravdu hodne, zrovna sousedka o tri baraky dal ma Emu :-) Mne osobne se to jmeno vubec nelibi, evokuje to ve mne prvni tridu a v ety ze Slabikare Ema mele maso, Ema ma misu… Nicmene pokud se ti to jmeno libi uz od detstvi, s manzelem se shodnete, tak to zbytecne neres a to jmeno holcicce dejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187

@cabbiria Je mi 20, takže vlastní dítě nemám a přehled o tom, jaké je nejčastější jméno ve školce také ne, ale Ema se mi moc líbí a určitě bych jí dala ;)Žádnou Emu neznám…

Mimochodem já už několik let vím, že se moje dcera bude jmenovat Nela a upřímně? Je mi jedno, kolik holek se tak bude jmenovat… mě se to jméno líbí už šíleně dlouho, takže se ho nevzdám (pokud nebudu mít samé syny :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
22.2.16 09:26

@cabbiria ja znam asi 4 emy, dve nely a 3 elly…podle me uz je to dost ohrany, dava to ted fakt kazdej. Takze za me hezky jmeno ale nedala bych ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzaniee
22.2.16 09:30

Ema je krásné jméno! :srdce: Sice čekáme kloučka, ale do papíru se jménama do porodnice jsme taky vypisovali Emu :oops:

• Citovat
  • Upravit
2839
22.2.16 09:31

Mimochodem Ema bylo v lonskem roce osme nejcastejsi jmeno…1. Eliska, 2. Tereza, 3. Anna, 4. Adela, 5. Natalie, 6. Sofie, 7. Kristina, 8. Ema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11170
22.2.16 09:32

@cabbiria My máme Emičku, ještě než jsem otěhotněla jsme věděli, že holka bude Ema :) Je fakt, že v té době jsem to jméno tak často neslyšela, pak ho začal dávat každý :) Je mi to ale jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
22.2.16 09:34

Emu znám jednu osobně, další 3 z doslechu (že vím, že kamarádka, kterou jsem 10let neviděla, má Emu a podobně). Manžel tohle jméno zamítl.
My jsme dali synovi nepříliš časté jméno. Vůbec jsem neřešila, kolik lidí ho kde má. No a zrovna na naší vísce je ještě jeden o půl roku mladší…a vypadá to, že spolu půjdou do školy. Takže asi tak…neřešila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
22.2.16 09:37

@cabbiria Emu znám jednu, moji neteř. Jinak jména dětem jsme vybírali podle toho, jak se nám líbí, kolik jich je v okolí jsme nijak nezjišťovali, bylo nám to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.2.16 09:38

Jen při přečtení příspěvku se mi hned vybavily 4 Emy a určitě by jich bylo víc, kdybych se hlouběji zamyslela. Ale pokud se vám jméno líbí, tak je přece jedno, jak častý je výskyt toho jména, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
22.2.16 09:38

Znám taky hodně Emiček, ale to jméno se mi líbí moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí