Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Lucy75 píše:
@Venetia na rovinu- kdybych se jmenovala (nebohá) Anežka a moje sestra Sofie, tak to rodičům vyčtu na první dobrou a v 18 se přejmenuju…
myslím, že je fajn dávat dětem úplně v času a prostoru Normální jména, se kterými se nebudou cítit jak idio-ti a myslím, že v dnešní době to bohužel Anežka není..
stejně jako to není třeba Doubravka nebo Lesana… za takové jméno bych se prostě styděla..
i za Lucii jsem tehdááá nebyla moc ráda (nikde nikdo za mé doby na dědině takový nebyl), chtěla jsem být normální Ivana
fakt nejsem fanda dělat z dětí exoty… a to ani ve stylu Casandry a Arabely, tak ani ve stylu Anežky a Doubravky…
Ja tedv CR vidam hodne malych Anezek a je to moc hezke jmeno.
@Morrígan Ní_Boii píše:
Ještě mne napadá Sofie a Libuše.
Tak Libuše by se hodila právě k té Anežce. K Sofii absolutně ne.
@Morrígan Ní_Boii píše:
Co třeba Julia Drusilla k Sofii?
@Takyjedna píše:Vedeš. Ale ta aby se hodila k Maryše.
Sorry ale dát dětem jména Sofie a Libuše je prostě na hlavu.
@Anna766 píše:
Sorry ale dát dětem jména Sofie a Libuše je prostě na hlavu.
Oboje hezký jména…
Jako BI. Libuše, Libuška je moc pěkný, když to nepokoněj Líbou ![]()
Sofie a Stella
Sofie a Silvie
Vyreseno.. hlavne, ze to bude holka.
Zavist ![]()
@Takyjedna píše:
Oboje hezký jména…Jako BI. Libuše, Libuška je moc pěkný, když to nepokoněj Líbou
Hrozny
@Takyjedna píše:
Oboje hezký jména…Jako BI. Libuše, Libuška je moc pěkný, když to nepokoněj Líbou
Obě jsou to hezká jména. Ale k sobě se naprosto nehodíci se.Asi jako bratři jménem Samuel a Jaroslav. Což neznamená že Samuel a Jaroslav jsou jména ošklivá.
@Venetia píše:
Hrozny
@Takyjedna píše:Ty máš co říkat, s Veronikou
(Neber si to zle, jenom pošťuchuju, ale Veronika, česky rozrazil, původně zkomolená Berenika…
)
No vidis, ted u mne byla v praci pani s dvojcatkama a mela Veroniku a Nicol ![]()
Máme dceru Veroniku, je už dospělá. Se svým jménem je hodně spokojená a s jeho tvary včetně Verči taky. Často o tom mluví, že jsme jí dobře vybrali jméno. Navíc si chválí, že je mezinárodní.
Prosím o anonym, jméno dcery.