Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nedávno šla mladá maminka se dvěma chlapečky a tomu menšímu říkala Samuelku, líbilo se mi to, žádného neznám. Vilém, Vincent také není moc běžné.
@Russet píše:
Tak hlavně aby neráčkoval
Stát se může ledacos.
@Anonymní píše:
Naše dcera je Alenka a spousta lidi z toho byla paf. Ve školce ji prý neměli 15 let, můj gynekolog mi jméno pochválil že už ho hodně dlouho neslyšel (vždycky se ptá jak se maminka na mimi těší, jestli má jméno,…) Jedna maminka na dětském hřišti jméno chválila jak se k malé hodí, kámošky taky říkaly že by je to vůbec nenapadlo. Přitom je to úplně obyčejné jménopřímo tuctové jak mi jeden kolega řekl, což víceméně splnilo zadání mého muže. Tomu bylo v podstatě jedno jak se dítě bude jmenovat, ale trval na obyčejném jméně které je v českém kalendáři. Já jsem strašně ráda že jsme ho dali, moc se mi líbí, k dcerce se hodí a je jediná široko daleko (ve své generaci). Prosím o ponechání anonymu.
Se mnou na pokoji v porodnici byla maminka,ta dala jméno Oldřich.Sestry z toho byly taky celé pryč.To prý tam neměly hoooooooooooodně dlouho.
Prý je to paráda,po těch Nikolasích,Dominicích a Matesech.
Taky tu v okolí máme Alenku a máš pravdu,je široko daleko jediná a originální.
@Anonymní píše:
Pokud se vam libi proc ne? My mame syna Timothy
Proboha ženský, proč to těm děláte?
@marie1954 píše:
Timothy znamená „uctívající Boha“. Tak jsou pravděpodobně věřící - ať už křesťané či pohané.
@marie1954 píše:
Ma byt kazde dite Jan nebo Marie? ![]()
@Morrígan Ní_Boii píše:
Timothy znamená „uctívající Boha“. Tak jsou pravděpodobně věřící - ať už křesťané či pohané.
Pochybuju že dneska se dávají jména kvuli významu.
@Anonymní píše:
Ma byt kazde dite Jan nebo Marie?
Conienka tvém prispevku osobního, nebo se stydíš za svůj názor? ![]()
@lucenka píše:
Conienka tvém prispevku osobního, nebo se stydíš za svůj názor?
Drahousku psala jsem ze me dite ma jmeno Timothy a nechci se zverejnovat
KOmbinace Kevin a vaše příjmení se mi taky nelíbí. Líbil se mi Ivo, jak tady padlo, a co třeba Vít? To taky není časté. Ještě Samuel je taky hezké jméno, ale to mi přijde, že to je docela časté slovenské, ale v Čechách moc ne.