Jaké je vaše oblíbené jméno pro holčičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14535
4.10.10 20:51

A jak se vám líbí Thea?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65332
4.10.10 20:56

Nečetla jsem to celé…
Ale Thea :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
4.10.10 21:00

my budeme mít Nelinku. S jedním l jak je to v kalendáři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
4.10.10 21:01

Alespoň někomu se líbí. No uvidíme babičky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.10.10 21:17

Ahojky všem, tak jsem si tu pročítala všecka ta jména pro holčičku a připojuji se se jmény co jsme dali našim dcerám.Starší je Alenka a mladší Janička. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65332
4.10.10 21:21
Terrad píše:
Alespoň někomu se líbí. No uvidíme babičky. :think:

Proč babičky???tak jim to neříkejte předem ne?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.10.10 21:24

Mě se líbí Adéla,Sára,Nela..potřebovala jsem k příjmení krátké jméno.No a je to Adam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
4.10.10 21:24

To je neznáš. Když jsme jim řekli, že by se chlapeček jmenoval Tobiášek, tak to pořád komolily :roll: :zed: . Teda spíš moje babičky, takže prababičky. Pro ně jsou ty jména moc exotický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65332
4.10.10 21:43

Terrad :mrgreen:
no ae stejně,je to vaše miminko a babičky si zvyknou,uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucijenka
12.1.11 20:30

mě se moc líbí jméno Adriana :-D

• Citovat
  • Upravit
488
21.3.11 14:34

Co říkáte na jméno Jana a Nela? Původně jsem chtěla Ella, ale to doma neprošlo. Tak zůstaly tyhle dvě, na kterých jsme se zatím shodly, akorát, že Jana mi připadá taková obyčejná a Nela - „ne“ - nezní to negativně? Už nevím, každý týden na to měním názor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
21.3.11 14:41
amanda1979 píše:
Co říkáte na jméno Jana a Nela? Původně jsem chtěla Ella, ale to doma neprošlo. Tak zůstaly tyhle dvě, na kterých jsme se zatím shodly, akorát, že Jana mi připadá taková obyčejná a Nela - „ne“ - nezní to negativně? Už nevím, každý týden na to měním názor :think: [/citac

Mě se teda Nela libí, víc jak Jana. Jana je pro mě taková dost přísná:D:D Na dospělou to celkem jde, ale na miminko se mě to moc nelibí. To je můj názor stejně jako jméno Petr. Na dospělého je to normalní ale na prcka je to takový divný.( Petříííčku) Nela je pěkný ( moje Nelinka , Neli chceš jíst, Nelo nezlob!)To se mě hodí prostě ke všemu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
21.3.11 14:42
amanda1979 píše:
Co říkáte na jméno Jana a Nela? Původně jsem chtěla Ella, ale to doma neprošlo. Tak zůstaly tyhle dvě, na kterých jsme se zatím shodly, akorát, že Jana mi připadá taková obyčejná a Nela - „ne“ - nezní to negativně? Už nevím, každý týden na to měním názor :think:

Me se Nela libi, Nelinka je to hezky vubec to nepusobi negativne urcite hezci nez Jana tedy!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
21.3.11 14:45

Jmenuji se Jana, ale nikdo mi tak neříká je to takový tvrdý. Líbí se mi Jáňa, Janka, Janča, Jaňule. Nela se mi nelíbí vždycky si vzpomenu na značku Nela Batole :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
21.3.11 14:51

Kazdy ma nazor jiny na vsechno nikomu se to libi nekomu proste ne neco nakonec musite vybrat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze