Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mia,chtela jsem u obouch holcicek a nikdy mi to neproslo,pokud tedy bude dalsi dite a mela bych holku,tak se tak bude jmenovat
![]()
Z těchto tří bych vybrala Sarah.
Mia je sice hezké milé jméno, ale v poslední době je nějak tak hloupě oblíbené tam, kde rodiče chtějí něco speciálního, ale nemají odvahu na žádnou velkou exotiku. A pak se Mia zamiluje a vezme si Vopršálka … ![]()
Dice píše:
Zálěží na příjmení ale z těchto se mě nejvíc líbí Mia.. (možná bych dala Amálii a říkala jí Mio- deník princezny)
Kdžy to bude Sarah což je moc hezký- Sára se mi nelíbí, tak jí právě stejně každej bude říkat Sáro a psát to taky blbě.
Sandra se mi už nějak moc nelíbí…
No problem je, ze Sarah je prave Sara…ono to h se nevyslovuje. V hebrejstine je jen pridech ![]()
LucieHo píše:
Líbí se mi Mia, ale taky mám raději česká jména.
Vlasta? Svatava? Ludmila?
![]()
Dee19 píše:
Máme příjmení ke kterému si můžeme dovolit i cizí jménožádná Nováková ani Čechová ..
mě se líbí Mia, ale nedala bych. Chlap zkrátil oslovení miláčku právě na miu, miuško.
takže z těch tři bych dala Sandru.
Dee19 píše:
Máme vybraná tři jména Sarah, Sandra a Mia ? Které byste z těchto tří vybrali ? Vím, že tady bude plno maminek, které by nevybraly ani jednoale jde mi jen o názor
Dík
Mia to určite my sme chteli Miu a možná u druhej dcéry bude MIA ![]()
Když už z těhle třech, tak Sarah, ale my máme na podobná jména v rodině slabost - neteř se třeba jmenuje Deborah ![]()
Máme příjmení ke kterému si můžeme dovolit i cizí jméno
žádná Nováková ani Čechová ..