Jméno pro kluka k příjmení Sládek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7354
16.6.12 20:47

Petr, Aleš. A netypický by se mi líbil Alexej nebo Alex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
16.6.12 20:53

Tak jedno netypické ale mě se líbí i k tomuto příjměni : Timo Sládek-to jde ne?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
16.6.12 20:53

Ani nečtu odpovědi, ale hned jak jsem si přečetla nadpis mě napadl Martin Sládek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.12 21:17
@Anonymní píše:
Ještě se mi strašně dlouho líbilo úplně šílený jméno :) Bartoloměj - prostě Bárt, ale nemohla jsem poslouchat poznámky typu, že mě dítě nebude říkat mami ale tyrane a že ho kvůli mě budou určitě šikanovat :D tak jsem od toho upustila a koupili jsme si psa a alespon toho jsme pojmenovali Bárt :D

Na okolí kašli. My si to stejné vyslechli kvůli jménu taky. Dokonce nám bylo řečeno, že nás dítě bude nenávidět, nikdo nebude mít dítě kvůli jménu rád, nebude mít kamarády a ona (babička) mu nikdy tak neřekne. Dokonce se nás snažila uplatit, abychom vybrali jiné jméno = dali jméno, co se líbí jí (Dítěti je půl roku, říká mu námi zvoleným jménem, akorát teď nám začíná „zakazovat“ různé tvary, „smíme“ používat jen základní tvar a jednu zdrobnělinu :lol: )…
Jinak mně se hrozně líbí Bernard :srdce: (hlavně tvary Berny a Bernášek) nebo Bedřich.
Olivera jsme měli taky ve výběru. Nevím, proč by se mu měl někdo smát. Je to sice neobvyklé, ale přibývá to a děti na to budou zvyklé. Je to moc krásné jméno :palec:

• Citovat
  • Upravit
7139
16.6.12 21:25

Libor, Antonín Sládek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
16.6.12 21:28

Holky a proc pisete obyc kdyz zakladatelce se ty obyc nelibi? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
16.6.12 21:29

Hned mě napadl Tadeáš - to jsem nevěděla ještě, že se nelíbí příteli.

Tak co třeba Samuel Sládek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
16.6.12 21:29

@Crystal87 aha tak to se omlouvám to mi uniklo, potom tedy Samuel nebo Alexandr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
16.6.12 21:33
@lukresia píše:

Alex je hezky u nas neprosel:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
16.6.12 21:39
@lukresia píše:
:lol: mame 2 kluky a obe tyto jmena :mrgreen: - k prijmeni zakladatelky by mi sel spis Alex… ty 2 co sama navrhla, Oliverek je moc hezky, ale nejak mi to ke jmenu nesedi, to uz je lepsi Tadeas ;-) A nebo uz tu padl i Krystof…
  • Citovat
  • Upravit
7139
16.6.12 21:47

@Crystal87 mě se líbí spíš ta verze Saša a to jak pro kluka tak pro holku, u nás by taky neprošel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
16.6.12 21:52

Mne prvni napadl Otakar Sladek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.12 23:31

Takholky, docela jste mě některýma návrhama inspirovali, zítra proberem doma a dám vědět, co prošlo a co ne :D Jinak Samuela jsem vždycky chtěla, fakt už hrozně dlouho jsem říkala že kdyt budu mít jednou kluka, tak to bude Sam, ale všichni mi to rozmlouvají, že Samuelů je ted hrozně moc a že se s nima roztrhnul pytel, což mě by bylo i jedno, ale tak musím nechat i tatínka aby se angažoval :D

• Citovat
  • Upravit
713
16.6.12 23:45

Ahoj, my máme velice podobné příjmení (Sa..lek) a máme Roberta a Richarda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.6.12 23:48

Co takhle Tobias? Matyas, Mateus, Alexandr, Arnold, Artur?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí