Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak jedno netypické ale mě se líbí i k tomuto příjměni : Timo Sládek-to jde ne?? ![]()
Ani nečtu odpovědi, ale hned jak jsem si přečetla nadpis mě napadl Martin Sládek ![]()
@Anonymní píše:
Ještě se mi strašně dlouho líbilo úplně šílený jménoBartoloměj - prostě Bárt, ale nemohla jsem poslouchat poznámky typu, že mě dítě nebude říkat mami ale tyrane a že ho kvůli mě budou určitě šikanovat
tak jsem od toho upustila a koupili jsme si psa a alespon toho jsme pojmenovali Bárt
Na okolí kašli. My si to stejné vyslechli kvůli jménu taky. Dokonce nám bylo řečeno, že nás dítě bude nenávidět, nikdo nebude mít dítě kvůli jménu rád, nebude mít kamarády a ona (babička) mu nikdy tak neřekne. Dokonce se nás snažila uplatit, abychom vybrali jiné jméno = dali jméno, co se líbí jí (Dítěti je půl roku, říká mu námi zvoleným jménem, akorát teď nám začíná „zakazovat“ různé tvary, „smíme“ používat jen základní tvar a jednu zdrobnělinu
)…
Jinak mně se hrozně líbí Bernard
(hlavně tvary Berny a Bernášek) nebo Bedřich.
Olivera jsme měli taky ve výběru. Nevím, proč by se mu měl někdo smát. Je to sice neobvyklé, ale přibývá to a děti na to budou zvyklé. Je to moc krásné jméno ![]()
Holky a proc pisete obyc kdyz zakladatelce se ty obyc nelibi? ![]()
Hned mě napadl Tadeáš - to jsem nevěděla ještě, že se nelíbí příteli.
Tak co třeba Samuel Sládek.
@Crystal87 aha tak to se omlouvám to mi uniklo, potom tedy Samuel nebo Alexandr
@lukresia píše:
Alex je hezky u nas neprosel:(
@lukresia píše:
@Crystal87 mě se líbí spíš ta verze Saša a to jak pro kluka tak pro holku, u nás by taky neprošel
Takholky, docela jste mě některýma návrhama inspirovali, zítra proberem doma a dám vědět, co prošlo a co ne
Jinak Samuela jsem vždycky chtěla, fakt už hrozně dlouho jsem říkala že kdyt budu mít jednou kluka, tak to bude Sam, ale všichni mi to rozmlouvají, že Samuelů je ted hrozně moc a že se s nima roztrhnul pytel, což mě by bylo i jedno, ale tak musím nechat i tatínka aby se angažoval ![]()
Ahoj, my máme velice podobné příjmení (Sa..lek) a máme Roberta a Richarda ![]()