Jméno pro kluka k příjmení Sládek

Anonymní
16.6.12 18:03

Jméno pro kluka k příjmení Sládek

Ahoj mamči i nemamči :)
potřebujeme radu, jinak se naše mimčo asi nebude jmenovat nijak nebot´ se neshodnem.
Přítel se jmenuje Sládek a my nemůžeme vymyslet jméno které by se k tomuto příjmení hodilo. Mě se moc líbí jméno Oliver a Tadeáš, ale přítel tvrdí že se k příjmení nehodí ani jedno. přišel s Pavlíkem, ale to se mi teda nelíbí vůbec. Chtěla bych nějaký ne tak tradiční jméno, ale zase nic úplně strašlivě originálního taky nemusím.
Když budou nějaké návrhy, nápady atd. budu moc ráda :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27029
16.6.12 18:04

Oliver je hezky :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
16.6.12 18:04

Viktor Sládek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.12 18:09
@Kallkapa píše:
Viktor Sládek ;)

No nezní to úplně špatně, sedím před počítačem a furt si řikám Viktor Sládek :lol:
Zkusím o tom popřemýšlet a popřípadě nadhodit k debatě :D

• Citovat
  • Upravit
marra
16.6.12 18:11

Štěpán Sládek.
Filip Sládek.
Kryštof Sládek.

Podle me to nejsou ani tak tradicnio jmena jako Pavel, ale ani nejak extra cizi. Oliver se mi nelibi, protoze u nas to ma polovina romů :oops:

• Citovat
  • Upravit
12978
16.6.12 18:32

Kristián, Adam, David

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuppi
16.6.12 18:36

Tomáš Sládek, Jan Sládek, Šimon Sládek, Viktor je také moc pěkné, ještě mě napadá Martin, Marek, Lukáš, spousta jmen je krásných. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1358
16.6.12 18:42

Me napadnul hned Marek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
16.6.12 18:43

Miroslav Sládek :mrgreen: jako ten politik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
16.6.12 18:46

Mně by líbilo třeba Matěj Sládek, Filip Sládek nebo Tomáš Sládek. :) Oliver se mi k příjmení vůbec nelíbí, Viktor docela ano. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
16.6.12 18:54

Ondřej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.12 18:54

Holky děkuju,
Lukáš je přítel a my nechcem dávat stejné jméno. Jinak mě se jména jako Jan, Miroslav, Josef, Tomáš, Martin a takovýhle typický právě moc nelíběj. Teda ne že nelíběj, ale nechtěla bych ho pro svoje mimi. Hrozně se mi líbil dřív Sebastián a Šimon, ale to zas nevím k tomu příjmení, aby to nebylo samé S

• Citovat
  • Upravit
27029
16.6.12 18:55
@Anonymní píše:
Holky děkuju,
Lukáš je přítel a my nechcem dávat stejné jméno. Jinak mě se jména jako Jan, Miroslav, Josef, Tomáš, Martin a takovýhle typický právě moc nelíběj. Teda ne že nelíběj, ale nechtěla bych ho pro svoje mimi. Hrozně se mi líbil dřív Sebastián a Šimon, ale to zas nevím k tomu příjmení, aby to nebylo samé S

hih Ja ma doma Sebastiana a Olivera tka hlasuju pro tyhle dve:)ono zvyknes si na vse a pokdu to neni vylozene bijici coz tohle neni jde jen o to jak se dohodnete:) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.12 18:57
@Crystal87 píše:
hih Ja ma doma Sebastiana a Olivera tka hlasuju pro tyhle dve:)ono zvyknes si na vse a pokdu to neni vylozene bijici coz tohle neni jde jen o to jak se dohodnete:) ;)

Jo? super :) hele a jak říkáte Oliverovi?

• Citovat
  • Upravit
27029
16.6.12 19:01
@Anonymní píše:
Jo? super :) hele a jak říkáte Oliverovi?

vselijak je to hodne tvarny jmeno :mrgreen: :mrgreen: olivo, Olivko, Oli, Oliku, Olisi, Oline, Oloune, Olisku…klidne i Oldo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí