Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Kallkapa píše:
Viktor Sládek
No nezní to úplně špatně, sedím před počítačem a furt si řikám Viktor Sládek ![]()
Zkusím o tom popřemýšlet a popřípadě nadhodit k debatě ![]()
Štěpán Sládek.
Filip Sládek.
Kryštof Sládek.
Podle me to nejsou ani tak tradicnio jmena jako Pavel, ale ani nejak extra cizi. Oliver se mi nelibi, protoze u nas to ma polovina romů ![]()
Tomáš Sládek, Jan Sládek, Šimon Sládek, Viktor je také moc pěkné, ještě mě napadá Martin, Marek, Lukáš, spousta jmen je krásných. ![]()
Mně by líbilo třeba Matěj Sládek, Filip Sládek nebo Tomáš Sládek.
Oliver se mi k příjmení vůbec nelíbí, Viktor docela ano. ![]()
Holky děkuju,
Lukáš je přítel a my nechcem dávat stejné jméno. Jinak mě se jména jako Jan, Miroslav, Josef, Tomáš, Martin a takovýhle typický právě moc nelíběj. Teda ne že nelíběj, ale nechtěla bych ho pro svoje mimi. Hrozně se mi líbil dřív Sebastián a Šimon, ale to zas nevím k tomu příjmení, aby to nebylo samé S
@Anonymní píše:
Holky děkuju,
Lukáš je přítel a my nechcem dávat stejné jméno. Jinak mě se jména jako Jan, Miroslav, Josef, Tomáš, Martin a takovýhle typický právě moc nelíběj. Teda ne že nelíběj, ale nechtěla bych ho pro svoje mimi. Hrozně se mi líbil dřív Sebastián a Šimon, ale to zas nevím k tomu příjmení, aby to nebylo samé S
hih Ja ma doma Sebastiana a Olivera tka hlasuju pro tyhle dve:)ono zvyknes si na vse a pokdu to neni vylozene bijici coz tohle neni jde jen o to jak se dohodnete:) ![]()
@Crystal87 píše:
hih Ja ma doma Sebastiana a Olivera tka hlasuju pro tyhle dve:)ono zvyknes si na vse a pokdu to neni vylozene bijici coz tohle neni jde jen o to jak se dohodnete:)
Jo? super
hele a jak říkáte Oliverovi?
@Anonymní píše:
Jo? superhele a jak říkáte Oliverovi?
vselijak je to hodne tvarny jmeno
olivo, Olivko, Oli, Oliku, Olisi, Oline, Oloune, Olisku…klidne i Oldo
![]()
Ahoj mamči i nemamči

potřebujeme radu, jinak se naše mimčo asi nebude jmenovat nijak nebot´ se neshodnem.
Přítel se jmenuje Sládek a my nemůžeme vymyslet jméno které by se k tomuto příjmení hodilo. Mě se moc líbí jméno Oliver a Tadeáš, ale přítel tvrdí že se k příjmení nehodí ani jedno. přišel s Pavlíkem, ale to se mi teda nelíbí vůbec. Chtěla bych nějaký ne tak tradiční jméno, ale zase nic úplně strašlivě originálního taky nemusím.
Když budou nějaké návrhy, nápady atd. budu moc ráda