jméno pro miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1867
8.6.06 09:15

Jachym je moc pekne jmeno. Taky o nem uvazujeme :wink: Nebo taky Jonas, Ondrej.
Ale pro holcicku se nemuzeme dohodnout. Je jeste dost casu, ja vim, ale manzel se zasekl na Elisce a nechce ani uvazovat o jinem jmenu. Nerikam, ze to neni hezke jmeno, ale je jich hodne. My jsme byly taky ve tride 4 Hanky a moc se mi to nelibilo. Me se libi treba Alzbetka nebo Ema.
Musim bojovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
8.6.06 09:17

Hannko, Ema je taky přece časté jméno…ale na tom přece nezáleží kdyxž je pěkný. Mě se třeba líbí Karolínka, je jich taky dost,ale co… pak se mi líbí Natálka, Adrianka, a pak ještě plno,ale ne tolik. :wink: Tak šťastnej výběr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
8.6.06 09:27

Ashley, mas pravdu, Ema je taky casta. Zacalo se mi to libit, kdyz jsme se jeste ani nesnazili a to jsem o zadne Eme nevedela. Ted bych byla nejvic pro Alzbetku :)

Jeste pridavam odkaz na statistiku nejoblibenejsich jemn deti. Jsou tam i jmena rodicu, to je zajimave:

http://www.czso.cz/…ch_jmen_deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
8.6.06 11:20

maxíku já fakt napsala Eva jako Ema Destinová? To jsem ale blbka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Já vím, že jsi Eva, jak mě to mohlo jenom napadnout :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jo tak LucieN s tím bohatým Bartolomějem patřilo k Tobě :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

druhé jméno je zadarmo :lol: pokdu si ho přidáš už v porodnici. Ale později to nevím. Iboya je krásné jméno, ale mě by Martin zabil kdybych tak pojmenovala naše dítě :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Monys babička Esmeralda Hniličková z Dětmarovic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mimochodem Mám už vymyšlené jméno pro dalšího syna Matyáš Václav, ale jen v případě, že po dědovi Vaškovi něco podědí (nemyslím povahu) :lol: :lol: :lol:
A strašně ráda bych dala ať synovi nebo dcerce jméno po mojí mamince, jenže u nás je to jméno jaksi „prokleté“ :(

Jindřiško máš krásné jméno (mojí maminky) a Žofka se mi děěěěěsně líbí, ale Martin řekl - jen přez mou mrtvolu - přece dítěti nezabiju otce, ne? :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
8.6.06 21:09

Kristain,Lesina
když manža navrhl tenkrát Tobiáše strašně se mi to líbilo a ani na chvíli jsem nezaváhala :lol: .I když jsem si děsně přála holčičku Natálku(Natynku),a doufala,že se přece jen podaří slečna.No a teď bych zase já chtěla Matyáše,prostě mi ta jména k sobě ladí.Matýsek Tobísek,supr bráchové a ten můj mezek nato nechce přistoupit.Ale vždyt já se s tím tak nadřu 9měsíců,pak ten super porod a nakonec musím ustupovat i z toho jména,musím přiznat,že mě to už i začíná štvát. :cry:Příjmení máme jednoduché Janda,tak si myslím,že to neí žádný problém,chjo. :roll: Třeba to bude ženská-Simonka.

Lesino
máte zajímavá jména :lol: ,tak třeba se do třetice podaří chlapeček. :wink:

Andynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
9.6.06 00:22

Ne ne do tretice bude Tonicka :) A kdyz ne, tak uz mame jmeno taky - ale uz ne Tobiska, mame jinou staroceskou silenost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.6.06 09:18

No teda, my mame vybranou taky Viktorku, tak za prve me tu rozhodilo, kolik Viktorek asi bude( a tojsme si mysleli, jak budeme originalni) a za druhe s tim, jak to psat. Ted vubec nevim, jestli chceme Viktorie, Victorie, nebo Victoria :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
9.6.06 10:50

Ahojky,

tak my máme Viktorii (chtěla jsem to česky, aby nemusela vysvětlovat jak se to píše), ale zároveň jsem uvažovala o tom kdyby šla do ciziny aby nebylo její jméno problém. Třeba já jsem Iva a moje kamarádka z Anglie dodnes nepochopila, že opravdu nejsem Eva (í:v) - doufám, že to mám dobře.
A taky jsem chtěla stejný monogram V V (Viktorie Vrublová) někde jsem četla, že je ve stejných písmenech síla. A pro kluka byl původně Matěj (ale jelikož tak kolegyně z práce častovala nešiky) zůstal Matyáš k němu zase všichni přidávali Korvín. :?
A o výslovnost „r“ se nebojím stejně ho má v příjmení tak si nepomůže a přinejhorším bude tvrdit, že je Viki. :wink:

Jen teda nevím jestli se mnou budou maminky Viktorek souhlasit, ale já co znám Viktorii, Viktorku, Victorii a všechny obdoby tohodle jména jsou to dost hlučné holčičky, které vždycky všude slyšet a zapištět umí až uši zaléhají. Já vím, že to ostatní děti taky, ale Viktorky tak nějak víc. :lol: naše Viki když spustí tak všechny děti v doslechu začnou plakat. :roll:

Tak spoustu odhodlání v boji s manžílky. A každé jméno je krásné když se hezky říká. Já třeba své jméno Iva mám moc ráda a nebýt mi to blbé máme Ivu, ale když mi někdo řekl Ivano (přitom jsem opravdu jen krátká Iva a né Ivana) málem jsem z kůže vyletěla a to jen proto, že mi tak v mateřské školce nadávala učitelka. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
10.6.06 17:11

ahoj uz jsem jednou psala,
ale jeste me napadlo, ze mmancin bratranec si delal srandu kdyz cekali dite-ze pry budou mit Lukrecii a nebo Kevina,nakonec maji Věru a Karla :lol:
jinak moje kamarádka ma Adolfa(dědičné jměno-už je myslím 5.)a ted mají druhé a pry aby pak nezáviděl-tak je Benedikt-říká mu Beno,nebo Benito,je to docela roztomilý.
vlastně každý jméno má neco. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
10.6.06 18:18

Tak my máme Julii. Navrhl ji manža, já se toho chytla. Ona pak chtěl jiné (Eliška, Anna, Anežka), ale já se toho nepustila. Pro kluka jsme měli Jakuba, ale nechali jsme si říct, co to bude, takže to nebylo tak důležité. Žádné miminko Julinku u nás neznám, jen tady na emimču je sem tam nějaká.
Jo a má iniciály JJ.

Peťula a Juli, Julča, Julinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
16.6.06 21:05

IvaV no Martin Matyáše taky nechce Jenže k tomu přidává odůvodnění, ne že Korvín, ale s U :roll: :oops: takže nevím jak mi to projde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nickkita
21.8.13 11:17

Potřebuji poradit

Jsem těhotná a čekám na 99 procent holčíčku ale nevím jaké mám dát jméno líbíse mi :ŠÁRKA, LAURA, VANESSA, GABRIELA, Mému muži se nelíbí ani jedno líbí se mu Anna a to se zase mě nelíbí posím poradte mi nějaké hezké jméno ne nějaké jako helenka něco jako ema a takhle já mám 3dcery adrianku belu a emu. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Nickkita
21.8.13 11:21

porada

Je hezké jméno KLAUDIE? :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Haluni
21.8.13 13:00

Z těch tvých se mi líbí Laura, Gabriela a Klaudie, Šárka a Vanessa nee :jazyk:. Co Stela, Linda, Vivien, Zoe, Beata, Zora, Nina, Mína..?

• Citovat
  • Upravit
Anna766
22.8.13 12:45

Naše půlroční vnučka je Kristinka.Ale ted je jich fakt hodně. :think: Já chtěl dát dceři jméno Hedvlka po babi, mužskej byl tvrdě proti. Julie je hezké, to plánuje dcera kdyby měla druhou holčinu. Mě se taky nelíbí Anna, to mám já. :pocitac: Co takhle Annelie nebo Anetka? :lol: :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová