jméno pro miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
28.12.13 11:28
@lleennttiillkkaa píše:
Co třeba Anakin, Luke, Amidala, Leja, Han Solo, a nebo něco víc cool třeba c3po a nebo R2D2?

:roll: Myslíš, že by ty jména šli k podobnému přijmení - Dokoupil/ Dokoupilová??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
28.12.13 11:35

@Amy Adele to nevím, ale třeba by je to tak pobavilo, že by usoudili, že hádat se o jméně je naprostá kravina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
28.12.13 11:39

@lleennttiillkkaa
hih mám kamaráda, blázen do starwars, nedávno se mu narodil syn, no čekala bych že mu takové jméno dá, naštěstí teda to neudělal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
28.12.13 11:53

No asi je zbytecny radit tu jmena protoze nezname vkus rodicu..ale asi to chce opravdu treba to losovani z klobouku ale s tim ze kazdej napise jmeno ktery je kompromis obou dvou..a nebo at si segra vymysli uplne sileny jmeno a jeji manzel se tak lekne ze radsi pristoupi na to jeji puvodni..protoze myslim ze kdyz zenska hned chlapovi rekne jmeno ktery se ji nejvic libi tak on to hned zavrhne..tak to chce rikat jiny desny varianty a pak nakonec prijit s tim ze: no tak dobre udelame kompromis a vybereme tohle jmeno(a bude to to co se segre libi nejvic)
u nas to bylo celkem v pohode..manzel ma stejnej vkus jako ja..u prvniho jsem se dohodli uz hned jak jsem mela pozitivni test snad:) mame Denise a ted cekame holcicku a to taky manzel furt ze to bude Vivien a zadnou moji variantu nechtel ani slyset a dokud jsme nevedeli pohlavi 100% tak ani kluka zadnyho nechtel vymyslet..ja mela vybrany asi 3 jmena klucici ale holcici jsem porad nevedela..u prvniho to byla Viviana prave proto ze manzel chce Vivien..no a nakonec jsem se vratila k puvodni variante ze to bude Viviana a on me ted porad zlobi s tim ze to bude primo Vivien :)..tak jsem trosku na vazkach z toho jmena ale ale zda se mi jako nejlepsi vyber protoze ja sama bych jiny asi nevymyslela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
28.12.13 11:54
@Amy Adele píše: :roll: Myslíš, že by ty jména šli k podobnému přijmení - Dokoupil/ Dokoupilová??

Anakin Dokoupil to je dobré nie :P :P

Mien je plný kalendár, ale oni sa nevedia dohodnúť prečo si myslíš, že to vyrieši diskusia na emimi :think:

Zaujímalo by ma ako to vyzerá u nich doma? (neber to ako rýpanie) v spolužití a vo výchove detí sú závažnejšie veci a je treba viac kompromisov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
28.12.13 12:27

@Amy Adele to těžko radit, napiš aspoň jaká jména se jim líbí, když první je Tomáš, tak druhé budou chtít asi také nějaké typicky české jméno, že? Jakub, Jan. holčička - Adélka, Terezka. u nás snad jednou za pár let bude Honzík a Agátka/Beátka

• Citovat
  • Upravit
15575
28.12.13 12:30

Me se libi jmena Nikol/a nebo Emma pro holky pro kluky se mi libi Lukas, Denis nebo Nikolas Mikuláš… ;) Tech krasnych jmen je spousta :) :kytka: Tak at vyberou to nej ;) Ale ke jmenu Tomáš…co treba Matěj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
28.12.13 12:37

Nas nejuzsi vyber : Adam, Dominik, Michal, Vaclav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
28.12.13 12:39

@Lipina Vaška!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
28.12.13 12:40
@bimbama píše:
@Lipina Vaška!!!

Vidis tak Vaska asi ne, zni to divne, diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
28.12.13 12:45
@Lipina píše:
Vidis tak Vaska asi ne, zni to divne, diky.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
28.12.13 12:46

Mě se ta ostatní tolik nelíbí, takže proto pro mě jasná volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
28.12.13 12:59

Z tech tri jmen bych dala asi Adama ;) Michala mozna a Dominika jen prinejhorsim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
28.12.13 13:45

Nevím, jak Ti pomůžou názory cizích lidí na jména. Každému se líbí něco jiného. :nevim:
Jestli chceš sestře se švagrem „pomoci“, tak spíš je nauč, jak najít kompromis. Mě se třeba nelíbila manželova „top“ jména, jemu se zase nelíbila moje. Nakonec jsme vybrali taková, nad kterými sice ani jeden z nás hned nehýkal blahem jako nad vysněným jménem dítěte, ale ani nám nijak nevadila. Tomu se říká kompromis.
Ať si každý napíše 10-15 jmen, která se mu líbí a pak z nich vyberou ta, která vyloženě nevadí/jsou přijatelná. Třeba se u čísla 12 nebo 13 i shodnou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
28.12.13 14:20
@lleennttiillkkaa píše:
Co třeba Anakin, Luke, Amidala, Leja, Han Solo, a nebo něco víc cool třeba c3po a nebo R2D2?
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová