Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny
,
chtěla bych vás poprosit, jestli by jste mohli mé ségře pomoct. Ona čeká se svým manželem druhé dítě a nemůžou se rozhodnout jak se bude jmenovat. Před osmi lety se jim narodil Tomášek a bylo to jako je to teď. Pořád se hádali a nedokázali udělat kompromis. Kdyby se o jméně hádali jenom doma, tak by to ještě nebylo tak hrozný, ale oni se hádali, i když ségra byla v nemocnici a každou chvílí mě rodit. No a já se bojím, aby se to neopakovalo, tak bych vás chtěla poprosit o nějaká jména pro holku a kluka, která se vám líbí nebo tak. Díky
A teď se stane zázrak, nebudou se hádat, poslechnou cizí lidi z veřejného fóra ![]()
Když Tomáš, tak teď Lukáš nebo Eliška ![]()
@Sibyla0 píše:A teď se stane zázrak, nebudou se hádat, poslechnou cizí lidi z veřejného fóra
Když Tomáš, tak teď Lukáš nebo Eliška
vy jste dnes po ránu hodná ![]()
A co kdyby si každý napsal třeba 2 nej jména pro kluka, 2 pro holku a pak losovali?
@poplach píše:
A co kdyby si každý napsal třeba 2 nej jména pro kluka, 2 pro holku a pak losovali?
Oni zkoušeli všechno. Ostatní lidi jim radili, jak se shodnout apod., ale nemá to žádný smysl. Ségra by ještě ustoupila, pokud by ta jména, co ten její vybere nebyla až tak hrozná, jenže ten její si pořád stojí za svým. Všechno musí být jen podle něho. ![]()
@blecha72 píše:
vy jste dnes po ránu hodná
To je dozvuk Vánoc ![]()
Já jsem pro první měla Elišku a Robinka(mám Elišku) a pro druhé chci na holku jméno Mia a nebo Aneta. Pro kluka Max:)
@Amy Adele píše:
Oni zkoušeli všechno. Ostatní lidi jim radili, jak se shodnout apod., ale nemá to žádný smysl. Ségra by ještě ustoupila, pokud by ta jména, co ten její vybere nebyla až tak hrozná, jenže ten její si pořád stojí za svým. Všechno musí být jen podle něho.
Tak to je potom těžký. ![]()
Já-Kristina, Filip
Dcera-Samuel, Julie
Co třeba Anakin, Luke, Amidala, Leja, Han Solo, a nebo něco víc cool třeba c3po a nebo R2D2?