Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Sandra752 píše:
AhojdaTaj jsme se dozvedeli, ze cekame nasi vysnenou holcicku. Libi se nam tato jmena: Nina, Evelina, Elena, Ema, Laura, Klara, Viktorie, Natalie. Prijmeni bude mit po tatinkovi Fryntová. Budu rada za nazory
Muzete napsat i jina jmena, ktera by se libila treba i Vam…
Treba dame na Vas…my se jinak neschodnem
Vyloučila bych Emu, Natalii - davová jména, potom Klaru, Lauru a Viktorii - k příjmení mi přijdou tvrdá, zbyla Nina, Elena, Evelina - Z těchto se mi nejméně líbí Elena. Takže za mě buď Evelina ( líbí se mi moc) nebo Nina - taky se mi líbí.
Moje nej jméno je Thea a myslím, že Thea Fryntová je docela pěkné..
@Sandra752 píše:
AhojdaTaj jsme se dozvedeli, ze cekame nasi vysnenou holcicku. Libi se nam tato jmena: Nina, Evelina, Elena, Ema, Laura, Klara, Viktorie, Natalie. Prijmeni bude mit po tatinkovi Fryntová. Budu rada za nazory
Muzete napsat i jina jmena, ktera by se libila treba i Vam…
Treba dame na Vas…my se jinak neschodnem
Tak z vašeho výběru se mi líbí nejvíc Nina. Z toho co padlo v diskuzi se mi líbí a pasuje k příjmení Stela a Mia.
Já chtěla vždycky Hermínu, Mínečku, ale to se snad nelíbí nikomu kromě mě ![]()
Z tech tvych se mi nejvic libi Nina..a moc jich neni…moje nej je Klaudie.. ![]()
Tak mě se moc líbí Evelina a Ema z tvého seznamu a Matylda z ostatních návrhů.. ![]()
Určitě bych nedávala křestní, ve kterém je R.. jak už tady holky psaly.. Z tvého seznamu se mi moc líbí Elenka. Jinak se mi líbí (i k vašemu příjmení) třeba Aneta nebo Nikola ![]()
Taky bych nedavala krestny jméno s R…a z vašich jmen se mi nejvíc líbí Nina nebo Elenka a mne se moc líbí Eliška, kterých je ale v dnešní dobe taky docela hodne…
Asi bych taky k Vasemu prijmeni nedavala jmeno s R, i kdyz u moji kamosky to byl zamer a maji vybrane jmeno Laura a taky prijmeni s R. Jinak my mame Natalku a zadnou jinou v okoli neznam. Tedka cekame druhou holcicku a rozhodovali jsme se mezi Elenkou, Emou (tech potkavam spolu s Eliskama nejvic, ale na to bych se vyprdla, ja jsem Tereza a mela jsem jich okolo sebe spoustu a nejak me to nevadilo) a Nikolkou - ta vyhrala. Taky se mi moc libi Liliana a nedavno jsem potkala Vivianu, to se mi taky moc libilo.
Moji favoriti su: nikola, natalia, karolina, lea, klaudia, barbora, adela, alica, laura, sarah, rebeka, michaela a timea.
Takze s Vasho vyberu sa mi paci Laura a Natalia - obe zneju z primenim v pohode.