Jméno pro naši holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
16.6.12 19:55
@Sandra752 píše:
Ahojda :-) Taj jsme se dozvedeli, ze cekame nasi vysnenou holcicku. Libi se nam tato jmena: Nina, Evelina, Elena, Ema, Laura, Klara, Viktorie, Natalie. Prijmeni bude mit po tatinkovi Fryntová. Budu rada za nazory :-) Muzete napsat i jina jmena, ktera by se libila treba i Vam… :-) Treba dame na Vas…my se jinak neschodnem :-D

Vyloučila bych Emu, Natalii - davová jména, potom Klaru, Lauru a Viktorii - k příjmení mi přijdou tvrdá, zbyla Nina, Elena, Evelina - Z těchto se mi nejméně líbí Elena. Takže za mě buď Evelina ( líbí se mi moc) nebo Nina - taky se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
16.6.12 20:03

Moje nej jméno je Thea a myslím, že Thea Fryntová je docela pěkné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
16.6.12 20:03

Me se libi vanessa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
16.6.12 20:06
@Sandra752 píše:
Ahojda :-) Taj jsme se dozvedeli, ze cekame nasi vysnenou holcicku. Libi se nam tato jmena: Nina, Evelina, Elena, Ema, Laura, Klara, Viktorie, Natalie. Prijmeni bude mit po tatinkovi Fryntová. Budu rada za nazory :-) Muzete napsat i jina jmena, ktera by se libila treba i Vam… :-) Treba dame na Vas…my se jinak neschodnem :-D

Tak z vašeho výběru se mi líbí nejvíc Nina. Z toho co padlo v diskuzi se mi líbí a pasuje k příjmení Stela a Mia.

Já chtěla vždycky Hermínu, Mínečku, ale to se snad nelíbí nikomu kromě mě :lol:

• Citovat
  • Upravit
572
16.6.12 20:07

Z vašeho seznamu jednoznačně - Elena :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
16.6.12 20:19

My máme Ninu. Pro mě nejpěknější jméno :P

• Citovat
  • Upravit
1247
16.6.12 20:32

Mně se moc líbí Stela a Kamila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.6.12 20:37

Z tech tvych se mi nejvic libi Nina..a moc jich neni…moje nej je Klaudie.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.6.12 20:41

Tak mě se moc líbí Evelina a Ema z tvého seznamu a Matylda z ostatních návrhů.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
16.6.12 20:43

Určitě bych nedávala křestní, ve kterém je R.. jak už tady holky psaly.. Z tvého seznamu se mi moc líbí Elenka. Jinak se mi líbí (i k vašemu příjmení) třeba Aneta nebo Nikola :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
16.6.12 20:56

Taky bych nedavala krestny jméno s R…a z vašich jmen se mi nejvíc líbí Nina nebo Elenka a mne se moc líbí Eliška, kterých je ale v dnešní dobe taky docela hodne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
16.6.12 20:59

Ninuška je moc hezký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
16.6.12 21:01

Asi bych taky k Vasemu prijmeni nedavala jmeno s R, i kdyz u moji kamosky to byl zamer a maji vybrane jmeno Laura a taky prijmeni s R. Jinak my mame Natalku a zadnou jinou v okoli neznam. Tedka cekame druhou holcicku a rozhodovali jsme se mezi Elenkou, Emou (tech potkavam spolu s Eliskama nejvic, ale na to bych se vyprdla, ja jsem Tereza a mela jsem jich okolo sebe spoustu a nejak me to nevadilo) a Nikolkou - ta vyhrala. Taky se mi moc libi Liliana a nedavno jsem potkala Vivianu, to se mi taky moc libilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
16.6.12 21:02

Moji favoriti su: nikola, natalia, karolina, lea, klaudia, barbora, adela, alica, laura, sarah, rebeka, michaela a timea.
Takze s Vasho vyberu sa mi paci Laura a Natalia - obe zneju z primenim v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
16.6.12 21:03

@tescada U nas teraz tiez vyhrava nikola ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí